Artık havalar soğudu çamaşırlar zor kuruyor.Dışarısı malum hep is zaten asmak da sorun.Bizim birde denizin dibinde olduğumuz için rutubet olayımız fazla çamaşır ister istemez kurumuyor:bbo:
Doktor geçen sene bebekli odada çamaşır kurutmayın dedi,sobanın üzerine çaydanlık koymayın dedi.Sıcak buhar değil soğuk buhardır bizim her zaman için tercihimiz dedi.
Netten araştırdığımdada evin içindeki çamaşırın bebeğe bir zararı olmuyormuş;yumuşatıcı-deterjan kokmadığı sürece.
Siz ne yapıyorsunuz?
Artık havalar soğudu çamaşırlar zor kuruyor.Dışarısı malum hep is zaten asmak da sorun.Bizim birde denizin dibinde olduğumuz için rutubet olayımız fazla çamaşır ister istemez kurumuyor:bbo:
Doktor geçen sene bebekli odada çamaşır kurutmayın dedi,sobanın üzerine çaydanlık koymayın dedi.Sıcak buhar değil soğuk buhardır bizim her zaman için tercihimiz dedi.
Netten araştırdığımdada evin içindeki çamaşırın bebeğe bir zararı olmuyormuş;yumuşatıcı-deterjan kokmadığı sürece.
Siz ne yapıyorsunuz?
Bu havalarda çamaşır kurutmak çok zor hele de Samsunda yaşayınca daha bugün hava günlük güneşlikti astım çamaşırları akşam üzeri bir yağmur hepsi ıslandı tekrar makineye bir sürü iş çıktı...Ben genelde çamaşırlarımı kullanmadığımız bir oda var orda kurutuyorum ama peteklerin üstünde de kurutuyorum çünkü 2 günde bile bazen zor kuruyor..Kızım sürekli çamaşır çıkartıyor hemen kuruması lazım..kurutma makinesi kullanan arkdaşlar çamaşırları küçülttüğünü ve sararttığını söylediler..Aslında ne güzel bir şey hemen kurusun katla yerleştir..Artık havalar soğudu çamaşırlar zor kuruyor.Dışarısı malum hep is zaten asmak da sorun.Bizim birde denizin dibinde olduğumuz için rutubet olayımız fazla çamaşır ister istemez kurumuyor:bbo:
Siz ne yapıyorsunuz?
Bende evde kurutuyorum,ama geçenlerde kardeşim alerji testi yaptırırken doktoru bir çok noktalara dikkat etmesini söyledi.Bunlardan biride evde çamaşır kurutmamak..nemli ortamlar bakteri üretiyormuş ve buda alerjik reaksiyonlara sebep olabiliyormuş.En iyisi kurutma makinası.
Bu havalarda çamaşır kurutmak çok zor hele de Samsunda yaşayınca daha bugün hava günlük güneşlikti astım çamaşırları akşam üzeri bir yağmur hepsi ıslandı tekrar makineye bir sürü iş çıktı...Ben genelde çamaşırlarımı kullanmadığımız bir oda var orda kurutuyorum ama peteklerin üstünde de kurutuyorum çünkü 2 günde bile bazen zor kuruyor..Kızım sürekli çamaşır çıkartıyor hemen kuruması lazım..kurutma makinesi kullanan arkdaşlar çamaşırları küçülttüğünü ve sararttığını söylediler..Aslında ne güzel bir şey hemen kurusun katla yerleştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?