Anneler , gelinler hepinizden öneriye ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi KindLy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

KindLy

Ziyaretçi
Merhaba öncelikle ... a.s.
Ben aranıza yeni katıldım sürekli takip ettigim bir bölümdü simdi benimde küçük bir derdim var. :çok üzgünüm:

Aslında derdim ne yapacagımı bilememek.Bunun için tecrübeli bayanlardan sizlerden öneri fikir almak istedim. Ben uzun süredir birlikte oldugum insanın annesiyle görüşmeye yeni basladım. Örnegin mesajlaşıyoruz ama ben ne denir ne yazılır ne sorulur bilemiyorum.fisfisfis

Yani simdi bişe dicem yanlış anlaşılır , bişe derim baska anlama cekilir en sevmedigim sey yanlıs anlaşılmak ondan size fikir danışmak istedim :gitme:

opuyorumnanaktan Söyleyin KK nın bayanları siz eşinizin annesiyle ne konuşurdunuz akannehir ya da gelinlerinizden nasıl sözler duymak isterdiniz .... :1ninca:

buyrunnnnnnnnnBen sıkı fıkı olmazdım.Halini,hatrını sorar ,selam söylerdim.Cıvık cıvık ilişkilerden hoşlanmıyorum.Kötülük düşünmem,ama yanaşmam da.Evlenmeden önce eşimin annesine sadece selam gönderirdim.:delphin:

kayınvalideyle gein olcak kişin mesajlaşmasını ilk kez duyuyorum tatlım.. hadi telefon eder haftada 1 gün görüşülürde mesalaşmak nebilim biraz garipsedim açıkcası.. Bence başlarda pek fazla sıkı fıkı içli dışlı olma derimm

iyilikten maraz doğar mesafeli olmanı tavsiye ederim..
ben yaptım o saflığı cunku arkmdan da laf duydum.
yuzuk takana kadar mesafeye devammmm

Evlenmeden, fazla görüşme, hatta hiç görüşme. Şimdiden sıkı fıkı olmaya gerek yok. Bayramda seyranda ara kutla yeter.

teşekkür ederim dikkate aldım bile sözlerinizi . "bir musibet bin nasihatten iyidir" demişler. tecrübe konuşsun istedim onun için sizlerin fikirleri gerekli yerimseniben

Ekek arkadaşın annesiyle mesajlaşmak falan bence ço anlamsız... ınsan arkadaşıyla mesajlaşır...
Eşimle flört ederken annesiyle telefonla konuştuğum tek şey bayram tebriği olabilir.. O bile eşimin aracılığıyla selam söyle benim adıma bayramlarını kutla derdim....
Nşandan 6 ay önce annesi rahatsızlandığı için tantım, çünkü fazla mrü kalmamıştı... Hastaneye geçmiş olsun ziyaretine gittim, bir buket çiçek götürdüm... O kadar...
Hiç gerek yok sıkı fıkı olup sürekli konuşmaya telefonlaşmaya mesajlaşmaya falan...

kayınvalideyle gein olcak kişin mesajlaşmasını ilk kez duyuyorum tatlım.. hadi telefon eder haftada 1 gün görüşülürde mesalaşmak nebilim biraz garipsedim açıkcası.. Bence başlarda pek fazla sıkı fıkı içli dışlı olma derimm

Sözlümle ayrı şehirlerdeyiz ailecek ondan görüşme kısıtlı -tatlicadiarzu- sormuş sözlüme bana hiç mesaj atmıyor diye arayıp sormuyor diye . bende mesajla bile ne yazcagımı bilemiyorken heralde ararsam hüsran olur kaydirigubbakcemile3
iyilikten maraz doğar mesafeli olmanı tavsiye ederim..
ben yaptım o saflığı cunku arkmdan da laf duydum.
yuzuk takana kadar mesafeye devammmm

gerçekten mi:1shok: ne gibi yılışık anlamında mı :1ninca:
Evlenmeden, fazla görüşme, hatta hiç görüşme. Şimdiden sıkı fıkı olmaya gerek yok. Bayramda seyranda ara kutla yeter.

bana da öyle geliyor ama annesi neden arayıp sormuyor mesaj atmıyor falan diyince acaba bende ne yapıcagımı şaşırdım işte mirmirmirmir :sinifsinif:

Ekek arkadaşın annesiyle mesajlaşmak falan bence ço anlamsız... ınsan arkadaşıyla mesajlaşır...
Eşimle flört ederken annesiyle telefonla konuştuğum tek şey bayram tebriği olabilir.. O bile eşimin aracılığıyla selam söyle benim adıma bayramlarını kutla derdim....
Nşandan 6 ay önce annesi rahatsızlandığı için tantım, çünkü fazla mrü kalmamıştı... Hastaneye geçmiş olsun ziyaretine gittim, bir buket çiçek götürdüm... O kadar...
Hiç gerek yok sıkı fıkı olup sürekli konuşmaya telefonlaşmaya mesajlaşmaya falan...

evet daha uzak durmaya gayret edicem zira samimiyet ararken arkamdan konusulması canımı cok sıkar bosuna huzursuzluga gerek yok simdiden . hal hatır sorup bayram seyran tebrigi yeterli gelmeli bencede simdilik

en azından sözlümün tapusunu alanakadar yani
kaydirigubbakcemile

ya bu seferde ne samimiyetsiz kızmış derlerse of dertli başım :sinifsinif:

ben selam bile göndermedim hiççç :):):) konuşmamıştım bile
resmimi göstermiş nişanlım öle istemeye geliceklerdide ..kimi istemeye geliceklerdiii

görmediği etmediği kızmı oda garip olurdu ben dedim birkere geleyimde görsünler...öle gittim on dk
durdum çıktım istemeye geldiler babaıs istemede gördüü..

hiç samimiyetsizde demediler...

demem o ki ; laf sokacak insan istediği şeyden bulur laf söyler istediğin kadar çırpısanda söylemeyecke olan da söylemez...

Ne yılışık kız diyeceklerine ,ne samimiyetsiz,soğuk bir kız demelerini tercih ederim ben .:umursamaz:

abuu ikisinide demesinler istiyorum :oklava:

ben selam bile göndermedim hiççç :):):) konuşmamıştım bile
resmimi göstermiş nişanlım öle istemeye geliceklerdide ..kimi istemeye geliceklerdiii

görmediği etmediği kızmı oda garip olurdu ben dedim birkere geleyimde görsünler...öle gittim on dk
durdum çıktım istemeye geldiler babaıs istemede gördüü..

hiç samimiyetsizde demediler...

demem o ki ; laf sokacak insan istediği şeyden bulur laf söyler istediğin kadar çırpısanda söylemeyecke olan da söylemez...

evet bunu zamanla anlicam canım inşallah eşim olcak insan gibi cok iyilerdir Şeniz ozaman basımın üstünde yerleri olur. ben gelin kaynana muhabbetinden bile hoslanmayan bi insanım. vicdani yönüm cok agırdır. bunun içinde cok önem veriyorum aileye. böyle konu açmamın da tek amacı bu zaten ...alkisalkisalkis

bence özel günlerde; bayramda, vs. de mutlaka arayın ama onun dışında zamana bırakın. aranızda güçlü bir bağ kurulursa zaten içinizden gelecektir aramak. zamanla aranızdaki iletişimin kuralları oluşur, bunu da sizin ve onun davranışları belirler. en önemlisi de doğal halinizle davranın, ömür boyu nasıl olacaksınız başından öyle tanısın sizi. çok tanımayın yani, öyle mi yazsam böyle mi diye. zaten en uygununu bilirsiniz eminim. başarılar opuyorumnanaktan

kindly canım
sana bir abla tavsiyesi
sakın kendinle çelişme
öyle dersem ne olur böyle dersem ne anlar hep böyle yaptıkça bir o kadar kendinden ödün verirsin
bu gün yarın ne zaman konuşursan konuş kendini kasmadan konuş tabiki çekineceksin utanacaksın ama şunu dersem ne anlar bunu dersem ne düşünür diye düşünme
içinden nasıl geliyorsa öyle konuş

Tatlım benden sana bi tavsiye sakın çok samimi olma gün gelir başına kalkarlar ona göre davran....

bence hiç görüşme canım,
bizde eşimle uzun yıllar beraberdik hemde aynı şehirdeydik, ben hiç gitmedim gelmedim.sen benim ailemle ne zaman görüşebilecek duruma gelirsen ben o zaman tanışırım ailenle dedim ve biz o şekilde anlaştık eşimle. yalnızca 1-2 kez eşimi ararken tlf konuştuk oda nasılsınız vs.sonra evlenmeye karar verdiğimizde gidip tanıştım sonrada eşim gelip tanıştı o kadar. en güzeli en rahatı bu bence, hem ailenizede haksızlık olmaz....

valla pek samimi olma derim.
ben sevgılımın annesiyle 2 kere 1er dakika telde konuşmuştum. sadece nasılsınız iyi misiniz falan dedım kendınıze çok iyi bakın dedım. bayram mıydı anneler günü müydü neydi onu kutladım.

o da bana canım, kızım falan gibi güzel şeyler söyledi.
Ama sonra hayatımın kazığını attı :/

buyrunnnnnnnnnBen sıkı fıkı olmazdım.Halini,hatrını sorar ,selam söylerdim.Cıvık cıvık ilişkilerden hoşlanmıyorum.Kötülük düşünmem,ama yanaşmam da.Evlenmeden önce eşimin annesine sadece selam gönderirdim.:delphin:

size sonuna kadar katılıyorum evlenincede evlendikten sonrada mesafeli olmakta her zaman fayda vardır:oklava:

yazzılı anlatımda yanlış anlaşılma ihtimali her zaman daha yüksektir.
mimikler yok, anında hatayı düzeltme imkanın yok.
en iyisi bayramlarda seyranlarda kutlamalarla geçiştir.
fazla samimiyete gerek yok.

Back
X