kız olmaz olur mu... yaş şehir falan neyim yazan yerde aşağı doğru tek tek oku.. oracıkta Çizelge yazıyor.. kalemin üstüne tıklayınca yer açılıyor linki eklemek için..
ille de erkek istediini bukadar bellı etme !!!!1
Allahın gucune gider kızdırma beni
töbeler olsunda kalsın
ben erkek mi istedim kız deli bozuk
benim bebek cinsiyeti seçme lüksüm mü var günah
NOT: hep de gönlüm kızdan yanaydı :)
koprina kız ne bu hal her taraf darmadagınık bi musterı gelse rezıl olucaksın haaaaaaa çabuk topla bakıyım ortalıgı
laf atmasam hiçbiriniz laf atmıyosunuz sataşıyımmı illa böyle
nasılda sazansınnn
sataş tabi ya
ptesi malum
totodan soluorum
ben bari cevap verim :) müşteri girmediğinden dağılamıyor.. dağılacak ta malzeme yok.. :) malın hepsi asker gibi dizilidir..
biraz keyifsizim bugüm.. içim karışıyor.. ekmek peynir yedim azcık kesti.. şimdi gene başladı.. kapının önüne çıkıyorum ikide bir hava almak için.. daralıyorum dükkanda
sataş tabi ya
ptesi malum
totodan soluorum
Allahtan kendı ısyerın cnm buyruk altında gözetlendiğin bi kurumda calısmıyosun.. Hepsi geçicek zamanla ınsallah
trliaylom saçında ne var kız öyle??? aa bak bak kocaman böcükmü ne....
maşallah cnm, Allah kucağına almayı nasip etsin ilk ama son deil, daha bebişlerin olacak bir kız bir erkek olur inş.ohooo
12. haftada ikili idi benim
17 olduk biz teyzesiii, gittim ayın 7 sinde ikilide kız dedi 7 sinde kızda ısrar ediorum dedi :)
6 haziranda bidaha gitçem bakalım ne olcak
amaaa, 8. aya kadar kız diyip erkek çıkan da varmış
kader kısmet yani
mistrall nerede kızlar hiç görmedim onu bugün haberi olan var mı ?:26:
mistrall nerede kızlar hiç görmedim onu bugün haberi olan var mı ?:26:
kızlar ben Yovita aldım cumartesi.. sabah 1 akşam 1 yicem.. bakalım sindirime nasıl gelecek.. zaten bol da su içiyorum ... activianın çileklisi vardı ondan almadım.. hiç sevmem sütte ya da yoğurtta hatta dondurmada çileği...
bu yovitalarım da.. biri kuru kayısılı-keten tohumu - tahıl
diğeri de erik-tahıl dı sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?