Şu mesajınıza maşallah demek için girdim valla

benim 2 tane evladım var. Biri 3,5 diğeri 1 yaşında ve hunim nerdeydi modundayım. Şu anlattığınız düzen tek çocukluyken vardı, şimdi günlük değil haftalık yapıyorum planlarımı çünkü 24 saat dediğin su misali hooop aktı gitti. Tek istediğim şey de öyle sıcak çay/kahve ya da kahvaltı/yemek falan değil, sadece kimse bana dokunmadan azıcık uyumak. Yardımcı bir ablam vardı o da gitti. Çamaşır günü, temizlik günü diye böldüm valla artık. Evden çalışıyordum ama işleri askıya aldım. Gelecekten umutlu halde takılıyorum şu aralar

maşallah size, allah nazardan saklasın, gücünüzü artırsın
Konunuza istinaden de belki burada yazınca reklam gibi olur diye bilemedim, özel mesajla instagramdan bir iki sayfa önerebilirim evde aktivite için. Oyun gruplarını araştırabilirsiniz, ben haftada 2 gün büyüğü götürüyorum. Ayrıca aktivite kutuları oluyor, üye olduğum var bir tane ve her ay eve geliyor kutu halinde. İçerisinde o ayın temasına uygun 3 aktivite çıkıyor. Ben o ayın temasına göre başka aktiviteler bulup çoğaltıyorum. Bir de kitaplar. Bool bol kitap. Benim bu ara oyuncaklardan daha çok kurtarıcım oluyor kitaplar. Fenerli kitaplar, hareketli kitaplar, 3boyutlu kitaplar, kapakçıklı kitaplar ve sesli kitaplar yani interaktif olanları kendi başına resimlerine bakarak inceleyebiliyor büyüğüm. Küçüğe de o ara kalın sayfalılardan veriyorum. Avm içerisindeki oyun alanları da haftaiçi gündüz saatlerinde genelde çok sakin oluyor bu arada :)