Kızlar selamm ben geldim.
Şükrantoş'la görüştük. İnş bu sefer gebelik için gelmişsindir dedi. Tabi eşimi görünce çakmıştır zaten latife yapıo:))
Ultrasona girdik bikaç dk konuşmadı eşimle çok korktuk kalbi mi durdu diye...Ama çok şükür bi sıkıntımız yokmuş
Miniğimiz 1.46cm olmuş:) Tam 8 haftalığız...Kalbi pıt pıt, yolk kesemiz de oluşmuş.
Maşallah maşallah Allah tamamına erdirir inşş
NİL NİL :)
kızsa kesin NİL :)
teyzem aramış şimdi
namaz kıl kızım bol bol en faziletli zamanmış hamilelik dio :) bana da dua et dio
ulen dedim Müslümanlığın mı bencilliğin mi zirvesindesin bilemedim :)
selam kızçelerim..
ben bugün 11de açtım tükkanımı.. okadar güzel oluyor ki kahvaltın hazır olunca :) Allah görümcemden razı olsun.. ama bu sefer azıcık yidim kaçtım.. dükkana geldim 5-10 dk sonra elektrik kesildi.. 16,00 da geldi.. can sıkıntısından çatladım.. iş te çıkmadı... hı 1 ampul sattım
pek isterim kendime ait bir dükkanım olsun
şöyle küçük bir pastane cafe tarzı bişey
kendim yapsam pastaları kurabiyeleri
çeşit çeşit kahveler..
aahh ahh..
ben evraklarıma döneyimpuf
Allah bereket versin
eşinden dolayı elektrik işleri yapıyodunuz eşin yok artk sen de o çevrenin ihtiyacına göre dükkanın konseptini değiştirsen nasıl olar acep???
ben de isterdim ama makarna olsun benimki
değişik şekilde ve aromalarda makarnalar yoğurup yapayım
çeşit çeşit soslarla koca koca tabaklarda minik prosiyonlar halinde servis edeyim
Kızlar selamm ben geldim.
Şükrantoş'la görüştük. İnş bu sefer gebelik için gelmişsindir dedi. Tabi eşimi görünce çakmıştır zaten latife yapıo:))
Ultrasona girdik bikaç dk konuşmadı eşimle çok korktuk kalbi mi durdu diye...Ama çok şükür bi sıkıntımız yokmuş
Miniğimiz 1.46cm olmuş:) Tam 8 haftalığız...Kalbi pıt pıt, yolk kesemiz de oluşmuş.
Maşallah maşallah Allah tamamına erdirir inşş
ben de isterdim ama makarna olsun benimki
değişik şekilde ve aromalarda makarnalar yoğurup yapayım
çeşit çeşit soslarla koca koca tabaklarda minik prosiyonlar halinde servis edeyim
slm kızlar herkese hayırlı cumalar..
en iyi müşterin olurum :) ama bana azcık torpil geçip porsyonu arttırmalısın:)
ooh makarna deme :)
tandoğanda nelly diye bir yer var bazı makarnaları çok güzel oluyor.. çalışırken bazen ordan makarna söylüyorduk :)
bende abonen olurum vallahi :)
selam fıstık :) tickeri değişmişsin.. çok güzel canlı olmuş :)
aynen bende oyleyim remen sol tarafim uyusuyo gece kalcama krampla uyaniyorum,biraz sagima yatiyorum sonra hopppp yine sola,uykumda bile kontrolluyum yaniii
sen istanbuldasın olmaz
sen ankaradasın olur
bol bol beslerim seni 100 kilo yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?