Anneler bir bakar misiniz?

Bisey dicem 3 çocukla uğraşmaktan oyun oynamaya zaman nasıl buluyorsunuzo_Oo_Oo_O
Inanin evimde tertemizdir yemegimde eksik olmaz. Sanirim isin sirri erken kalkmakta. Evin isi bitince zaten cocuklarima kaliyor geri kalan vaktim o siralarda hep aktivite iste :)) aksam 8 bucuk 9 dedimi hepsini uyutuyorum. Ondan sonrasi anca esimle bana kaliyor :)))

Ay o zamanni hic dusunmedim. Cocuklar okula baslayinca yine konusalimmi :110:
senin en kucugu ile benim ki bir sayılır 1 yasında kucugu buyugu 9 girecek
şaşkınlıkla okuyorum zaten şu anda seni.
3 çocuğun yemesi içmesi giymesi evin işi ve sen hala aktivite peşindesin:))
maşallah diyeyim.
kaca gidiyorlar seninkiler, buyugunun baya baya dersi odevı sınavı oluyordur kucugu musade ediyor mu

kaca gidiyorlar seninkiler, buyugunun baya baya dersi odevı sınavı oluyordur kucugu musade ediyor mu
Arada baya yas varmis benimkilerin arasi 11 ay olunca cok geldi tabi:confused:

Inanin evimde tertemizdir yemegimde eksik olmaz. Sanirim isin sirri erken kalkmakta. Evin isi bitince zaten cocuklarima kaliyor geri kalan vaktim o siralarda hep aktivite iste :)) aksam 8 bucuk 9 dedimi hepsini uyutuyorum. Ondan sonrasi anca esimle bana kaliyor :)))
Bence sen esinle beraber cok kalmamaya calıs :KK76: kucugu 8 buyugu 9-9.30 da uyuyor sabahta erken kalkıyorum evdeki sese kucugu uyanıyor veya ben cok ses yapamıyorum uyanacak diye kendimi salonda oturup dusunurken buluyorum. :eek: Allah akıl fikir saglıgı versin hepimize, kucugu uyanmıyor mu gece benımkı illa uyanıyor 1 garanti gerisi duruma gore degısıyor ve emiyor. Emiyor mu kucugu

Herseyı dusune dusune ıste boyle oldu memnunum aslında ama hayatı sıfırladık birde ben 31 yasındayım enerjim cekik uyanıgım cunku kucugum hastalandı cocuk odasında karanlıkta ates nobetı tutuyorum yoksa coktan nalları dıkıyorum

küçük 2 büyük 7 de.
yok ödev konusunda birbirlerine sıkıntı yaratmıyorlar. evet seneye büyük sınav var şimdiden denemeler vs sınavlara giriyor.

Kaydırak süper bişey baya oyalaniyorlar.esim almıştı markasını unuttum ama ev tipi kaydiraktan hiç bıkmadan kaydilar.kendi kaymazsa oyuncaklarını kaydırdı çok memnun kaldım.kesin alın derim.
Ay çok tatlııı :) "kendi kaymasa bile oyuncaklarını kaydırdı" demenize bayildım :) hayal ettimde birden

Lütfen benim yerime 1kere öpün kuzunuzu:KK15:

Birde o kadar kısa nasıl oldu ya 40 acılıs ve hamilesin oyle mı? İlk zamanlar zor olmadı mı kucuk sun hanı zordur Yanı herseyı cekıp cevırmek yardımcı oldular mı sana? Benim ilk zamanlar zordu duygusal ve bedenen en zayıf hissettiğim donemdı. Buyugu okula bırakıp eve donup bebek uyuyunca uyuyordum bir bakıyorum ana diyorum ne guzel uyumusum 15 dk gecmıs bebek uyanmıs:KK45:

Bence sen esinle beraber cok kalmamaya calıs :KK76: kucugu 8 buyugu 9-9.30 da uyuyor sabahta erken kalkıyorum evdeki sese kucugu uyanıyor veya ben cok ses yapamıyorum uyanacak diye kendimi salonda oturup dusunurken buluyorum. :eek: Allah akıl fikir saglıgı versin hepimize, kucugu uyanmıyor mu gece benımkı illa uyanıyor 1 garanti gerisi duruma gore degısıyor ve emiyor. Emiyor mu kucugu
:KK70:Benimde kucugum uayniyor gece ama emmeyi birakti malesef hic memeye duskun bi bebek olmadi. Zorla emzirdim sonra bi saglik sorunu yasadi pipisinde et buyumus cisini yapamadi o ameliyat falan derken emmek istemedi sagarak verdim bi sure daha oyle idare ettik. Ben sabah kalktigimda cocuklarda kalkmis oluyor. Onlari doyuruyorum sonra oyuncaklari dokuyorum ortaya onlardan sıkılana kadar odalari toparliyorum. Evi supurmeye baslmadan makineyi calistiriyorum o sirada camasirlarda yikanmis oluyor. Tabiki evi tam 4 kisi supuruyoruz biri kabloya asiliuor biri zirt pirt supurgeyi kapatiyor biride elimdeki hortumun pesinde oluyor :KK53: supurdukten sonra yemeklerimide ocaga koyuyorum onlar piserken diger islerimi halllediyorum saat oglen 12 dedimi benim isler bitmis oluyor genelde. Sonrasi cocuklarla geciyor iste:KK76:

küçük 2 büyük 7 de.
yok ödev konusunda birbirlerine sıkıntı yaratmıyorlar. evet seneye büyük sınav var şimdiden denemeler vs sınavlara giriyor.
İyi bari bizim oda zor suanda kucugu canta karıstırıyor kalemleri agzına sokuyor silgilerı vermiyor. Bılıncsız suanda biraz da buyuse iyi olacak. Buyugu 4 gidiyor, halbukı 8 yas 10 aylık kucugunu de 3 yasında ilkokula verme potansiyeli gordum kendimde suanda :KK62:

Birde o kadar kısa nasıl oldu ya 40 acılıs ve hamilesin oyle mı? İlk zamanlar zor olmadı mı kucuk sun hanı zordur Yanı herseyı cekıp cevırmek yardımcı oldular mı sana? Benim ilk zamanlar zordu duygusal ve bedenen en zayıf hissettiğim donemdı. Buyugu okula bırakıp eve donup bebek uyuyunca uyuyordum bir bakıyorum ana diyorum ne guzel uyumusum 15 dk gecmıs bebek uyanmıs:KK45:
Ah ah yardimcim yoktu esim vardi ama o da isinden ne kadar firsat bulabbiliyorsa o kadar. inanin herseyi kendim hallettim. Kizimdan 11 ay sonra dogum yaptim. Ust uste olmayi birakin kizim daha 11 aylikken yarik dudak damakli bir bebrk dunyayya getirdim. Neler cektim ne kadar mucadele ettim 19 yasinda bilemezsiniz. Tam yarik dudak damakli oglumun ikinci ameliyati olan damak ameliyatini atlattiktan 1 bucuk ay sonra 3 uncuye hamile oldugumu ogrendim allak bullak oldum. Anlatsam neler neler daha cikar ama atlattim unuttum hepsini cok sukur oglumun herseyi duzeldi simdi. Bende hatirlamak bile istemiyorum. Cocuklarimla doya doya.yasamak eglenmek istiyorum sadece.

:KK70:Benimde kucugum uayniyor gece ama emmeyi birakti malesef hic memeye duskun bi bebek olmadi. Zorla emzirdim sonra bi saglik sorunu yasadi pipisinde et buyumus cisini yapamadi o ameliyat falan derken emmek istemedi sagarak verdim bi sure daha oyle idare ettik. Ben sabah kalktigimda cocuklarda kalkmis oluyor. Onlari doyuruyorum sonra oyuncaklari dokuyorum ortaya onlardan sıkılana kadar odalari toparliyorum. Evi supurmeye baslmadan makineyi calistiriyorum o sirada camasirlarda yikanmis oluyor. Tabiki evi tam 4 kisi supuruyoruz biri kabloya asiliuor biri zirt pirt supurgeyi kapatiyor biride elimdeki hortumun pesinde oluyor :KK53: supurdukten sonra yemeklerimide ocaga koyuyorum onlar piserken diger islerimi halllediyorum saat oglen 12 dedimi benim isler bitmis oluyor genelde. Sonrasi cocuklarla geciyor iste:KK76:
Hay masallahhh kacta kalkıyorsun? Bende 6-7 gıbı kalkıyorum. Hemen kahvaltı hazırlıyorum yedik kalktık 8 Onlar oynarken evi topluyorum, kucugu uyutuyorum pilavdan corbaya yemegı yapıyorum yemekler pıserken 1.5 saat ıcınde kucugu geri uyanıyor benim isim bitmiyor. Buyugu dersi bilmem nesi yapması gerekenler var, yetısmıyor zaman. Ve ben an itibarı ile yamulmaya basladım sanırım 20 saattir uyanıgım :( Buarada saglık sorunu ıcın gelmıs gecmıs olsun kız olan en buyugu mı

Herseyı dusune dusune ıste boyle oldu memnunum aslında ama hayatı sıfırladık birde ben 31 yasındayım enerjim cekik uyanıgım cunku kucugum hastalandı cocuk odasında karanlıkta ates nobetı tutuyorum yoksa coktan nalları dıkıyorum
Cok gecmis olsun. En hassas oldugum konu hasta olmalari sanirim. Cok uzuluyorum miniklerimiz hasta olunca.

Cok gecmıs olsun konu sahibi ya, Allah dagına gore kar verirmıs. Sukur ki hepsını atlatmıssınız. Sımdı eglence zamanı o zaman hakketten, bende kaydırak onerıyorum, cadır da yoksa alırsın buyuk ıkeadan cok guzel oynuyorlar bunlarla

Hay masallahhh kacta kalkıyorsun? Bende 6-7 gıbı kalkıyorum. Hemen kahvaltı hazırlıyorum yedik kalktık 8 Onlar oynarken evi topluyorum, kucugu uyutuyorum pilavdan corbaya yemegı yapıyorum yemekler pıserken 1.5 saat ıcınde kucugu geri uyanıyor benim isim bitmiyor. Buyugu dersi bilmem nesi yapması gerekenler var, yetısmıyor zaman. Ve ben an itibarı ile yamulmaya basladım sanırım 20 saattir uyanıgım :KK43: Buarada saglık sorunu ıcın gelmıs gecmıs olsun kız olan en buyugu mı
Cok sagolun gecti gitti cok sukur. Kizim ilk goz agrim sonra 2 oglum oldu :) ben evimin dip bucak temizligini camlardan perdeye yatak altlarina kadar 6 7 saatte halledebiliyorum o yuzden gunluk isler viz gelir tirs gider. elim hizli galiba bilmiyorum

Hay masallahhh kacta kalkıyorsun? Bende 6-7 gıbı kalkıyorum. Hemen kahvaltı hazırlıyorum yedik kalktık 8 Onlar oynarken evi topluyorum, kucugu uyutuyorum pilavdan corbaya yemegı yapıyorum yemekler pıserken 1.5 saat ıcınde kucugu geri uyanıyor benim isim bitmiyor. Buyugu dersi bilmem nesi yapması gerekenler var, yetısmıyor zaman. Ve ben an itibarı ile yamulmaya basladım sanırım 20 saattir uyanıgım :KK43: Buarada saglık sorunu ıcın gelmıs gecmıs olsun kız olan en buyugu mı
Bu arada bende 6 7 gibi ayakta oluyorum.

ben trampolın aldım evde hop hop hoplayıp zıp zıp zıplıyor
ama daha bugun ogrendım kı 6 yas altındakı cocuklara onerılmıyormus ters bı hareketle kemıklerı hemen kırıldıgı ıcın ...

eskıden ne guzeldı sokaklar bızımdı
80ler 90lar o yıllarda doganlar benı ıyı anlar

Cok gecmıs olsun konu sahibi ya, Allah dagına gore kar verirmıs. Sukur ki hepsını atlatmıssınız. Sımdı eglence zamanı o zaman hakketten, bende kaydırak onerıyorum, cadır da yoksa alırsın buyuk ıkeadan cok guzel oynuyorlar bunlarla
Aynen oyle cok ugrastim mucadele ettim artik doya doya eglenmek guzel gunler gecirmek istiyorum onlarla. :) evet oyun evi isime yarayabilir bi bakayim ikisine de yeni eglence cikmis olur bize. :))

Back
X