Anneler günü hediyem...

Sizin aldığınız hediyeyle kıyaslamanız bence olmamış.
Düşünmüş olması yeter bence. Bazı eşler anneler günü değil doğum gününde bile almıyor eşine bir şey.

Esiniz maddi durumu iyi olmayan bir aileden mi geliyor?

Cunku genellikle maddi imkanlari kisitli ailelerde buyumus cocuklar kendileri cok maas alsa bile hala cok tutucu tavir sergiliyebiliyorlar. Ozellikle para biriktirmek icin.

180 tl cogu turk ailesi icin ayakkabiya verilmeyecek kadar yuksek bir rakam ne yazikki. Esiniz de ailesinden oyle gormusse pahali gelmis demekki.

Ayrica cimri diye tutturdunuz ama 50 tl lik bile olsa bir hediye almis size. Biraz tutumlu olabilir esiniz ama cimri insan onuda almazdi.

Bence unut gitsin artık boşa kendini sıkarak bişe olmaz. Bir dahakine de ona hediye olarak kendin kullanacagin birsey al o zaman. Ben bi kere eşime blender aldım hediye. Evde ortak alan o blenderla sana çorba yapılacak dedim
Güzel dusunmussunuz 10 gün sonra doğum günü var beğendiği bi ayakkabı vardı alacağım.

dusunmesı yeterlı
90-200 ben aldım o almadı keske almasaydımlar falan....

boyle bırbırınızın burnundan getırceksenız almayın bırbırınıze bırsey boyle hedıyelesmek mı olurmus

Haklisiniz yüksek bir fiyat ama daha önce hiç bu fiyatta bi ayakkabı almadım. Çok rahat o almasa da kendim alacağım. Bebekten sonra fitigim çıktı. Rahat giymem lazım. Maddi durumu kötü değil de cimri bir annesi var. Çamaşır makinasıı elektrik yakıyor diye elde çamaşır yikayan birisi. Umarım anlatabildim

Alin tabiki eger o fiyati hakediyorsa maddi imkaninizda yetiyorsa alinir. Ustelik ayakkabi onemlidir. Ucuza kacilmaz. ama esinizin almamasini bu kadar dert etmeyin bence.

Alin tabiki eger o fiyati hakediyorsa maddi imkaninizda yetiyorsa alinir. Ustelik ayakkabi onemlidir. Ucuza kacilmaz. ama esinizin almamasini bu kadar dert etmeyin bence.
Sanırım ben onun beğendiği şeyleri alıp onu mutlu etmek istedigimden onun benden esirgemesi zoruma gitti. Ben öylesine girmedim o mağazaya. Durup dururken de denemedim ayakkabı. O gel bak dene dedi o yüzden girdim. Sonra da almayinca gucendim. O ayakkabı 50 lira da olsa üzülürdüm almadığına. Mesele parası değildi. En azından benim için değildi. Neyse başınızı agrittim. Beni yanlış anlayan herkesten de Özür diliyorum. Sanırım doğru anlatamadım ve olmadığım şeyler bana isnat edildiği için de kırıldım. Herkese iyi geceler

Ben sizi haklı buldum. Sorun hediye alıp almaması değil sizden parayı esirgemesi. Ama bu adam hep böyledir ev alışverişinden de kısar, tatilden de, gezme tozmadan da. Ya kabulleniceksiniz yada takmayacaksınız.

Hayir ya dusunmesi yeter falan degil. Eksik dusuncekse hic calstrmasin beynini daha iyi. Kizcagiz begendigi seyi gozune sokmus.. daha ne.. almasi gerekiyodu ne begeniyosa. Esine 200tl.lik ceket alabilen bi hanima,180liralik bi ayakkabi alinabilir pekala. Demekki durumalri musait. Ama cimrilik ney yani. Hadi onu da grctim, dusuncesizlik ne.. biz kadinlar esas bu es gecmelere sinir oluyoruz aslinda..

Ben sanırım şu mesajınızla anladım ne demek istediğinizi. Ama erkekler dolaylı anlatımlardan anlamazlar maalesef bizim gibi değiller,direk söyleyeceksin illa. O ayakkabıyı neden denediğinizi bile anlamamıştır belki.
Ama yinede dert etmeyin düşünmüş olması bile yeter

Konu sahibi herkes sana karsi cikmis ama ben seni hakli buldum. Bende esime karsi gayet bonkörüm. Kendi ihtiyaclarimida gayet tabi ondan hediye olarak beklerim. Hemde kiyas ederek.. ben ona kaliteli birsey almissam o dandik dundik birseyi hediye olarak alamaz bana. Kizarim ala ala bunumu aldin bunumu layik gordun diye.

yine diyorummm.
ne kocalar var beeee .

hanimefendi begenmemis .
hemen kavga edin tunigi suratina atin.

yani benim kcam olsa benim gösterdiğim hediyeyi alsa bile benim icin bi mana ifade etmezdi
oyle bile bile lades gibi .oyum yapar gibi . oyle hediye olmaz ki. bence esiniz size tam.bi hediye almis . supriz nevinden.

benim esim elinde bi tane gulle bile gelse supriz olunca gozlerim doluyo. bence haksizlik etmissiniz .

Bence siz hiç akıllanmayacaksınız hala doğum gününe ayakkabı alayım diyorsunuz. Ben benden para saklayan kocaya iğne bile almam. Gider canım ne istiyorsa onu yer,neyi beğeniyorsam alırım. Ne minnet ederim ne de beklentiye girerim. Paşa paşa kendi kazandığımı kendim yerim

İstediğiniz ayakkabı 190 TL imiş 10 liranin lafımı olur cnm.kısasa kısas olmuş işte...

Senin sert bir iki yorumun olduğu için millet sana giydiriyor işte. İstersen bu konuyu kapat yeni konu aç. Aslında ben de sana gıcık oldum. Madem böyle bir kocan var adama sen niye hediye alıyorsun allah aşkına. Ona ceket alacağına git kendine ayakkabı al. Yani bir yandan haline de üzüldüm. Paran yok ihtiyacın var. Kocan var ama adam cüzdanı ayrı yaşıyor. Saçma bir tunige 50 lira verene kadar ihtiyacın olan ayakkabıyi alsa çok makbule geçerdi. Hem seni de mutlu ederdi hem bir ihtiyacın görülürdü. Bu adamla mutlu olmak istiyorsan beklentini dusureceksin ve çalışmayı birakmayacaksin.

Paran yok ayakkabıyla ihtiyacın var kocaya hediye anneye hediye. Ne gerek var allah aşkına. Git ayakkabının al.

Yani kocan onlar pahali gel sunlardan alalım dediğinde gerek yok diyeceğine bak hayatım onlar yürüyüş ayakkabısı değil. Benim böyle bişeye ihtiyacım var. Bunu alalım desene. Ben alırdım ama param yok biliyorsun alacağın hediye bir ise yarasına bari diye konuşan çok iyi olurmuş. Hani kocan düzelmese bile ne düşündüğünü ne hissettiğini bilir. Trip atıyorum demişsin ama pek inanamadım acikcasi

Sence dusunebilmesi degil mi onemli olan? Hem onun sana anneler gununde hediye almasi bile gerekmiyor aldigina sukret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…