anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

maşallah maşallahhhh

ben cıkıooorum hepınızııı ayrı ayrıı opuyorummm ama cıkmadannn craftyy sana b soru sen tup bebek tedavısınde cyclo progynova kullanmısmıydınnn sımdı baktım netten de tup bebek de de kullanılabılıyomus buhapp

selam kızçelerim..
ben bugün 11de açtım tükkanımı.. okadar güzel oluyor ki kahvaltın hazır olunca :) Allah görümcemden razı olsun.. ama bu sefer azıcık yidim kaçtım.. dükkana geldim 5-10 dk sonra elektrik kesildi.. 16,00 da geldi.. can sıkıntısından çatladım.. iş te çıkmadı... hı 1 ampul sattım

hıı bi de kocişim geliyorr yolda... 18,00en geç burda olur.. özledim herifimi yaw.. 2 gecedir uzak benden

Son düzenleme:

Allah bereket versin

eşinden dolayı elektrik işleri yapıyodunuz eşin yok artk sen de o çevrenin ihtiyacına göre dükkanın konseptini değiştirsen nasıl olar acep???

pek isterim kendime ait bir dükkanım olsun
şöyle küçük bir pastane cafe tarzı bişey
kendim yapsam pastaları kurabiyeleri
çeşit çeşit kahveler..
aahh ahh..
ben evraklarıma döneyim puf

pek isterim kendime ait bir dükkanım olsun
şöyle küçük bir pastane cafe tarzı bişey
kendim yapsam pastaları kurabiyeleri
çeşit çeşit kahveler..
aahh ahh..
ben evraklarıma döneyim puf

ben de isterdim ama makarna olsun benimki
değişik şekilde ve aromalarda makarnalar yoğurup yapayım
çeşit çeşit soslarla koca koca tabaklarda minik prosiyonlar halinde servis edeyim

Allah bereket versin

eşinden dolayı elektrik işleri yapıyodunuz eşin yok artk sen de o çevrenin ihtiyacına göre dükkanın konseptini değiştirsen nasıl olar acep???

ufak tefek tamir işlerini akşamları gelince yapıyor zaten de.. yakında okul vardı açarken kırtasiye açmak vardı planımızda.. ama okulun yanına 1 yane yılların kırtasiyesi var.. diğeri de yeni açmıştı eşimin arkadaşı.. ayıp olur ona dedi... o arkadaşı dediğim de 3 ay önce kirasına para yetişmediiğinden bir kaç bina öte gitti kardeşinin yerine açtı dükkanı.. yürütemedi hiç... şimdi o da dışarda çalışmaya başlamış şirkete girmiş.. oraya da babasını mı ne bırakmış adam saat 5-6da kapatıyor akşam
kırtasiye malzemesi getirsek diye düşündük ama 1 aya okul kapanacak.. zaten eylüle kadar devretmiş oluruz diye ümit ediyorum...
örgü ipi falan çok soran oluyor.. mahallede ev hanımları çok.. bilemiyorum neye benzeticez :) her telden çalacak bu dükkan sanırım

gözün aydın canım...

ben de isterdim ama makarna olsun benimki
değişik şekilde ve aromalarda makarnalar yoğurup yapayım
çeşit çeşit soslarla koca koca tabaklarda minik prosiyonlar halinde servis edeyim

ooh makarna deme :)
tandoğanda nelly diye bir yer var bazı makarnaları çok güzel oluyor.. çalışırken bazen ordan makarna söylüyorduk :)
bende abonen olurum vallahi :)

en iyi müşterin olurum :) ama bana azcık torpil geçip porsyonu arttırmalısın:)

sen istanbuldasın olmaz

ooh makarna deme :)
tandoğanda nelly diye bir yer var bazı makarnaları çok güzel oluyor.. çalışırken bazen ordan makarna söylüyorduk :)
bende abonen olurum vallahi :)

sen ankaradasın olur
bol bol beslerim seni 100 kilo yaparım

oooooooofffff !! sol tarafımda acayip bişeyler oluyo saniyelik batma gibi çocuk mu hareket ediyo damarlar mı geriliyo çözemedim valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…