Anneler bir bakar misiniz?

Erken anne olmak soyle dursun bir de yaslari bu kadar yakin 3 cocuk.allah sabirlar versin gercekten kolay degil isin.bence evde sen ne kadar oynarsan oyna yeterli gelmez onlara.hepsinin ihtiyaci ayri ayri.4 yasindakini okula gondermelisin o arkadas ister.arkadassiz yetmez ona sizin aktiviteler.3 yasindaki de keske bir komsu cocugu veya kuzen falan olsa onunla vakit gecirse cok guzel olur.sikilmaz o zaman.1 bucuk yasindakiyle sen birseyler yaparsin gunduz uykusu kardesleriyle vakit gecirme derken o da oyle gecirir gununu.

Esimde bende cocuklari cok seviyoruz ve ikimizinde en buyuk hayali kalabalik guzel bir aile olmak. 3uncu bebegim baya surpriz bi bebekti ama pisman degilim yinede baya alistim zorluklari olsada guzel yanlari bastiriyor
Kuzum dedim ya tercih meselesi.erken evlenmekte cok cocuk sahibi olmakta.Rabbim bizlerede nasip etsin hayirli zamanda.bebislerine saglikli ömurler dilerim. :KK16:

Trambolin önerisine bende katılıyorum.

Etrafı fileli trambolinler var ondan sipariş edin oynayıp dursunlar.

Birde top havuzu benim çok işime yarıyor .

Erken anne olmak soyle dursun bir de yaslari bu kadar yakin 3 cocuk.allah sabirlar versin gercekten kolay degil isin.bence evde sen ne kadar oynarsan oyna yeterli gelmez onlara.hepsinin ihtiyaci ayri ayri.4 yasindakini okula gondermelisin o arkadas ister.arkadassiz yetmez ona sizin aktiviteler.3 yasindaki de keske bir komsu cocugu veya kuzen falan olsa onunla vakit gecirse cok guzel olur.sikilmaz o zaman.1 bucuk yasindakiyle sen birseyler yaparsin gunduz uykusu kardesleriyle vakit gecirme derken o da oyle gecirir gununu.
Kesinlikle bende boyle dusunuyorum. Arkadaslari var onlara goturuyorum ya da arkadaslarini bizzat gidip aliyorum eve. Ama yinede yetersiz hissediyorum yazin degilde bu kis beni cok zorluyor

ahaha sen 22 yaşındasın atmazsın tabi.
biz unu eleyip asmışız şimdi bir bebek düşünemiyorum evde zerre enerjim yok:

Sızın ki kac yasında. Ben ilkokulu halletmek uzereyım ve ergenlik varmıs bızı bekleyen. Tek tesellim kucugu okula giderken umuyorum ki o odevlere abısı yardımcı olur

Trambolin önerisine bende katılıyorum.

Etrafı fileli trambolinler var ondan sipariş edin oynayıp dursunlar.

Birde top havuzu benim çok işime yarıyor .
Super fikir valla iyide enerji atarlar simdiden arastirmaya basladim ikisini de iyi ki varsiniz :KK36:

Kiz sen yemek, temizlik, banyo, tuvalet, tozu yetistirdin de eglence mi ariyon :deli:
Benim iki tane var cok sükür, tuvalette bile yalniz birakmiyor kücügü. Iki yasinda memden yeni kestim de insana bezemeye basladim.
Ben söyle siraliyim bir an geliyor boya yapiyorlar, kaydiragim var, oyun evim var kuruyorum, sikilinca kaldiriyorum.
Bir cuval legom var. Malesef televizyona da bakiyorlar o ara ben de karnimi doyuruyorum.
Evin icinde kosturuyorlar.
Baktim o gün olacak gibi degil cocuklar gercekten deliriyor durmuyorlar dolduruyorum küveti. Bir saat birak bana misin demiyorlar. Baya egleniyorlar. O ara ben de banyoda tirnak mi kesicem, camasir mi yikayacagim, maske mi yapacagim onlari yapiyorum.
Büyük kizim krese gidiyor 4 saatligine o ara kücük canimi okuyor cani sikiliyor.
Ablasi gelince bir curcuna bir nese.
Kardes en önemlisi, gerisi teferruat, azicik disimizi sikacagiz napalim..

küçük 8 büyük 12.
benim ikiside erkek ne yardımı düşman kuvvet şeklinde takılıyorlar:))
:KK70:Ay kocaman olmus cocuklariniz masallah darisi basima:KK9:peki bisey sorucam benim hayalimde cocuklarim buyuyunce onlarla beraber kafelerde alisveris merkezlerinde gezmek tozmak arkadas gibi takilmak bu boyle oluyor mu yoksa yanlarina bile yaklastirmiyolar mi:KK70:

şaşkınlıkla okuyorum zaten şu anda seni.
3 çocuğun yemesi içmesi giymesi evin işi ve sen hala aktivite peşindesin:))
maşallah diyeyim.
Inanin bi ustlerini cikariyorum makine doluyor:KK70:bakmayin bu hallerime cok zor zamanlar atlattim dedigim gibi tek avantajim cocuklugumdan beri (uzerinden cok gecmedi o ayri bi konu) bitmek bilmeyen enerjim :)))

:KK70:Ay kocaman olmus cocuklariniz masallah darisi basima:KK9:peki bisey sorucam benim hayalimde cocuklarim buyuyunce onlarla beraber kafelerde alisveris merkezlerinde gezmek tozmak arkadas gibi takilmak bu boyle oluyor mu yoksa yanlarina bile yaklastirmiyolar mi:KK70:

10 yaşına kadar gezdin gezdin:)
ama kızsa bilemem tabi onlar gezerler herhalde cafede mağazada.

Back
X