Kızlar şu ticker ekleme işini nasıl yapıyosunuz anlatın bakim bana:)
kızlar şu ticker ekleme işini nasıl yapıyosunuz anlatın bakim bana:)
acaba diyorum bende bir döllenme olmuş olabilirde b hcg salgılnamaya başlama ihtimali oluşmuşsa,yani varsa böyle bir ihtimal ondan olabilir mi?ilk defa böyle oluyorum çünkü,kurumuş çöle döndüm
döllenme olunca öyle mi oluomuşki
Bende iyiyim çok şükür cnm, cinsiyeti bu c.tesi doktor 2li testte söyleyecek ama ben o söylediğinden nekadar emin olabilirim ki daha 12haftalık yavrucuk belli olrmu ki?günaydın melekcim
iiyim çok şükür beklemedeyim
bu hafta olumlu veya olumsuz bi haber vericem bakalım:44:
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor??
cinsiyet için bir tahmin var mı?
ahahahahhahahhahaha
belli ki isteksizlik tavan yapmış
hemmen isteksizliğe kılıf uyduruluyor umutla...
Deli yaaaa
bende iyiyim çok şükür cnm, cinsiyeti bu c.tesi doktor 2li testte söyleyecek ama ben o söylediğinden nekadar emin olabilirim ki daha 12haftalık yavrucuk belli olrmu ki?
crafty cnm nasılsın nasıl gidiyor, sen 2li test yaptın tecrübeli hamiş olarak bana yol göster c.tesi sabah gel dedi başka da bişey demedi aç mı gideyim tokmu, önce muayene sonra test mi nasıl olacak cnm?ahahahahhahahhahaha
deli yaaaa
yok kız
o zaman benim döllenmemiş dicektim
kızlar ne habersiniz?Yeni hamiş var mı ayy çok ihmal ettim ben sizi..ama ne yapayım işler hareketlenince pek giremiyorum.Koprim ,trilaylim nasıl gidiyor?
Size utanarak bir şey soracam kızlar zati başka kimseye de soramam..
Bu ay ben12. günden sonra bi isteksizleştim odun gibi:78::78:
kocaya hiiç yaklaşmadım o yaklaşıncada bende hiç bir hareket yok..bu ay tutuldum sanki...
acaba diyorum bende bir döllenme olmuş olabilirde b hcg salgılnamaya başlama ihtimali oluşmuşsa,yani varsa böyle bir ihtimal ondan olabilir mi?ilk defa böyle oluyorum çünkü,kurumuş çöle döndüm
Sizce neden oldu bu şimdi?
vallah bacım canımcrafty cnm nasılsın nasıl gidiyor, sen 2li test yaptın tecrübeli hamiş olarak bana yol göster c.tesi sabah gel dedi başka da bişey demedi aç mı gideyim tokmu, önce muayene sonra test mi nasıl olacak cnm?
kesin bişey diyemez ama omurilik şeklinden tahmin edebiliyolarmış
vallah bacım canım
aç gel dien de var tok dien de
ben tok gittim
45 dk 1 saat ultrasonda baktı
sona kan aldı
o kadarrr :)
bende tok gideyim kan alınca açken bi tuhaf oluyorum:) cnm senin 2li testen sonraki randevun geldi mi? cinsiyet konusunda doğru tahmin tutuyormu o açıdan sordum
bacım senin sattan önce gidiyor bebişin.. nasıl etcez ki
ben sana ticker yaparım da.. adet tarihine ne yazalım.. normal hesaplarımıza göre senle aynıyız ya onda şey ettim
eğer ticker yapabiliyorsan da Profilim'e tıklıyorsun ordan çizelge ekle diyince tickerin linkini yapıştırman lazım
ahahahahhahahhahaha
deli yaaaa
aman iyi o zaman:))yok kız
o zaman benim döllenmemiş dicektim
hoşgeldin canım..
bence aklını fazla yoruyorsun.. psikoloji çok önemli bu durumlarda.. zaten en az 16-17.güne kadar çalışman lazımdı.. o da 28günde tam adet oluyorsan..
ki zaten betahcg taaah 1 hafta 10gün sonra vucudunda salgılanır.. takıntı yapma tamammı :)
herşey olacağına varır..
Benim tickerda o problemi çözdüm. Doğum tarihini istiyo çünkü. Ama çizelge ekle kısmı yok benim profilde?
ohooo
12. Haftada ikili idi benim
17 olduk biz teyzesiii, gittim ayın 7 sinde ikilide kız dedi 7 sinde kızda ısrar ediorum dedi :)
6 haziranda bidaha gitçem bakalım ne olcak
amaaa, 8. Aya kadar kız diyip erkek çıkan da varmış
kader kısmet yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?