Anneler günü hediyem...

Siz de eleştiri kaldıramıyorsanız konu açmayacaksınız

almış düşünüp daha ne yapsın ? annem misin sen benim der almayabilirdi evlilik yıl dönümünde eş, sevgililer gününde sevgili, anneler gününde anneyiz diye sürekli onlardan bir şey bekliyoruz bir süre sonra onlarda sıradan şeyler yapar tabiii

e siz ücretsiz izindesiniz ya o kartı da zaten o ödüyor yani kendi kendine almıyor mu 200 lük hediyeyi de :)

bence eşini kırma belki bütçeniz o ayakkabıyı alıcak kadar yeterli deildir cnm yaa hesabı vardır. hep böyle cimrimi yoksa hiç takılma mutlu ol düşünüp almış.

Benimde ilk anneler gunumdu ve lohusaligim bitmemisti. Esimden sadece bi cift guzel söz bekledim. Dusunuldugumu hissetmek istedim. Ama o gün eşim beni evde bırakıp annesine gitti sabah 7de. Teyzelerim annem kardesim arayip tek tek kutlarken o saat 3te aradi niye annemi arayip anneler gününü kutlamiyorsun dedi, ki benim anne oldugumun farkinda degil,
O yüzden şanslısınız çünkü sizi düşünmüş aldığı hediyenin fiyatina falan bakma sadece seni düşündüğünü bil buda hepsinden önemli bence

Ne kadar memnuniyetsiz birisisin. Adamın gönlünden geçmiş, düşünmüş almış.. Üstüne bir ton dırdırr.. Almasa, bu sefer de almadığı için dır dırr.. Ne yapsın adam?

böyle davrandıkça adamları hediye almaktan kaçırıyorsunuz ne alırsa alsın memnun kalacaksın ki gerisi gelsin.
ala ala tecrube kazanacak ,

zaten öküzler sizde içlerindeki öküzü uyandırıyorsunuz

Anneler günün de eşim hiçbirşey almadı. Ve bunun için hiç gocunmadım. Hoşuma giden birşey olursa kendim alırım zaten. Beni sevdiğini,saydığını,değer verdiğini bilmek benim için en güzel hediyedir.Beklentiye girmeyin. Siz ona 200 TL o size bilmem kaç paralık hediye almış yapmayın bunun hesabını lütfen. Param yok vs. acayip geliyor bana. Evlilikte herşey ortaktır ya bu para içinde, varlık içinde, yokluk içinde hep aynıdır bana göre.

Kalın sağlıcakla

Erkek beyni kadın bunu beğenmişti alayımda mutlu olsun diye işlemez. Ona diyeceksinki bu güzel git bana bunu al. Bu derece net olmak lazım. Öyle ince düşünen erkek binde bir.

Hediye bu kadar önemli mi ya sonuçta düşünüp almış eşiniz hiç almasaydi daha iyiydi demeniz çok garip..

önemli bence...düşünsene hayat arkadaşı eşinin zevkini hiç mi öğrenememiş. giymeyeceği birşeyi aman sussun diye almış resmen..

onun yerine üç gül alıp üçümüzü temsilen desen daha mantıklı olurdu kırıcı da olmazdı..
ama erkek milleti odunluk yapıyor malesef..

Ben sizi haklı buldum. Sorun hediye alıp almaması değil sizden parayı esirgemesi. Ama bu adam hep böyledir ev alışverişinden de kısar, tatilden de, gezme tozmadan da. Ya kabulleniceksiniz yada takmayacaksınız.
ilk konumda tatilden kismasini zaten anlattım. Aynen öyle bebegime ek gıda için aldigim kaşığa bile karışıyor. Kabullenmek istemiyorum varlık içinde yokluk istemiyorum. Çok zengin değiliz ama kendimize göre durumumuz musait. Neden bazı şeyleri lüks algılıyor bilmiyorum

O zaman nasıl bir aile oluruz ki. Ben onu seviyorum mutlu olsun istiyorum ama o beni o kadar düşünmedi

Trip atmiyorum bu konuyu hâlâ taktigimi bile bilmiyor. Öyle anlattiktan sonra kendim de alırdım, ama o jest yapsın istedim. Neden denedigimi biliyor çünkü beğendiğim kendi söylediği gibi daha ucuz olsaydı hediye olarak alacaktı. O amaçla mağazaya soktu beni. He bi ayrıntı daha kendisi o markanın spor ayakkabısını giymez . Ayağı hassasmis. Daha pahalisini giyer

Bu yorumlar beni anlayanlarin da olduğunu gösterdi bana. Dert ettiğim şeyi anladiginiz için teşekkür ederim.
Birakin eşiniz odesin demişsiniz ama normalde de hep ben öderim aldiklarimi. Çünkü o odese hiçbişey aldirmaz bana

Konuyu sonuna kadar okudum konu sahibini anladım ama konusunda o kadar çok rakamlara takılmış ki bu tepkiler ondan.
rakamlarla anlattım çünkü eşim rakama takıldığı için almadı. Bunu anlatmaya çalıştım

e siz ücretsiz izindesiniz ya o kartı da zaten o ödüyor yani kendi kendine almıyor mu 200 lük hediyeyi de :)
Bunu sordular ve cevabını verdim. Kartın asgarisini ödüyorum doğum parasından kalan parayla. Maaş almadigim için param yok dedim. Birakin kartimi ödemeyi telefon faturami bile odemez

bence eşini kırma belki bütçeniz o ayakkabıyı alıcak kadar yeterli deildir cnm yaa hesabı vardır. hep böyle cimrimi yoksa hiç takılma mutlu ol düşünüp almış.
hep böyle cimri

Erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar malesef, eminim ard niyet yoktur üzülmeyin.
Teşekkür ederim yorumunuz için ama düşünebildigini biliyorum tunigi begenmedigimi anladiginda senin giydigin markaya baktım 250 liradan dusugu yok ondan almadım dedi bana. Herşeyi anlatmadigim için mi anlasilamadim bilmiyorum

hayatınızı maddi değerlerle mi ölçüyorsunuz siz .adam düşünüp almış benim eşimde hiç stilim olmayan bir tunik aldı teşekkür ettim onun yanında bir kez giydim dolapta eskimekle meşguller..Nazik olmayı öğrenmeniz gerekecek bence.

Ben anladım seni
O asla giymeyeceğin tuniğin yerine çorap alsa daha mutlu olurdun ; insan bu gibi durumlarda her şeyden önce eşinin kendi zevkini bilmemesine bozuluyor. Mesela ben asla kırmızı giymem ve eşim bana kırmızı bir tunik alsa bozulurum
Ayrıca eşinizin parayı sorun ederek beğendiğiniz şeyi almaması da kırıcı tabi, 90 ya da 190 ne fark eder senden kıymetli mi denilmesini bekliyor insan, 190 lık hediyenin alınmasını değil
Yine de düşünmüş, almış deyip nezaketi elden bırakmamak en iyisi, günün birinde bluzu soracaktır, hiç üzerimde öyle bir şey gördün mü aşkııııımmmmmm deyip gülümseyiverin, anlayacaktır =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…