anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

tatil yapmak istiyorum bende yoksa delircem burda
zaten karanlık penceresi olmayan bir odada çalışıyorum üstüne k.ç kadar yerde dört kişiyiz
sipariş ettiğimiz faturalar geldi camlı olan kolidorumuzda kapandı
kutunun içinde gibi hissediyorum kendimi

mistral kız
bende seni mrk ettım nerde bu kız didim içimden
işlerine mevlam kolaylık vereeeeeeeeeeeee

saol cnm..patron yurtdışına gidecekti onun için baya bir yoğundum..o gitmeden halletmem gereken işler vardı.onları yaptım.
birde cnm sıkıldı.pazartesi günü için izinliyim ya ben..bizim güya satış müdürümüz olan kıza patron sölememiş.izinleri normalde ondan almamız lazımmış neyse ben pzt izinliyim dedim..bir bozuldu..patron dememiş ona..keşke bana deseydi diyo..manyak izin vermeyecekti heralde bana yanına üç tane eleman aldık kız yine şikayetçi yine şikayetçi..işe yaramıyomuş elemanlar ki ankaranın nerdeyse bütün organizasyonlarında çalışmış elemanlar boş değiller yani.inşallah bir gıcıklık yapıpda beni yarında çalıştırmaya kalkmaz.

sen bu ızınden sakın ola vazgeçme agırlıgını koy hayatım ondan daha ınat ol bu konuda bu nedır abi ya!!!!
senı ılgılendırmez soyleseymıs gıcık patron da :117:

sen bu ızınden sakın ola vazgeçme agırlıgını koy hayatım ondan daha ınat ol bu konuda bu nedır abi ya!!!!
senı ılgılendırmez soyleseymıs gıcık patron da :117:

tabi cnm kendi kendini birşey sanıyo..ben geldiğimde normal elemandı.hiç unutmuyorum ilk işe başladığım gün bana bir soru sormuştu yuh demiştim kendi kendime böyle elemanlardamı çalışıyo burda..çok boş biri aslında ama işini yürütmeyi iyi biliyo .

hep oyle olur zati bunlar işbilmezler patron olur

herkse selamlar kızlarrr kafam öylee karısıkk morelım öyle bzuk kıı rabbım sınıyooo hem ki ne sınamakk..solugu sızın yanınızda alayım dedım

pazartesi doktora gıttım rahım de yara var dedı fıtıl verdı gecmezse dondurucaz dedı netten arastırdım baktım dondurma işlemini cocugu hiç olmamıs lara pek yapmılolarmıs kimisi yapıomus falan filan o konuda bi kararsızım zaten

sonra bide bana cyclo progynovo ilacı verdi adetin 5. gunu baslaa 21 gunune kadar kullan dedı adetım duzenlı benımm hiçç şaşmazz maşalllah bunuda arastırdım netten adet düzensizliği olanlaa verıomus bu hapı bıde cocuk isteyene asla bu hap verılmezmişş ee ben ne yapimm şimdii cok arastırdım bu doktora gıttım gıttıgım yerde jimer hastanesı bursaa kime guveneyımm raabbım ya

cnm söylediğin konularda hiç bir bilgim yok ama sen üzme kendini..rabbimin istediği zamanda olacak bütün bunlar sebep.

valla haykolik rahimde yarası olan ama yaktıran bi arkadaşım var 1 yıl sonra ilk ayında hamile kalmıştı
hatta kocasının askerden geldiği tarih bebeğin olduğu tarih öyle diyim :)))
iyi araştır bence onun katerizasyonunu prof yapmıştı..

Cyclo ya gelince koprina kullanmıştı onu, hamile kalmadan önceki 3 ayda
yumurtanın gelişimini düzenliyo
ilk 2 hafta lh içeren haplarla bünyene yumurtan iyice büyüyüp çatlıyo sonraki 14 gün de progesteron içeren hapa geçiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…