anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

hayy allah razı olsunkardesımm bak nasıl içim rahatladı şimdiii şükürr... yanı olumlu seyler soluosun hee ya benım kı prof deıl operator ama hastane sırf dogum hastanesı ya guven verdı bana

craftyyyyyyyyy mikiiiii mi diosss senın nazlı bıdıgaaaaa gecmısten azıcıkınnnn takıp ettıgımee gore hee_?? napıooo bakımmm sen napıonnn nasıl gıdoo rabbımnazardan saklasınnn mutlulugunu daım etsın ınsss

benım kızım olursa hafsa ıstıyorum koymak ama nasıp tabı..bıde bu kadar beklettıgı ıcınde naz mı olsundıyorumm

benım bebegım olduda da adı kaldıı yanı oyuzdn dusunuom yanlıs anlamayan

eşimle korunmayı bıraktığımızda eşim bebeğimiz erkek olursa kayınpederim ve babamın ismini koyalım demişti
asla koydurmam demiştim.
şimdi gelsin o yeterki ne olursa olsun adı diyorum:26:

Nil çok güzel.... adıyla yaşasın sağlıklı hayırlı bir evlat olsun

eşimle korunmayı bıraktığımızda eşim bebeğimiz erkek olursa kayınpederim ve babamın ismini koyalım demişti
asla koydurmam demiştim.
şimdi gelsin o yeterki ne olursa olsun adı diyorum:26:

aynennnnnnnn butun halalar fılann cocuk olursaa ısmı hazır dıyodu erkek olursa yanıı bende aslaaa dıyodumm sımdıı olsun daa ıkıncı ısmı o olsun napalımm

Kızlar selamm ben geldim.
Şükrantoş'la görüştük. İnş bu sefer gebelik için gelmişsindir dedi. Tabi eşimi görünce çakmıştır zaten latife yapıo:))
Ultrasona girdik bikaç dk konuşmadı eşimle çok korktuk kalbi mi durdu diye...Ama çok şükür bi sıkıntımız yokmuş
Miniğimiz 1.46cm olmuş:) Tam 8 haftalığız...Kalbi pıt pıt, yolk kesemiz de oluşmuş.
Maşallah maşallah Allah tamamına erdirir inşş

ne güzel ya hayırlı haberler duymak rabbim tamamına erdirsin
darısı başımıza

hadi maşallah
Allah sağlık sıhat versin

Kısa isimlere bayılırım. nil güzel seçim..
Kız niye öyle diyosun. Hazır duaların kabul oluyoken bol bol herkese dua et iştee...Sen istemez misin duası kabul olacak birinden bana da dua et diye...Hepimiz duaya muhtacız aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…