Anneler !!!! Bakıcı,kreş,kariyer...kafam çok karışık:(

19 aylık, bikaç ay daha düşünmüyorum çalışmayı, ama sonrası için çok kararsızım, evde olmak da boğuyor beni, kızımı bırakıp işe gitmeyi düşünmek de...

maalesef bende böyleyim cnm. felaket senaryoları dönüyor kafamda sürekli. ben çok ayrıntıcıyımdır.hayat çok yorucu oluyor bu şekilde.işe başlamadan bir psikoloğa mı gitsek

maalesef bende böyleyim cnm. felaket senaryoları dönüyor kafamda sürekli. ben çok ayrıntıcıyımdır.hayat çok yorucu oluyor bu şekilde.işe başlamadan bir psikoloğa mı gitsek

bence gitmek lazım, en azından ben gitsem iyi olur :)
ben evde kızım uyanıkken çay demlemiyorum mesela, misafirler çay bekliyor
ben çok dikkatliyim ama ya başkası dikkat etmezse diye aklım çıkıyor

bence gitmek lazım, en azından ben gitsem iyi olur :)
ben evde kızım uyanıkken çay demlemiyorum mesela, misafirler çay bekliyor
ben çok dikkatliyim ama ya başkası dikkat etmezse diye aklım çıkıyor

:)) ben demliyoruum ama çok sevmeme rağmen kendim içmiyorum.ben kızımla ilgileniyorum.onlar içiyor:))
belki biraz daha dillendiklerinde dertlerini anlattıklarında içimiz rahat olur. bu şekilde bizim de yaşımız geçiyor. birçok yer yaş kriterine dikkat ediyor. bir cesaret lazım
kreş benim aklıma yattı.taşınmayı bekliyorum. taşındıktan sonra kreş araştırmas yapacağım. ama işte taşınmamız seneye sarkabilir...

Son düzenleme:

evet benimki ufaktan konuşuyor zaten, canını sıkan bir durum olduğunda şikayet ediyor artık :) iyice ifade edebilirse kendini ben de rahatlarım.
anadolu yakasına mı taşınacaksınız? ben de yeni taşındım bu tarafa alışamadım henüz. umarım kolay olur taşınma, kreş ve iş bulma durumlarınız.

evet o tarafa taşınmayı düşünüyoruz.eşim çok istiyor.bu taraf daha hareketli geliyor bana daha çok seviyorum aslında ama eşim orayı istiyor.umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur. dıoğru zamanda doğru kararlar veririz.

Bence kesinlikle üniversitede bu bölümün eğitimini almış birini cvsini göz önünde bulundurarak evine almalısın. daha çok küçük ev ortamı en sağlıklısı olur...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,
Ben 29 yaşındayım üniversite mezunuyum.25 aylık erkek bebeğim var kreşler çok pahalı cocuğumu bırakıp çalışmak istiyorum ama durumum uygun degil hemde bir bakima cocuğumu kendim büyütmek istiyorum Okmeydani sisli civarinda oturuyorum 2-4yaslari arası kendi evimde hafta ici cocuk bakmak istiyorum

Bende anneyim en iyi sekilde sevgiyle kendi çocuğumla birlikte arkadaşca büyütmek icin cocuklarınızı emanet edebilirsiniz ilgilenen varsa dönüş sağlarsa detayları görüşürüz.

Burcu.
Sevgiler.

Son düzenleme:

Merabalar aslında kuzenim de bakıcı arıyodu.
Evinizin ısıtma sistemi nedir?
Bebeğinizle beraber başka bir evde çocuk bakmayı düşünüyor musunuz

Komşuma söyledim o da istekliydi bakmaya ne kadar istersin dedim sen ne münasip görürsen dedi:44:
İşim gereği öğlenden sonra evde oluyorum zaten yarım günlük benim evimde bakacak sizce ne kadar vereyim ya

ben eğitimli bir bakıcıyım ama kendi bebeği de olan annelerin bakıcı olarak ikinci bir bebeğe bakma işini çok entresan bulurum ,hazır çocukla zaten evdeyim en azından biraz para kazanayım durumu gibi geliyor bana,kendi iş hayatımda çok yüksek ücretlerle dahi ikiz bakma işlerini asla kabul etmedim ,sakın yanlış anlamayın kendi çocuklarımı da ikiz gibi büyüttüm(şu anda 15_16 yaşlarındalar)durum yetersiz olmak değil yeterince ilgi dağılımı yapamamakla alakalı ,mecbur kalırsan 3 çocuğa da 5 çocuğada bakılır aynı anda oda başka birşey ,imkanı olan annelerin başka ailelerin evlerine de çocuk verme olayına karşıyım,kendi evinde çocuğunuzun alıştığı düzenin ,sağlıklı ve güvenli bir şekilde korunması gerekir,sonuçta bakıcı olan bizleriz bi zahmet kalkıp gitmemiz lazım ,lütfen ilk defa çocuğunuza bakıcı düşünüyorsanız bu yazdıklarımı dikkate alın,sevgiler.

Evet,mantıklı konuşuyosunuz.
Hani iki bebek eğlenir,sosyalleşir vs. gibi konularda var ama dediğiniz daha doğrı

Bence kesinlikle üniversitede bu bölümün eğitimini almış birini cvsini göz önünde bulundurarak evine almalısın. daha çok küçük ev ortamı en sağlıklısı olur...
teşekkür ederim ama böyle birini bulmak gerçekten zor gibi((
Komşuma söyledim o da istekliydi bakmaya ne kadar istersin dedim sen ne münasip görürsen dedi:44:
İşim gereği öğlenden sonra evde oluyorum zaten yarım günlük benim evimde bakacak sizce ne kadar vereyim ya
bulunduğun şehire göre değişiyor aslında ama ben yarım gün için 300-400 civarı diye biliyorum.

aslında hiç böyle düşünmemiştim.aman çocuğuma iyi baksında diye düşünüyoruz.bakıcılar ne isterlerse kabul ediyoruz.aman diyoruz biz onu ne kadar memnun edersek o da bizim çocuğumuza o kadar iyi bakar. bilinçli,eğitimli bakıcı bulmak zor maalesef...

Çok beğendim yorumunu.

Merhaba arkadaslar,
Ben 29 yaşındayım üniversite mezunuyum.25 aylık erkek bebeğim var kreşler çok pahalı cocuğumu bırakıp çalışmak istiyorum ama durumum uygun degil hemde bir bakima cocuğumu kendim büyütmek istiyorum Okmeydani sisli civarinda oturuyorum 2-4yaslari arası kendi evimde hafta ici cocuk bakmak istiyorum.İşiniz olursa cumartesi günüde yarım gün bakabilirim.

Bende anneyim en iyi sekilde sevgiyle kendi çocuğumla birlikte arkadaşca büyütmek icin cocuklarınızı emanet edebilirsiniz ilgilenen varsa dönüş sağlarsa detayları görüşürüz.

Burcu.
Sevgiler.

Calisan anne olmak

Evladinin atesinin hala dusmedigini yada kirginligi oldugunu bilip de evine gidememek

Arasira tuvalette aglayip tekrar ise donmektir

Maddi acidan calismaliysaniz

Mumkunse evinize kamera sistemi dosettirerek ve bakiciyada bildirerek

Kendi ama mutlaka kendi evinizde baktirmanizi oneririm

Sadece buyaz soyle birolay yasadik

bir arkadasim iki aylik bebegini bakiciya birakti

Eve ses kayit cihazi birakti

Daha ilk gununde aksam cihazi dinlediklerinde sok oldular

Uyu Allahin cezasi of geber uyuda bi oturayim alo iyiyim aman uyumadi lanet . Bu ilk gunuydu dusunun ilk ve son

Cildirmamak icten degil insanlara guvenmek zor

Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…