Anneler bi bakın çıldırıcam

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
5 aylık bebeğim var bi kaç haftadır bacaklarında yanaklarında kuruluk vardı şimdi de elini bacağına gövdesine getirerek kaşımaya çalışıyor dr alerjik bir durum olduğunu çikolata kuruyemişi kesmem gerektiğini söyledi kestim 10günü geçti hala kaşınıyor bu arada sadece anne sütü alıyor yani benim yediğim bişey dokunuyor ama bulamıyorum yavrum sürekli huzursuz böyle bişey başına gelip nelerin alerji yapabileceğini söyler misiniz

başka bir doktora daha gidin. yumurta da alerji yapar. arkadaşım yumurtayı kesmişti. kızı düzelmişti. ama mutlaka başka doktora götürün.

Banyo ürünlerine de dikkat edin. Kimi bebek markaları hassas ciltleri tahriş edip kaşıntıya ve kuruluğa sebep oluyor. Kaliteli, parfümsüz, hassas cilt ürünlerini seçin. Bol bol da vücudunu losyonlayın hassas cilt losyonlarıyla. Kaşıntı ve kuruluğu rahatlatır.

yediğiniz seyden ziyade bunlarda yoksa bir sorun bebek kıyafetlerini kaç derecede ve markasını degiştirin kullandıgınız deterjanın yumuşatıcı kullanıyorsanız onuda ya bırakın yada değiştirin tam alerji dönemiii aslında bir de test yaptırın mutlakaa

Tahin vucuttan zehirli şeyleri atan tek besinmiş diye duymustum alerji yaparmı bilmiyorum ama çilek,çikolata,narenciyeler(limon ğortakal gibi).bunun haricinde canan karatay çocuklarda alerjik rahatsızların hepsine d vitamini öneriyo nacizene bildigim bunlar inş hemen saglıgına kavusur yavrunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…