slm kızlar nasılsınız ???
hoşgeldin canım iyiyiz.. seni sormalı..
benim dertlerim kabardı da.. kızlar da ne yapsın beni dinliyorlar
işte bazen şeytan dürtüyor .. git diyor düzenini bulgaristanda kur...
eşim azıcık bulgarca bilse hiç sıkıntım olmaz aslında.. ama orda dil bilmeden de ne çalışacak hiç bilmiyorum.. kalacak yerimiz bile var yani aileme yük olmadan.. boşta duran dayımın dairesi var.. dayım da bekar hep kendi çocukları gibi sevdi bizi.. ben orda oturcam dediğim anda adam evin badanasını kendi yapar anahtarı verir al kardeşim keyfine bak diyecek biri.. hemde annemlerin binada..
hiç olmadı giderim villanın 1 katına yerleşirim 1 mutfak 1 oda neyime yetmez.. kocaman bahçe :)
geçende kaynana okadar canımı sıktı artık düşünmeye başladım eşime nasıl bir iş düzeni kurabiliriz diye..
orda trakya glass var yani buranın şişe camı.. oraya işe girse bende çalışsam gül gibi geçinir gideriz.. annem de zaten 5-10 seneye emekli olur.. o da bakar bebişime içim de rahat olur..
aman yeter ki uzaklaşayım şu sülaleden
ben hep savunurdum eğer birinin ailesine yakın olunacaksa erkek tarafın değil kız tarafın evine yakın olunmalı diye
Allah da bana öyle bir ev nasip etti annemlerin alt katından :)
yemeğimizi yapıyor sağolsun, eşim de çok sever annemin yemeğini
işten geliyorum minik tencerelerle alıp evde ısıtıyorum o kadar :)
misafir geleceği zaman tlf açıyorum anne misafirim gelecek evi toparlayabilir misin diyorum yapıyo Allah razı olsun
ama işte bi kötü yanı var yılın 5 ayı yazlıktalar
kızlar benim üç ay korunmam şartmı ya bazı doktorlar bir adet döneminden sonra izin veriyorlarmış hamileliğe ne dersiniz üç ay çok uzuuuunDeğilmi
kızlar benim üç ay korunmam şartmı ya bazı doktorlar bir adet döneminden sonra izin veriyorlarmış hamileliğe ne dersiniz üç ay çok uzuuuundeğilmi
ya ne bileyim işte uzun geldi üç ay neyse sağlık olsun bekleriz bizde
koprina87
canım sen kendi doktorunun dediğine uy bence.. sonuçta rahim kendini temizlemiş olsa bile dinlenmesi gerekir diye düşünüyorum... sen yine de kontrollerini ihmal etme .Bugün, 14:01akillibidik
canım sabırsızlığını anlıyorum ama ne olur ne olmaz
doktoruna güveniyorsan başkalarına bakıp hiç aklını bulandırma .
ya ne bileyim işte uzun geldi üç ay neyse sağlık olsun bekleriz bizde
sanırım deri döküyorum
ellerim yüzüm her yerim pul pul
bnim bildiğim yılanlar bu mevsimde deri değiştirir:44::26::26:
çatlak :)
sabununu falan mı değiştirdın yoksa ? bana bazı sıvı sabunlar öyle yapar.. krem sür ellerine falan yımşasın
sanırım deri döküyorum
ellerim yüzüm her yerim pul pul
bnim bildiğim yılanlar bu mevsimde deri değiştirir:44::26::26:
yok kız tıssss
aynı sabun aynı nemlendirici tısssss
kızlar iyi hafta sonları ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
ozaman tısss
ay bacım sen belki böyle işlerden anlarsın..
resim taramasına devam ediyorum da .. 1 saattir 30 resim yapmışım 1200dpi da tarama yapıyorum ki kaliteli olsun.. hani yeniden basılacaksa diye..
ama tek tek yapmaktak sıkıldım yaw..
diyorum camın üstüne sığdığı kadar resim koyup sonradan kessem mi ne
çözüm üretmem lazım.. çok yavaş ve sıkıcı oluyor..
tabi tabi öyle yap
zaten boyut aynı dpı sı yüksek olsun yeter
1200 de çok büyük
kaynanana 72 bile fazla ama senyine de 600 le falan tara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?