- 13 Ocak 2022
- 43
- 10
- 3
- 34
- Konu Sahibi selinzehra
-
4sene kaçar saat uyumadınızValla 4 sene uyumadım şimdi 6saat uyuyorum
Ben biraz bu uykusuzluk yüzünden ölücem diye korkuyorumda çünkü etrafımdakiler bette okuduklarım hep 2-3saatte bir uyanıyorlarmış bide bebek uyuyunca onlarda uyuyorlarmış insan uyuyayım bari deyio basıl uyuyabilir bilemiyorum 8aydır deniyorum yok uyuyanıyorum bebek uyurken gündüz sabaha karşı 10ar dakika yarım saat vs kestirerek en fazla 3saat yapıyotum bazen hiç uyumadığımda olur bi yarım saatle durduğum4sene kaçar saat uyumadınız
Rekor 15 dakika ile bendedir.Yemin ederim bunu yaşadım.Günde en fazla 3saat uyuyabiliyorum 8aydır oda bölük bölük bebeğim 10dakikaya bir uyanan bir bebek belli bir saate kadar uykum oluyor bebeğimden uyuyamıyorum malum daha sonra hepten kaçıyor uyumaya çalışsamda kesinlikle uyuyamıyorum meme bağımlısı bebeğim bıraktıramıyorum bir tğrlü benim kadar uykusuz kalan var mı
Saat başı kalktım yani toplamda üç max 4 saat bide çalısıyordum öyle işte4sene kaçar saat uyumadınız
Tabiki 10dakika bile olmuyor bazen gözleri kapalı bir lekilde ağlıyor sabaha karşı 5civarı bir saat yarım saat uyuduğu oluyor bir iki kereGerçekten her uyumada 10 dk da bir uyanıyor mu bebeğiniz
Peki bunu doktorunuza hiç sordunuz mu. Sizi endişelendirmen istemem ama 10 dk çok çok az bi süreTabiki 10dakika bile olmuyor bazen gözleri kapalı bir lekilde ağlıyor sabaha karşı 5civarı bir saat yarım saat uyuduğu oluyor bir iki kere
Evet söyledim meme bağımlılığı dedi su ver bitki çayı ver dedi kesinlikle kabul etmiyor sinirleniyor ağlıyor mamayıda biberonuda çaylarıda emziğide reddediyor gece gündüz iki defa birer saat deliksiz uyuyor ama geceleri mahvoluyoruz ikimizdePeki bunu doktorunuza hiç sordunuz mu. Sizi endişelendirmen istemem ama 10 dk çok çok az bi süre
Gerçekten çok üzüldüm. Umarım geçici bi süreçtir. Allah yardımcınız olsunEvet söyledim meme bağımlılığı dedi su ver bitki çayı ver dedi kesinlikle kabul etmiyor sinirleniyor ağlıyor mamayıda biberonuda çaylarıda emziğide reddediyor gece gündüz iki defa birer saat deliksiz uyuyor ama geceleri mahvoluyoruz ikimizde
Hatta doktor bağımlılığını bıraktıramazsan iki yıl uykusuz gezersin dedi söylemesi kolay ama olmuyor işte dayanılmaz bir şekilde ağlıyor susmuyor bidaha götürücem başka bir doktora bu 4.cü doktorumdu ama uykusuzluğuna çare bulamadık malesefEvet söyledim meme bağımlılığı dedi su ver bitki çayı ver dedi kesinlikle kabul etmiyor sinirleniyor ağlıyor mamayıda biberonuda çaylarıda emziğide reddediyor gece gündüz iki defa birer saat deliksiz uyuyor ama geceleri mahvoluyoruz ikimizde
Amin inşallah teşekkür ederim bir yaşında geçer ümidiyle bekliyorumGerçekten çok üzüldüm. Umarım geçici bi süreçtir. Allah yardımcınız olsun
Mutlaka bi gün uykusu düzene girecek ama ne zaman bilmiyorum:)Amin inşallah teşekkür ederim bir yaşında geçer ümidiyle bekliyorum
Kaç saat oluyordu toplam sizin uykunuz biri bakarken falan uyuyabiliyor muydunuzRekor 15 dakika ile bendedir.Yemin ederim bunu yaşadım.
Umarım kusa sürer sağolunMutlaka bi gün uykusu düzene girecek ama ne zaman bilmiyorum:)
Ne zaman düzene girdi uykusuSaat başı kalktım yani toplamda üç max 4 saat bide çalısıyordum öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?