- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 648
- 323
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Almadı ben de istemedim zaten. Bi pasta aldı çok mutlu oldum. Ben ona hediye aldım istediği bi ayakkabiydi. Hiç de niye almadı demedim. Ama bu olay farklı çünkü kendi bi mağazaya sokuyor beni ve beğendiğim şeyi fiyatından dolayi almıyor. Tabi boşuna anlatıyorum çünkü para düşkünü ilan edildim
Güzel dusunmussunuz 10 gün sonra doğum günü var beğendiği bi ayakkabı vardı alacağım.Bence unut gitsin artık boşa kendini sıkarak bişe olmaz. Bir dahakine de ona hediye olarak kendin kullanacagin birsey al o zaman. Ben bi kere eşime blender aldım hediye. Evde ortak alan o blenderla sana çorba yapılacak dedim
dusunmesı yeterlıEşim ilk anneler günü hediyem olarak gitmiş kiytirik bi mağazadan indirimde bi tunik almış. Öncesinde 150 tl ye bi hediye seç demişti. Gerek yok demiştim ama bi spor ayakkabı vardı beğendiğim 180 tl idi. Cumartesi günü avm de anneme hediye alırken denedim. O da şunlar daha güzel bak dedi (gösterdiği 90 tl lik babet spor ayakkabı ) . Fiyat yazma sebebim onun buna takılması. ben de onu istemiyorum dedim. Neyse dedim çıktım mağazadan. Pazar günü anneme hediyesini vereceğiz giderken beni bıraktı birazdan gelcem dedi gitti. Kardeşlerimin annemin yanında hediyeyi getirdi verdi bi açtım hiç de tipim olmayan bi tunik
ben doğumdan sonra ilk kez tek dışarı çıktığımda istediği bi ceket vardı 200 lira aldım onu. Kendime almadım bişey ona aldım. Üstelik ücretsiz izindeyim param yok. Kartla aldım. Kırıldım kisacasi. Keşke hiç para harcamasaydi sırf hediye almak için almış
Haklisiniz yüksek bir fiyat ama daha önce hiç bu fiyatta bi ayakkabı almadım. Çok rahat o almasa da kendim alacağım. Bebekten sonra fitigim çıktı. Rahat giymem lazım. Maddi durumu kötü değil de cimri bir annesi var. Çamaşır makinasıı elektrik yakıyor diye elde çamaşır yikayan birisi. Umarım anlatabildimEsiniz maddi durumu iyi olmayan bir aileden mi geliyor?
Cunku genellikle maddi imkanlari kisitli ailelerde buyumus cocuklar kendileri cok maas alsa bile hala cok tutucu tavir sergiliyebiliyorlar. Ozellikle para biriktirmek icin.
180 tl cogu turk ailesi icin ayakkabiya verilmeyecek kadar yuksek bir rakam ne yazikki. Esiniz de ailesinden oyle gormusse pahali gelmis demekki.
Ayrica cimri diye tutturdunuz ama 50 tl lik bile olsa bir hediye almis size. Biraz tutumlu olabilir esiniz ama cimri insan onuda almazdi.
Haklisiniz yüksek bir fiyat ama daha önce hiç bu fiyatta bi ayakkabı almadım. Çok rahat o almasa da kendim alacağım. Bebekten sonra fitigim çıktı. Rahat giymem lazım. Maddi durumu kötü değil de cimri bir annesi var. Çamaşır makinasıı elektrik yakıyor diye elde çamaşır yikayan birisi. Umarım anlatabildim
Sanırım ben onun beğendiği şeyleri alıp onu mutlu etmek istedigimden onun benden esirgemesi zoruma gitti. Ben öylesine girmedim o mağazaya. Durup dururken de denemedim ayakkabı. O gel bak dene dedi o yüzden girdim. Sonra da almayinca gucendim. O ayakkabı 50 lira da olsa üzülürdüm almadığına. Mesele parası değildi. En azından benim için değildi. Neyse başınızı agrittim. Beni yanlış anlayan herkesten de Özür diliyorum. Sanırım doğru anlatamadım ve olmadığım şeyler bana isnat edildiği için de kırıldım. Herkese iyi gecelerAlin tabiki eger o fiyati hakediyorsa maddi imkaninizda yetiyorsa alinir. Ustelik ayakkabi onemlidir. Ucuza kacilmaz. ama esinizin almamasini bu kadar dert etmeyin bence.
Ben sanırım şu mesajınızla anladım ne demek istediğinizi. Ama erkekler dolaylı anlatımlardan anlamazlar maalesef bizim gibi değiller,direk söyleyeceksin illa. O ayakkabıyı neden denediğinizi bile anlamamıştır belki.Sanırım ben onun beğendiği şeyleri alıp onu mutlu etmek istedigimden onun benden esirgemesi zoruma gitti. Ben öylesine girmedim o mağazaya. Durup dururken de denemedim ayakkabı. O gel bak dene dedi o yüzden girdim. Sonra da almayinca gucendim. O ayakkabı 50 lira da olsa üzülürdüm almadığına. Mesele parası değildi. En azından benim için değildi. Neyse başınızı agrittim. Beni yanlış anlayan herkesten de Özür diliyorum. Sanırım doğru anlatamadım ve olmadığım şeyler bana isnat edildiği için de kırıldım. Herkese iyi geceler
İstediğiniz ayakkabı 190 TL imiş 10 liranin lafımı olur cnm.kısasa kısas olmuş işte...Ne alakası var? ? Beğendiğim şeyi fiyati yüzünden almadı. Ben onun beğendiği alabileceğim bişeyse fiyati düşünmüyorum. Bunu anlatmaya çalıştım. Ayrıca sizin deyiminizle karşılığını beklesem 200 lük ayakkabı istemeliydim!
Aldığı paraya beni karistirmayan, benden para gizleyen bi eşim var. 3 yıldır evliyiz paralarimizi ortak kullanalım sen ben değil biz olalım dedim istemedi. Kendisi oldukça cimri birisi. Aynı anda cimri sevgiliden uzak dur diyenler benim konumda cimri koca sevdalısı çıktı. Ben de bunu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?