anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Günaydın benden de...
şu ankarada hava ne zaman ısınacak ya.. kaç gündür pek bi sulak..
akşam alışverişimi kaynanasız yaptık çok şükür ama bu sefer de eltimle kayınım vardı.. onlar da eve gitmek için acele ediyordu araba da cici kaynatamın... hele markette alışveriş yaparken biri bana hadi demesinden çok sinir oluyorum.. ayol yiyecek alıyosun alıcan bakıcan tarihini incelicen..
acele etmekten kazıklandık elma aldık ben 2,65 fiyatı olandan aldım.. adam 3,95 olandan hesaplamış.. 2 kg aldık hani laf edilcek bişi değil de evde eşime kaydım.. kazıklanıcamı bilsem diğer elmadan alırdım dedim.. tabi almaya unuttuğum şeyler de oldu.. listem haricinde alacaklarım vardı
stop. :) bukadan macera yeter..

araba onlarınsa yapacak bişey yok koprim
biz küçükken amcamlarla aynı apt.da oturuyorduk amcamlarla gidiyorduk alışverişe
..amcamın da 5çocuğu var hepsi doluşuyomuş arabaya
annem garibim gidemiyomuş
babamın ehliyeti o zaman yokmuş daha ona rağmen araba almış
akabinde de ehliyet
ehliyeti olmadan arabası olan belki de ilk adam benim babam :)

benim babamda varoda ilk önce araba sonra ehliyet almis:76:

yok cicim :) diyorum ya cici kaynatamın.. kaynanamın kocasının yani.. araba bizim binanın önünde duruyor adam almanyada ya... yani onları bırakıp biz arabayla geri deldik
eltimlerin acelesi de hava kararıyormuş eve hırsız girecek diye korkuyorlar.. hertaraf demir parmaklıklı .. demir kapılı..
sanki hırsız girecek olsa gündüz girmez mi.. dün sabah 7,30dan beri evde değildiler eltimin kontrolü vardı sonra da görümceme geldiler kahvaltıya ben ordayken
müstakil ev .. o çevrede de kimse kimsenin evine bakmaz bişi olmuş mu diye..

hı kontrol dedim de.. eltimi haftaya cuma doğum için çağırmışlar.. bebek kendi gelmezse sunni sancı vereceklermiş.. halbuki 40 haftası 25 mayısta doluyor bi de geç döllenme.. neden öyle şey etmşşler bilmiyorum..
tahminimce böyle sunni sancı için 41 haftayı beklemeleri lazımdı.. neyse cnm adamlar işini daha ii biliyor

ya benim kayınvalide de yazlığın perdelerine takmış durumda ikide bir gelip onlara güneşlik yaptıralım diyor uğraşmak istemiyorum şimdi güneşlik filan dedim savdım başımdan

kaynımın diye okumuşum
gusura galma:26:

hı bir de bizim bir aralar beşik mevzusu vardı ya.. oyun parkı olanlardan
2nl görümcem alacakmış... dün bende çift laf ettim ona...
alacaklarına karışma hakkım yok ama dedim görmüyomusun herşeyi özentiden yapıyor bu kız dedim
ben daha aralıkta gösterdim aynı rengi aynı modeli çok beğeniyorum diye eltim burun kıvırmıştı.. şimdi gidiyo aynısını istiyor.. var mı böyle şey dedim..
görümcem de iyimserdir herzaman.. boşver canım dedi herkesin hanesi ayrı.. kötülüğü de ona kalsın..
200-250 lira verecek.. maddi durumu iyi .. diğer görümcemler hazırda çeyrekleri varsa verecekler yoksa 50şer lira verebilecekler.. biz bakalım ne etçez bizde o da yok.. ama eşimi bilirim.. ilk defa amca oluyor ya.. şu züğürt halimizle gider 500 verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…