Çocuk Hastalıkları Anneler günde kaç saat uyuyorsunuz😢

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selinzehra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
43
10
3
34
Günde en fazla 3saat uyuyabiliyorum 8aydır oda bölük bölük bebeğim 10dakikaya bir uyanan bir bebek belli bir saate kadar uykum oluyor bebeğimden uyuyamıyorum malum daha sonra hepten kaçıyor uyumaya çalışsamda kesinlikle uyuyamıyorum meme bağımlısı bebeğim bıraktıramıyorum bir tğrlü benim kadar uykusuz kalan var mı

4sene kaçar saat uyumadınız
Ben biraz bu uykusuzluk yüzünden ölücem diye korkuyorumda çünkü etrafımdakiler bette okuduklarım hep 2-3saatte bir uyanıyorlarmış bide bebek uyuyunca onlarda uyuyorlarmış insan uyuyayım bari deyio basıl uyuyabilir bilemiyorum 8aydır deniyorum yok uyuyanıyorum bebek uyurken gündüz sabaha karşı 10ar dakika yarım saat vs kestirerek en fazla 3saat yapıyotum bazen hiç uyumadığımda olur bi yarım saatle durduğum

Gerçekten her uyumada 10 dk da bir uyanıyor mu bebeğiniz

Rekor 15 dakika ile bendedir.Yemin ederim bunu yaşadım.

Tabiki 10dakika bile olmuyor bazen gözleri kapalı bir lekilde ağlıyor sabaha karşı 5civarı bir saat yarım saat uyuduğu oluyor bir iki kere
Peki bunu doktorunuza hiç sordunuz mu. Sizi endişelendirmen istemem ama 10 dk çok çok az bi süre

Peki bunu doktorunuza hiç sordunuz mu. Sizi endişelendirmen istemem ama 10 dk çok çok az bi süre
Evet söyledim meme bağımlılığı dedi su ver bitki çayı ver dedi kesinlikle kabul etmiyor sinirleniyor ağlıyor mamayıda biberonuda çaylarıda emziğide reddediyor gece gündüz iki defa birer saat deliksiz uyuyor ama geceleri mahvoluyoruz ikimizde

Gerçekten çok üzüldüm. Umarım geçici bi süreçtir. Allah yardımcınız olsun

Hatta doktor bağımlılığını bıraktıramazsan iki yıl uykusuz gezersin dedi söylemesi kolay ama olmuyor işte dayanılmaz bir şekilde ağlıyor susmuyor bidaha götürücem başka bir doktora bu 4.cü doktorumdu ama uykusuzluğuna çare bulamadık malesef

benim çocuğum yok ama 2 gün uyumadığım da olur, normal düzende 4 saatten fazla uyayamam pek.
insomniak'ım. uykuya dalamıyorum. bebekken de böyleymişim.

ama madem o kadar uyutmuyor sizi neden eşinize bırakıp uyumuyorsunuz?
her ağladığında meme verirseniz bağımlılığından nasıl kurtulacak ki bu çocuk çözemedim.

Ben uykusuzluğa hiç gelemeyen biriyim,evlenmeden öncede öyleydi bebek olunca da hiç değişmedi.O yüzden çocuğu da benim gibi uykucu yetiştirdim.Hatta 7 buçuk 8 de uyaninca bazen acayip gergin oluyorum.1 bucuk yasinda bu arada.Dogdugundan beri çok uyku sorunu çekmedik ilk 4,5 ay dışında.O zamanlar tabiki bir kaç saate uyaniyordu.Ama herhalde 6 aydan veya 7 aydan sonra düzene girmişti.Yine gece iki defa faln kalkıyor ama genelde 7,8 saat uyuyorum.Keske bende uykuyu sevmeseydim.Bana kalırsa berbat bir huy.Ama benim yapımda böyle.O yüzden size şaşırıyorum nasıl uyuyamıyorsun diye.Cocuk uyuyunca direk hiç birsey düşünmeden vurun kafayı yatin.Uyandi mi yatırın sizde tekrar uykuya dalmaya çalışın.ins düzelir en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…