- 27 Şubat 2015
- 2
- 0
- 1
- 40
Kizlar size cidden sasiriyorum haa.. İlk dogumunuz mu olacak acaba? Benim gelen misafirler ac kalacak :)
Bizde sadece kaynar olur. Valla ugrasamam. Hem bebek hem dogum sonrasi hem de misafir. Yok bu bunye bu ucluyu kaldirmaz. :)
Kaynar ustu cevizz. Ohh mis gibi..
ben genel olarak gerek yazdan sebzeleri atmak olsun, gerek soğanlı kavrulmuş kıyma olsun, gerekse de yemek yaparken fazladan yaptığım malzemeyi düzgünce yerleştirmek olsun buzluğum bugün savaş çıksa beni 5 ay götürcek şekilde doludur.. bir misafir geliyorum dese 10 dk.da yemek hazırlarım, normal zamanda da sofralarım meşhurdur misafirime öyle titizlenirim.. amma velakin doğum yapmışım, lohusayım bana misafirliğe gelecekler die özel bi hazırlığa giremem doğrusu.. herkes bana titizlensin doğurmuşum ötesi var mı... yakınlarımda güzel pasta börek yapan yerler var ya sipariş veririm ya da pide yaptırır ikram ederim.. ben doğurmuşum arkadaş alem bana yapsın benden bekleyen, ayıplayacak olan da ya önüne koyanla yetinsin ya da gelmesin.. hem bebek görmeye gelecekler hem de hazırlık yapmamışım die ayıplayacaklarsa gelmesinler.. ben böle düşünüorm..
ayyy okudukça şoklara girdim. Ya yeni doğum yapmış bir kadının evine gelip birde ondan ikram hizmet yemek bekleyen zihniyete yazıklar olsun derim. Sizler gelenler mana bulmasın laf soylemesın dıye su halinizle uğraşıyorsunuz valla tebrik ederim. Kendi akrabalarımı öpüp başıma koyasım geldi. Ben amcamın teyzemin hslamıb önüne o lohusa halimle yemek koymaya kalksam bana çok kızarlar. Bu halinle ne yemeği bizim sana yapmamız gerek derler. Zaten onlar dolmalar sarmalar börekler ile elleri kolları dolu gelirler. Bir kez daha sevdim akrabalsrımı sayenizde.
ayyy okudukça şoklara girdim. Ya yeni doğum yapmış bir kadının evine gelip birde ondan ikram hizmet yemek bekleyen zihniyete yazıklar olsun derim. Sizler gelenler mana bulmasın laf soylemesın dıye su halinizle uğraşıyorsunuz valla tebrik ederim. Kendi akrabalarımı öpüp başıma koyasım geldi. Ben amcamın teyzemin hslamıb önüne o lohusa halimle yemek koymaya kalksam bana çok kızarlar. Bu halinle ne yemeği bizim sana yapmamız gerek derler. Zaten onlar dolmalar sarmalar börekler ile elleri kolları dolu gelirler. Bir kez daha sevdim akrabalsrımı sayenizde.
aynen canım onlar getirsin. Hekeki eli ayağı tutan genç bir kayın valşden varsa bunun yanında elti görünce de varsa bırak yapsınlar merak etme. Laf söyleyecek kadar da rezillerse o da onların ayıbıdır yani. Benim annemin Bi sözü vardır. "salla kulaklarını gitsin" der sende aynı öyle yap.bencede haklısın. Kendi akrabalarımdan değilde özellikle k.v. e k.p için strese giriyorum. Eşimin ailesi çok önem veriyor mutfağa. Sonradan diyorumki onlar bana getirsin ne yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?