anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

özlemişim buraya girmeyi
son zamanlarda hiç giremiyordum
artk iş yerinde de açılmıyor
iş yerinde çok fazla yoruluorum sonra sınavlar falan derken
gerçi yine sınavlar geliyor ama

hımmm tamam doğru hatırlamışım,canım belki de morfolojiden değildir bak bizim morfoloji %12 iydi,ama bebişi kaybettik sayımızda düşüktü tekrar nasıl olucak bakalım,gerçi 2.testi yaptırmadık doktor dönemsel olabilir düşüklük demişti,zaten o ay hamile kalmıştım

irem %12 ile %2 nın arasında daglar kadar fark var dimi :)

o spermmen uzmanım craftym mikicanımın anası da gelmiş :)
dimi craftym

hellö
belim kopuo yatçem şindik ikicik bakem dedim
%12 moroloji ne yahuuu hayal gibi :) maşallah
tannsel arada girio ii görüorum ben
kahvakolik de bizim topicde kasım annesi olcakmış o da

şekerim hoşgeldin güle güle o zaman,görücez bakalım o iyi dediğin morfolojiyi sayı ne alemde acep onu sor bi sen:)kahvekolik kendisi topik açmış

kızlar ben de kaçar yarın görüşürüz allahın izniyle umut dolu bi güne uyanırız inşallah bu gece de kendımı muayene olurken görmem öptüm...

Haklısınız kızlar bari bu ay adet gördükten sonra ki inş görmem :) en azından kendimi kadın doğumcuya göstereyim..

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

inşallah hayırlısıyla verirsin güzel haberleri
İnşallah tatlım İnşallahhhhhhhh.Hep beraber....
Çok zor bir sınavdan geçmişin canım.Allahtan ümit kesilmez.İnşallah sağlıkla en kısa zamanda muradınıza kavuşursunuz.
Canım bizlerde bekliyoruz.bende üzülüyorum ama ne yapalım nasip.Allah büyük..
kızlar ben de kaçar yarın görüşürüz allahın izniyle umut dolu bi güne uyanırız inşallah bu gece de kendımı muayene olurken görmem öptüm...

ayyyyyyyyy çok hoşsun medicim ya....Kız bizde senle beraber verecez güzel haberi bak gör İNŞALLAHHHHHHHH hemde kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…