anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

anladım canım nasılsın nasıl gidio hamilelik??

iyi diyelim iyi olsun.. hamileymişim gibi hissetmiyorum iç.. belirti falan hiçbişiyim de yok.. (uyku haricinde)
senin fıstık napıyor.. hareketlerini hissetmeye başladın mı?

yaa bi daha annemi aramıcam yaa
hep soruyo adet oldun mu diye
test yap diyo hayırlı bir haber ver diyo
neyi kastettiği belli

:84::84::84:kafayı yedirtcek bana

iyi diyelim iyi olsun.. hamileymişim gibi hissetmiyorum iç.. belirti falan hiçbişiyim de yok.. (uyku haricinde)
senin fıstık napıyor.. hareketlerini hissetmeye başladın mı?

dün ilk defa çok hafif pıt pıtlar hissetim çok güzeldi devamını bekliyorum bendede başlarda belirti yoktu canım 8 haftalıkken başladı mide bulantılarım idrara çıkma falan 12 haftada bitti...

yaa bi daha annemi aramıcam yaa
hep soruyo adet oldun mu diye
test yap diyo hayırlı bir haber ver diyo
neyi kastettiği belli

:84::84::84:kafayı yedirtcek bana

sakin ol bıdığım.. sürekli soru sorulmasından mutlaka sıkılmışsındır.. hayırlısı neyse o olsun..
ben kendi anneme çocuk düşündüğümüzü demedim bile..
kırmayacak bir şekilde annenden rica et bir daha sormaması için.. olduğu zaman zaten eşinden sonra ilk annene haber vereceğinden eminim..

**
bu arada senin öğrencin orda mı.. başladınız mı derslere?

Son düzenleme:
dün ilk defa çok hafif pıt pıtlar hissetim çok güzeldi devamını bekliyorum bendede başlarda belirti yoktu canım 8 haftalıkken başladı mide bulantılarım idrara çıkma falan 12 haftada bitti...

bende SAT'a göre cuma tam 8haftalık olucam da.. sık sık idrara gidiyorum ya.. deli oluyorum.. 1 bardak su içsem 15-20 dakika sonra wcdeyim.. hele bu gece 4-5 kez kalktım lavaboya.. (gündüz suyu abarttım heerhalde)
minişini hissetmene çok sevindim
inşallah herkes bu duyguyu tadar..

vallahi bende başlarda lavabodan çıkamıyordum artık bu arada saol canım darısı senin başına inş...

en büyük yeğen geldi 12 yaşında çarşamba matematik sınavı varmış ta
bir konuyu anlamadım yardım edeceksin bana diyor.. tuhaf bir ses tonuyla..
yardım edim bari.. çocuk ergenliğe adım atıyor da bir acaip olmuş bu aralar.. kimsenin lafını dinlemiyor..
ben azıcık yokum kızlar...

Sudan değil o kuzum...ilk aylarda rahim idrar kesesine baskı yapıyo. Daha sonra yukarı kalkıyomuş. Son aylarda tekrar baskı:) Gece kalkmaları bebi de deli ediyo wallahi ama napalım sıkcaz dişimizi. Tek derdin sık idrar olsun inş..

senin ki kaç haftalık canım??

Ama ben pıt pıtları hissetmiyoruumm:44::44:
Bulantım ve ağız acılığımla uğraşmaktan herhalde:)Bebikle meşgul olamıyorum

Ama ben pıt pıtları hissetmiyoruumm:44::44:
Bulantım ve ağız acılığımla uğraşmaktan herhalde:)Bebikle meşgul olamıyorum

ben dün ilk defa hissettim bulantıların daha geçmedi mi canım ben çok şükür rahatım şuan.. dün internette bi doktor bebek hareketleri için karnınıza woltman koyun demiş hissedermiş bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…