şu an itibariyle çalışmayı bıraktım. kafam kocaman oldu ama alınımın akıyla atlattım bugünü çok şükür.
çok şükür atlattın bugünü de :)
işi bıraktın sandım bir anda....
o aklımda unutmadım :)
ya çok kızıyorum patrona bütün sorumluluğu bana bırakıyo..kendi bazen tamamen geride kalıyo aynı bugünkü gibi..buda beni çok yoruyo..her yere aynı anda yetişemiyorum.
kimse konuşmuyo yine..
patron işte.. bişiy sanıyor kendisini..
sigortacıda çalışırken patronumuz sigortacılıkla uzaktan yakından alakası yoktu adam avukat ama yan dairede işini yapıyor bende günlük rapor veririm herşeyi kağıda döker 1.sınıf çocuğa anlatır gibi anlatırdım..
adam bazı şeyleri bilmediği halde benle okadar zıtlaşırdı ki.. acentesi olduğumuz şirket müdürlüğünü arayıp sorardı (ben herzaman doğru ve emindim kendimden) hep te haklı çıktım
adam baktı işten anlamıyor tamamen bana bıraktı işleri.. bu sefer de eşi huysuzluk yaptı vay efendim ben kim mişimde bana okadar güveniliyormuş.. onun sayesinde ayrıldım işten zaten kriz geçirtti resmen kadın bana
bizmkide öle...eşiyle çocuğuyla ilgili konuları bile bana yönlendiriyo.delleniyorum bazern.zaten babası hep tepemde..evlerinin arabalarını yedek anahtarları bile bende düşün artık.
yok yani daha neler :)
allah korusun evlerine arabalarına bişi olursa sana yüklenmesinler sonra..
çok korkarım öyle şeylerden...
yok kız daha neler..yanımda taşımıyorum ya..kasaya kilitliyorum.
Profilinde resmin kalmış
silmeyi mi unuttun yoksa kalsın mı istedin?
bilerek bıraktım bacım :) sadece arkideşler görebiliyo
sobelendim sanırım
mesai saatim biteli 1 saati geçiyo ama hala çıkamadım
mesai saatim biteli 1 saati geçiyo ama hala çıkamadım
benimde eve gitmem lazım eşimin gelişine yemek yetişmeyecek yoksa.. ne etsem ki..
acep kaynana bu akşam bizde mi ki.. pff
sahi yaa. 2nl görümcemde kalacaktı.. olley.. sabah eşimle birlikte çıkarım evden hastaneye gitmek için..
gidim ben en iyisi.. daha yemek yapıcam da sonra su ısıtıp duş alıcam da yatıp uyuyacam.. ben ufak ufak kaçar gibiyim..
güle güle cicim
güzel haberlerle gel
medical olsaydı şimdi atlardı hemen olaya
babydoll medi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?