anneler cok acıl yardım :(

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Bi arkadasim icin yaziyorum

medela electicli süt pompam var çok memnundum ama bir kaç gündür çalışıyor fakat vakum yapmıo çok zor gelıo nedeni ne olabilir acaba ??

Son düzenleme:
medela electicli süt pompam var çok memnundum ama bir kaç gündür çalışıyor fakat vakum yapmıo çok zor gelıo nedeni ne olabilir acaba ??

Sarji bitmis olabilir 110 pirize takmadigina emin ol 220 olabilir garantisi varsa degistirebilirsin ben bu sorunlari yasamak istemedigim icin manuel(elle) chicco sagma aparati almistim.

Sarji bitmis olabilir 110 pirize takmadigina emin ol 220 olabilir garantisi varsa degistirebilirsin ben bu sorunlari yasamak istemedigim icin manuel(elle) chicco sagma aparati almistim.

hep aynı pirize takıyordum oluyo ama son 1 haftadır olmuyo çalışıyorum ve cok zorlanıyorum :/

Merhaba;

Benimde süt sağma makinem var.Philips avent marka.Aynı durumu yaşıyordum.Sonra bir baktım hani o yumuşak emme basma(vakum) görevini yapan parça varya o kenarından delinmiş.bu sebeple hava alıyor içeriye ve iyi sağmıyordu hatta hiç sağmıyordu.Allahtan yedek parçası vardı da sorunum çözüldü.Sizde parçalarını tek tek kontrol edin.Belki böyle bir durum vardır.

Merhaba, benımde madele elektirkli pompam var bir keresinde basıma gelmisti , pompanın altı kısmında sarı mebran var uzerinde beyaz plastik o yırtılmıs meger ondan dolayı çekmiyordu bir ona bakın ondan kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…