- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Eşim ilk anneler günü hediyem olarak gitmiş kiytirik bi mağazadan indirimde bi tunik almış. Öncesinde 150 tl ye bi hediye seç demişti. Gerek yok demiştim ama bi spor ayakkabı vardı beğendiğim 180 tl idi. Cumartesi günü avm de anneme hediye alırken denedim. O da şunlar daha güzel bak dedi (gösterdiği 90 tl lik babet spor ayakkabı ) . Fiyat yazma sebebim onun buna takılması. ben de onu istemiyorum dedim. Neyse dedim çıktım mağazadan. Pazar günü anneme hediyesini vereceğiz giderken beni bıraktı birazdan gelcem dedi gitti. Kardeşlerimin annemin yanında hediyeyi getirdi verdi bi açtım hiç de tipim olmayan bi tunik
ben doğumdan sonra ilk kez tek dışarı çıktığımda istediği bi ceket vardı 200 lira aldım onu. Kendime almadım bişey ona aldım. Üstelik ücretsiz izindeyim param yok. Kartla aldım. Kırıldım kisacasi. Keşke hiç para harcamasaydi sırf hediye almak için almış
He ya biz pek fukara kaldikFakirlerrrrr
Ben cocuktan sonra okuze bagladiklarina inaniyorum goha ya. Yani olurdu da bu kadar degildi. Sanirim acele ettim cocuk konusunda, bir bes yil daha yapmasaymisim olurmus. Adam adamliktan istifa etti, kadrosu da bos yenisini alamiyoz kaldik oyleof ya, dertlendirdi bu konu beni durduk yere iyi mi,
idare ediyorduk böyle ne güzel.
benim kociş beni yemeğe de götürmedi ya,
böyle değildi bu adam evlenmeden önce ya, yazık üzülüyorum, zor geliyor aile babası olmak.
hakkaten ben üzülüyorum bu kocalara bazen, hiç bir şekilde yaranamıyorlar ya.
benim eşim sanki 5. yılı devirirken üzerinde bir bezginlik oluştu, ben de böyle yaptıysam ilk yıllarda demek.
şimdi diyorum tabi ki, aman huzurumuz yerinde olsun o da olmayıversin diye...
Ee yeri sen sec , bizde de oyle oldu. Adam kalkip rezervasyon falan yaptirmamis yani. Ne yemek istersin diye bana sordu:) orda lahmacun dememek bana kaldi yani.senin aradigin standartlari ben anladim canim ama oyle koca sayisi pek bir az naapalim onlardan bulamadim de gec bari bizim gibiNereye gittiniz yemeğe? Ben yemeğe gitmek istesem ya durumcu de lahmacun yemeye yada kokorecciye götürürdü. Bilmem derdimi bu örnekle anlatabildim mi
Yani iste bak kendin anlatmissin zaten boyle bir ananin oglu da para tutmayi sever, ellerinde cicekler kapinda sirilsiklam beklenecek model bir koca degil demek ki ben oyle anladimHaklisiniz yüksek bir fiyat ama daha önce hiç bu fiyatta bi ayakkabı almadım. Çok rahat o almasa da kendim alacağım. Bebekten sonra fitigim çıktı. Rahat giymem lazım. Maddi durumu kötü değil de cimri bir annesi var. Çamaşır makinasıı elektrik yakıyor diye elde çamaşır yikayan birisi. Umarım anlatabildim
Çoğu erkek bizlerin ne istediğini bilemez
Hiç almasa daha mi ıyiydı
Biz bayanlar dikkat ederiz , begendiği seyleri almaya özen gösteririz ama erkekler böle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?