anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

evde yeşil mercimekli çorba var
yemek yok..yemeklik de yok..
Patates salatası yaparım bi de aman yetsin napim:44:

Senin menüde ne var?

ben alışverişimi akşam yaptım ya :) şimdi ne yimek yapıcamı şaşırıyorum.. tavuk göğüsü almıştım mantar falan var.. sotelerim herhalde.. yanina da şehriye çorbası.. bayağıdır yapmamıştım..
patates salatasını da nezamandır yapıcam üşendiğimden ya da vakit bulamadığımdan evde hiç bişi yapamıyorum..
bugün erken kapatıcam yaw.. yemek işi var.. bir de banyo yapıcam.. kaynanam yokken çıksın aradan banyom.. turşu gibi oldum iice.. su ısıtmaya üşeniyorum
akşam artık sitem ettim de kocacum kombinin kartını aldı tamire götürdü.. inşallah pztsi salı hazır olur..
kocama da akşam küstüm.. kayserideydi ya.. adam orda havluları unutmuş okadar sinirlendim ki.. temiz kullanılmamış diye gittim benim beyaz boy havlumla eL havlumu koydum bavuluna..
salak gibi eski bornoz koymadım.. çok canım sıkıldı havlulara çok kaliteliydiler..

onu da geçtim de bukadar mı dikkatsiz olur bir insançç her şehirdışına gidişinde bişiyleri bırakıp geliyor..
eski çalıştığı şirkette mesela bahalık montu var arkadaşı almış onu vericem diye.. bizimki hala alacak.. bir de yepyeni taş çatlasın 2-3 ay giydi..
hiç malına sahip çıkamıyor ne yapçam ben bu adamı ya

Son düzenleme:

bizde de tam tersi ben unuturum koca toplar arkamı bi yere gittiğimizde

bizde de tam tersi ben unuturum koca toplar arkamı bi yere gittiğimizde

ay beraber olsak neyse :) toplarım..
ama yalnız gittiği zaman da bukadar olmaz :)
adam bir de ucuz giyinmez.. 1 kota 120tl veriyor.. bir de gidip unut hotellerde.. çok kavga etmişizdir böyle konularda.. o yüzden de yasakladım ona pahalı giysiyi :)
indirim falan neyim nerde varsa ordan alsın.. levi's hastası resmen adam.. ama artık sokmuyorum oraya.. geçende LTB de kampanya vardı 1 alana 1 bedava.. yani kotu tanesi 35'e geliyor :) böyle alışveriş daha hesaplı ama dimi

amın inşallah teşekkur ederım rabbım ısteyen herkese versın kanda ogrendım aşılama ile oldu aşılamadan 2 hafta sonra kan tahlıli verdı doktor o zaman hamıle oldugumu ogrendım aşılamadan 1 hafta sonra test yaptım evde negatıf cıkmıştı.eet adet sancısı gıbı

normal hesaplayıcılar haricinde senin hesaplama yöntemin nasıl merak ettim..
kan testi yaptın mı , gittiysen değerin nekadar çıktı.. kontrole gittin mi?
ben 7 haftalık oldum bulantının "B"sini hissetmedim..

valla benım hesabım ben 11 nisanda aşılama oldum o gun tutuysa ogunden hesaplayarak kaç haftalık oldugunu bılmıorum bu da benım yontemım:94:kan tahlılı yaptırdım ilk dagarım75.1 idi 2 gun sonra tekrar yaptrdım 165 cıktı bakalım hayırlısı her bunye farklı oluo bekleyıp gorecez galıba:86:

ayyy evettt bende duydumm ama o ilaçlara guvenmıom enıyısı bolll suu bıde azcık bogazını tutucann zayflamak ıcın bıde nesfıtt herhalde he?onlardan bısı olmazz bee kızz medııı bendee ozledımm valla senı sızı muhabbetı ama ıyı oluyo gırmeyınce azcık kafam dagılıoo optumm senı

tebrık ederım fatmacıgım ınsallah saglıkla kucagına alırsın darısı basımıza inşallah.

selam kızlar
dün kırmızılar geldi
bekliyordum zaten ağrılardan belliydi.
üzüldüm dün biraz ümitsizliğe kapıldım ama yapcak bişey yok..
rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum yarın doktora gidicem bakalım ne dicek..

bugün hava çok güzel istanbulda
neşem yerinde olsun istiyorum.

çok güzel bir hafta olsun hepinize

selam kızlar
dün kırmızılar geldi
bekliyordum zaten ağrılardan belliydi.

o ağrılar hamilelikte de olduğu için ayırt edemiyosunki
ağrıdığında üzülecek mi ümitlenecek mi bilemiyo insan:44:

rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum yarın doktora gidicem bakalım ne dicek..

ben de düşünüyorum rahim filmi
yumurtlamam var eşimin tahlili de iyi
bi de rahim filmi çektirelim bakalım:44:

ben de düşünüyorum rahim filmi
yumurtlamam var eşimin tahlili de iyi
bi de rahim filmi çektirelim bakalım:44:[/QUOTE]

işte ben bi doktora sorucam çünkü benm zaten yumurtlama sorunum var. ama ya boşuna klomen kullanıyorsam rahimdede tıkanıklık varsa? dün gece uyuyamadm düşünmekten yoruldum ben şimdiden..
kızıcam bi de doktora o ilecı verdi bana 14. gün normalde 1. gün falan başlanıyormuş 41 gün sonra adet gördüm çok uzun sürdü. boşu boşuna heveslendik bide

o ilacın sadece kahverengi olanlarını içmeni söylemeliydi bence
çünkü senin için gereken progesteron..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…