anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

evet delirdiler Bu arada dipnot adamların gırtlağa kadar borçları var..ne kadar olduğunu kendileride bilmiyor yani düşünün..eltim lazer epilasyona gidiyo

çok merak ediyorum akşam yastığa başını koyduğunda rahat uyuyabiliyor mu?
ayol bizim şurda 7-8bin lira borcumuz var da yusufluyoruz millete bak.. eminim daha çoktur.. bir de krediyle üstü açık araba alabildiklerine göre o kredinin tutarını düşünemiyorum bile..

kızlar geçen akşam kayınvalidem geldi eşim evde yoktu maç izlemeye gitmişti
bana komşunun geliniyle olan maceralarını anlatıyooo
öyle şeyler duyuyorum ki tam komedi
heralde baştan kötü davranmak lazım ayaklarını denk alsınlar diye
bir kez yüz verdin mi eyvah ki ne eyvah ömür boyu çekersin
bu hafta kuzenimin nişanı var valla kök söktürüyor çocuğa her istediğini yaptırıyor
hiç bişey içinde kalmasın diye yapıyormuş... kayınvalide aramadan hiçbir şey yapmıyo
izin alıyo, damat vermiş kredi kartını kuzenime eksiklerini tamamla alınacakları gönlüne göre al annemi karıştırma demiş

vay dedim demekki ben ne safmışım gerçi 21 yaşında evlendim çocukmuşum nerdeyse...
ne acelem varsa :26:

Aynen öyle cnm. Baştan çemkireceksin bol bol

boşversene bacım..
sonradan da gelin kaynana mevzusu çıkar gibime geliyor..
kaynana susar mı.. daha evlenmeden oğlumun parasını yemeye başladı diyordur da belki

boşversene bacım..
Sonradan da gelin kaynana mevzusu çıkar gibime geliyor..
Kaynana susar mı.. Daha evlenmeden oğlumun parasını yemeye başladı diyordur da belki

aaa ben olsam ben de derim
O da ayıp heee
biz görücü usulüyle evlenmedik ama nişanda alınan herşey kabıyla kutusuyla hatta paketiyle duruyordu, fazla hiçbişey aldırmadım nasip bu işler ne olur ne olmaz diye

boşversene bacım..
kaynana susar mı.. daha evlenmeden oğlumun parasını yemeye başladı diyordur da belki

Oğlan ailesine hiçbir masraf yaptırmadığı için söz söyleyemezler heralde
ama bizim cadı da baskın çıkar eltisi var bir tanede safça biraz, kaçarak evlenmiş
kızında gözü açıldı pişman olmuş heralde birşeyler istemediğine
o bile eteğinden ayrılmadı bizimkinin hayran hayran bakıyordu

boşversene bacım..

Çıkmaz hayatım. Baştan cadalozluk yapınca, kaynanalar ses çıkaramıyo:))
Derse desin nolur ki..Yüzüne karşı bişey yapamaz önemli olan da o

bakacak tabi canım :)
bende kaçak gelinim ya.. ev de ayrı olmayınca hiç birşey istememe fırsat olmadı.. keşke diyorum bilezik falan isteseydim.. en azından zor gün dostu olurdular..
evi ayırınca da kaynana kendi eski eşyalarını bana verdi.. kendi de eltimin yeni eşyasına kuruldu..
sonra ben onlara herşeyimi verdim oldu.. sanki ben çok istedim de.. ii hoş çalışıyoduk eşimle.. herşeyimizi alsaydık keşke.. ama keşke işte.. şimdi de imkan olmayacak artık.. rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

aaa ben olsam ben de derim
O da ayıp heee
biz görücü usulüyle evlenmedik ama nişanda alınan herşey kabıyla kutusuyla hatta paketiyle duruyordu, fazla hiçbişey aldırmadım nasip bu işler ne olur ne olmaz diye

canım bunların düğün tarihleri filan belli oldu eylülde düğün olacak hem burda hem istanbulda

çeyizindeki eksikleri tamamla demiş
öyle yüklü bişey almamış kuzenimde çeyizi tamam yani
zaten hep çamaşıra yatırmış paraları
bana gösterdi bir kaçını hala şoktayım

valla bilmem sevsena ben biraz milattan kalmayım sanırım
kendim kullanacağım bişeyi asla ona aldırmam
evlendikten sonna başka tabi

şok olduğun şeyi bize de söyle de bizde şoklayalım

ay dükkana koccaman sinek girdi.. salak dışarı çıkıcam diye camlara çarpıp duruyor.. kışp pışt ettim sonra da kendi kendime güldüm (sanki sinek beni anlıcak gibi)

ve acıktım çıbık krakerle idare ediyorum bugün.. hiç bişi yiyesim yok

he br de domates almam lazım 2 saat önce bir araba geçti yetişemedim..

Son düzenleme:
şu an itibariyle çalışmayı bıraktım. kafam kocaman oldu ama alınımın akıyla atlattım bugünü çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…