anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kızlar dün fener maçındaydık ,saraçoğlunda...Bir zıpladım hopladımm.Her golde kociş aldı zıplattı zaten...Offf bnm bu ay da umudum yokkk..

Gerçi tatil rezervi de yaptırdık temmuzda gidiyoruz bodruma ...şimdi hamiş hamiş gidilmez demi bodrum gecelerine...(Bir teselli...)

bu arada gecen rüyamda eşimle arabadayız .yoldan bi erkek çocuk aldık koyduk arkaya bizim oldu...

Ben hep erkek çocuk görüyom rüyalarımda ama bakalım hayırlısı...:26:

koprina kız ne bu hal her taraf darmadagınık bi musterı gelse rezıl olucaksın haaaaaaa çabuk topla bakıyım ortalıgı

ben bari cevap verim :) müşteri girmediğinden dağılamıyor.. dağılacak ta malzeme yok.. :) malın hepsi asker gibi dizilidir..

biraz keyifsizim bugüm.. içim karışıyor.. ekmek peynir yedim azcık kesti.. şimdi gene başladı.. kapının önüne çıkıyorum ikide bir hava almak için.. daralıyorum dükkanda

Allahtan kendı ısyerın cnm buyruk altında gözetlendiğin bi kurumda calısmıyosun.. Hepsi geçicek zamanla ınsallah

Allahtan kendı ısyerın cnm buyruk altında gözetlendiğin bi kurumda calısmıyosun.. Hepsi geçicek zamanla ınsallah

sıkı takipte olanlara allah kolaylık versin.. gerçekten rahatsız edici bir durum..
ben firmada çalışırken kaytarma gibi bişiyim olmazdı allahtan.. ama patron da sürekli bişiy yakalıyacam gibi etrafımda dolanırdı.. ya da durup dururken.. "şimdi ne yapıyorsun" derdi :)
msn takıntım yok zaten.. facebookta öyle pek şey etmem..sadece bir ara tarla işi sardıydı onu da akşamdan akşama evde hallediyordum..
eve gitmek istiyorum biraz yaw...

maşallah cnm, Allah kucağına almayı nasip etsin ilk ama son deil, daha bebişlerin olacak bir kız bir erkek olur inş.

kızlar ben Yovita aldım cumartesi.. sabah 1 akşam 1 yicem.. bakalım sindirime nasıl gelecek.. zaten bol da su içiyorum ... activianın çileklisi vardı ondan almadım.. hiç sevmem sütte ya da yoğurtta hatta dondurmada çileği...
bu yovitalarım da.. biri kuru kayısılı-keten tohumu - tahıl
diğeri de erik-tahıl dı sanırım..

onların içinde bi kültür var
dr a gitmeden sormadan yeme şöle şeyler yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…