Anneler bir bakar misiniz?

evet trambolin yazmadanda düşündüm gelmedi aklıma:)
kontrol altında zıplatırsın küçük zıplayamaz zaten ama kavga çıkarsa bilemem:)
Ayy kavganin cikmadigi bisey yokki o garanti ben ara bulucu olarak yanlarinda bulunucam tabiki. Bu arada aklima yatmadi degil guzel fikirmis dusunucem bunu tesekkur ederim :KK200:

Kapali oyun parkinin olmasi cok sacma gercekten olanida asiri uzak arabayla bile zor yani. Keske olsa hergun gotururdum sanirim. Aliaveris merkezindeki bir oyun parkina goturdum o kadar kalabalikti ki parka asik cocuklarim aglamaya basladi eve zor kactik:KK43:

Ben saatleri gözeterek gidiyorum açıkcası.
Haftasonları öğleden sonra çok kalabalıklaşıyor mesela.
Ben ya erken saatte ya da haftaiçi götürmeye çalışıyorum.
Kalabalıktan ben de hazetmem hemen uzaklaşırım. Bir defa eşimle beraber gittiğimizde de aşırı kalabalığı görüp geri çıkmış boş alanda koşturmasını izlemiştik..

Ben saatleri gözeterek gidiyorum açıkcası.
Haftasonları öğleden sonra çok kalabalıklaşıyor mesela.
Ben ya erken saatte ya da haftaiçi götürmeye çalışıyorum.
Kalabalıktan ben de hazetmem hemen uzaklaşırım. Bir defa eşimle beraber gittiğimizde de aşırı kalabalığı görüp geri çıkmış boş alanda koşturmasını izlemiştik..
Evet hakliainiz. Haftasonu gitmistim sanirim. Gunlere dikkat etmek iyi fikir dikkate alicam.

Kocaman bir carsafi boyayabilirler.
Aklima yuz boyama geldi
Balkonunuz yokmu?
Belki 5 10 dk bitkilerle ugrasmak iyi gelir ama yaslari kucuk
Sizle mutfakta kek yapabilirler ama oda kucugun yasina uymaz
Allah yardimciniz olsun :)

Kaydırak süper bişey baya oyalaniyorlar.esim almıştı markasını unuttum ama ev tipi kaydiraktan hiç bıkmadan kaydilar.kendi kaymazsa oyuncaklarını kaydırdı çok memnun kaldım.kesin alın derim.
Ay evet bu konuda bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim oncelikle. Bi zaman sonra bikip bi kenara atilmasindan cekiniyordum bende. Oyle olmuyor diyorsunuz yani.

Intagram, face gibi yerlerde etkinlikler , deneyler var bakabilirsiniz. Allah kolaylık versin

Acemilik demeyelimde kendi tercihi diyelim.erken anne olmak istemistir.ben asla yapamazdim yapmadimda tabi gec evlendim nasip kismet böyle isler.
Bilerek yaptıgını sanmıyorum ya cok yakın cunku hepsi hatta benim once bir dibim dustu 14-3 gıbı dusundum. Neyse ben yapsaydım ben olmazdım galıba, atardım kendımınbır yerlerden.

Bravo yani konu sahibine gercekten,basetmek idare etmek zor.

Acemilik demeyelimde kendi tercihi diyelim.erken anne olmak istemistir.ben asla yapamazdim yapmadimda tabi gec evlendim nasip kismet böyle isler.
Esimde bende cocuklari cok seviyoruz ve ikimizinde en buyuk hayali kalabalik guzel bir aile olmak. 3uncu bebegim baya surpriz bi bebekti ama pisman degilim yinede baya alistim zorluklari olsada guzel yanlari bastiriyor

Back
X