anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ya kızlar bende 10 haftalık hamileyim ama hala kusmalarım bulantılarım devam ediyo, keşke sık idrara çıksam, uykum gelse halsiz olsam ama bu azımdaki acılık ve midemdeki asit beni öldürecek. ne zaman bitecek bu sıkıntılar bi fikir verin :84::84::84:

2 veya 3 hafta sabret geçer canım...

Şükret yavrum. Bende topu da war
Ağız acılığı, bulantı, şişkinlik,halsizlik, sık idrar..
İşin enteresan tarafı herkes annesine çekermiş, benim annemin hiç bi sıkıntısı olmamış diye bende de olmaz sanıyodum çok fena yamuldum

selam kızlar ayy benim bulantılarım hatta kusmalarım başladı erken değilmi yaa fenalardayım psikolojim çöktü resmen yaa

şaka maka bi yanada kızlar allah hepimizi bi nefeste kurtarsın bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

hee kızlar bide msj geliyor bana hergün onuda okuyorum ücretsiz
HAMİLE YAZIP 2222 YE GÖNDERİN ONLAR SİZİ YÖNLENDİRECEK DAHA SONRAKİ MSJLARDA SATINIZI YAŞINIZI FALAN İSTİYCEK VE DAHA SONRA GÜNLÜK BiLGİLENDİRME MSJI ATICAKLAR ÇOK HOŞ KESİNLİKLE FAYDALANIN ..

canım bulantıların için neler yaptın ne kadar sürdü

eczanede SEA BAND die bişi var
seyahatlerdeki bulantılar hamilelik vs
bi işe yaramaz die düşünüodum yine de aldım. Emin ol çok daha katlanır hale getirdi.
2. Çubuk kraker (reçeteye yazılacak kadar etkili)
3.Havuç
4.Tuzlu çengelköy salatalığı
5. beyaz leblebi

:) dene sırayla mutlaka biri geçirecektir

canım bulantıların için neler yaptın ne kadar sürdü

valla canım bulantılarım 8 haftalıkken başladı 12. haftada bitti.. doktorum leblebi ve tuzlu kraker yememi söylemişti onlarla geçiştirdim bide fazla baharatlı salçalı yemeklerden kaçındım..

valla canım bulantılarım 8 haftalıkken başladı 12. haftada bitti.. doktorum leblebi ve tuzlu kraker yememi söylemişti onlarla geçiştirdim bide fazla baharatlı salçalı yemeklerden kaçındım..

saolun kızlar deneyeceğim bunları kötü başladı çünkü crafty bu sea band bitkisel bişey değilmi nasıl kullandın

cnm akapunktur gibi bişi heralde bilek içine baskı yapıo
bitkisel de deil ilaç da
bileklik takılıo

şimdi netten baktımda bulantıyı 5 dk içinde geçiriyomuş doğruysa denemek lazım benim zaten normaldede midem hassastı araç falanda tutuyodu o yüzden zorlanıcam gibi denemekten zarar gelmez saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…