anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ben hep savunurdum eğer birinin ailesine yakın olunacaksa erkek tarafın değil kız tarafın evine yakın olunmalı diye
Allah da bana öyle bir ev nasip etti annemlerin alt katından :)
yemeğimizi yapıyor sağolsun, eşim de çok sever annemin yemeğini
işten geliyorum minik tencerelerle alıp evde ısıtıyorum o kadar :)
misafir geleceği zaman tlf açıyorum anne misafirim gelecek evi toparlayabilir misin diyorum yapıyo Allah razı olsun

ama işte bi kötü yanı var yılın 5 ayı yazlıktalar

ay yok ben gitsem yazlık bile 35dk yürüme mesafesinde :) çalışsam bile iş yerim taş çatlasın 20-25dk yürüme mesafesinde olur servis varsa da 10-15 dakkada evdesin :) küçük ama verimli bir şehir.. hatta il :) ben yemek te istemiyorum yakınımda olduğunu bilmem bile rahatlatır beni ..
binanın karşısında kreş var 2-4yaş grubu..
diğer kreş te 5dk 3-6 yaş grubu..
bunları söylerken memleketi nekadar çok özlediğimi fark ettim yazın arkadaşımın düğünü için gitmiştim inan gelesim gelmedi geri.. zaten işten de yeni çıkmıştım.. eşim kal dese kalıcam ha o derece yani.. hele yaz vakti hiç bir kul evinde durmaz.. şehir merkezinde temiz havada.. kafeteryalar dolu olur.. gittiğim zaman zaten analık damarım kabardı sanırım.. kafeteryaya arkadaşlarla oturuyoruz örn 8 kişi
1. yeni evli 1 haftalık..
2. ben ozaman 3 yıllık evli ve hala çocuksuz.. gerş kalanların hepsinin bebişi var ya da hamileler :)
sanırım bundan etkilenerek ağustosta karar aldık bebek için

Son düzenleme:
kızlar benim üç ay korunmam şartmı ya bazı doktorlar bir adet döneminden sonra izin veriyorlarmış hamileliğe ne dersiniz üç ay çok uzuuuun değilmi

kızlar benim üç ay korunmam şartmı ya bazı doktorlar bir adet döneminden sonra izin veriyorlarmış hamileliğe ne dersiniz üç ay çok uzuuuun Değilmi

canım sabırsızlığını anlıyorum ama ne olur ne olmaz
doktoruna güveniyorsan başkalarına bakıp hiç aklını bulandırma

kızlar benim üç ay korunmam şartmı ya bazı doktorlar bir adet döneminden sonra izin veriyorlarmış hamileliğe ne dersiniz üç ay çok uzuuuun değilmi

canım sen kendi doktorunun dediğine uy bence.. sonuçta rahim kendini temizlemiş olsa bile dinlenmesi gerekir diye düşünüyorum... sen yine de kontrollerini ihmal etme

koprina87
canım sen kendi doktorunun dediğine uy bence.. sonuçta rahim kendini temizlemiş olsa bile dinlenmesi gerekir diye düşünüyorum... sen yine de kontrollerini ihmal etme .Bugün, 14:01akillibidik

canım sabırsızlığını anlıyorum ama ne olur ne olmaz
doktoruna güveniyorsan başkalarına bakıp hiç aklını bulandırma .

ya ne bileyim işte uzun geldi üç ay neyse sağlık olsun bekleriz bizde

canım 1 adeti atlatıyorsun işte.. geri kaldı 2 adet.. sıkma canını okadar.. temmuz - ağustosta en geç hamile kalırsın inşallah

sanırım deri döküyorum
ellerim yüzüm her yerim pul pul

bnim bildiğim yılanlar bu mevsimde deri değiştirir:44::26::26:

sanırım deri döküyorum
ellerim yüzüm her yerim pul pul

bnim bildiğim yılanlar bu mevsimde deri değiştirir:44::26::26:

çatlak :)
sabununu falan mı değiştirdın yoksa ? bana bazı sıvı sabunlar öyle yapar.. krem sür ellerine falan yımşasın

yok kız tıssss
aynı sabun aynı nemlendirici tısssss

ozaman tısss
ay bacım sen belki böyle işlerden anlarsın..
resim taramasına devam ediyorum da .. 1 saattir 30 resim yapmışım 1200dpi da tarama yapıyorum ki kaliteli olsun.. hani yeniden basılacaksa diye..
ama tek tek yapmaktak sıkıldım yaw..
diyorum camın üstüne sığdığı kadar resim koyup sonradan kessem mi ne
çözüm üretmem lazım.. çok yavaş ve sıkıcı oluyor..

tabi tabi öyle yap
zaten boyut aynı dpı sı yüksek olsun yeter
1200 de çok büyük
kaynanana 72 bile fazla ama senyine de 600 le falan tara

tabi tabi öyle yap
zaten boyut aynı dpı sı yüksek olsun yeter
1200 de çok büyük
kaynanana 72 bile fazla ama senyine de 600 le falan tara

150 ile taramaya başladım sonradan fark ettim düzgün çıkmadığını önizlemede.. sonra 600devam ettim yaklaştırınca dağılıyor :)
ama 1200de çok bekletiyor.. eşime kalsa 2400de yaptıracak ta.. hani nostaji olan resimleri öyle yaptıydık daha önce .. işte ne bilim kaynanamın evlenmeden önceki hali.. rahmetli kayınbabamın resimleri falan.. onlara özen gösterdik.. ama diğerlerini 600 ile devam edicem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…