anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

yuh ama
iice salak bellemişler sizi !!!!

yuh çüş.. oha.. diyecek bişi bulamıyorum yaaaa.. hem size borçları var.. hem de gidip kendisine araba alıyor.. nasıl vicdansız bir insan bu yaaa..

yuh ama
iice salak bellemişler sizi !!!!

aynen öle kızlar...

geçen gün eltimle konuştuk..eltim bebk için baya uğraşmıştı.rahim filmi çektirmiş,aşılama falan yaptırmış en son bebeği kendiliğinden olmuş..aynı aşamalardan belki bende geçicem ama kimsenin haberi bile yok.eltim döneminde k.validem heryere götürüyodu eltimi.beni umursamıyor bile.birde telefonda eşime bize ne yardımınız varki falan demiş.eşim ona çok içerlemiş.

yuh dicem
kaynın da kayınvalidene bana böyle dedi şimdi haberim yok diyo demiştir

Allah yalancılardan korusun hepimizi

okadar batık durumdalar madem banka bunlara nasıl kredi vermiş yaw...
ben bir ara 4000 falan çekene kadar anamı ağlattı bankalar.. çok şükür ödedik..
inşallah kayının bu çektiği krediyle bir kazık daha atmaz size..
eski kredisinin kaç ay ödemesi kaldı ? kurtulsaydınız sizde bir an önce

Deli oluyorum böyle tavırlara. Bi kere çocuğunu evlendiriyosan, onun artık sorumluluklarının ve önceliklerinin değiştiğinin farkına varacaksın. Sırtından geçinmeye çalışmıycaksın.
Mecbur musun yardım etmeye ya, açta mı açıkta mı? Size güvenerek niye borçlanıyolarmış?
Zaten var ya, bi yardım yaptığında bas bas bağırıp gözüne gözüne sokanlar kıymetli olur. Yaptığımı Allah bilsin diyen vicdanlı olan insanın yaptığı hiiiç görülmezzz

yuh dicem
kaynın da kayınvalidene bana böyle dedi şimdi haberim yok diyo demiştir

Allah yalancılardan korusun hepimizi
aynene öle demiştir.kaynım çok yalancı biri çünkü..ben hiç güvenmiyorum ona.

eltim devlet memuru olduya..eltim üzerinde borç olmadığı için o çekmiş krediyi..birde işyerinden tanıdğı birinin banka müdürü akrabası varmış o da yardımcı olmuş.

aman cnm ya bazen o kadar çok sıkılıyorum ki..dün teyzem gördü halimi.k.validem oturmuş surat ediyo işyerinden telefon hiç bitmiyo..teyzem döndü bana dediki..senin böyle çocuğun falan olmaz haberin olsun bu ne stres böyle dedi..ilerde çok pişman olursun çeki düzen ver hayatına dedi.annemde vardı hatta yanımda annemde duydu..

Mistim allah sabır versin sana bu para işleri çok zor inşallah bir daha muhattap olmazsınız
bizde hiç para işi konuşulmaz öyle yüksek meblağlı bir şey olmamıştır şimdiye kadar
ama lazım olduğunda onlarda bizde hesabını yapmayız

ah be güzelim teyzen doğru demiş..
sen bunlardan ve borçlarından kurtulmadığın sürece stresin bitmez.. işyerininki de ayrı bir dert..
eşin kendi başına krediyle falan evi idare edebiliyorsa sende ayrılırsın yakında işten.. biraz beynin dinlensin kuzum..

madem surat edecek niye gelmiş

valla dayaklık sizin kayınvalideler
benimki uzakta olduğu için bi vukuat yok yoksa bizde de olurdu böyle şeyler

madem surat edecek niye gelmiş

Valla dayaklık sizin kayınvalideler
benimki uzakta olduğu için bi vukuat yok yoksa bizde de olurdu böyle şeyler

gösterecek ya anneme surat ettiğini..annemde bana soruyo ne oldu birşeymi var diye..kadıncağız bilmeden birşeymi yaptık acaba diyo..eşime de sordu oda yok siz üstünüze alınmayın her zamanki halleri dedi. Aman akıllım valla benim çekecğim çile bunlardan ben çok iyi anladım.

mistim şükür ki eşin farkında olayın..yoksa dayanılmaz olurdu
hem ne çilesiymiş amaaannnn
ha hu deyin geçin, eviniz ayrı köyünüz ayrı
boşver

boşver

aman çoğunluk öyle geçirip gidiyoruz günümüzü zaten..
Bu arada pilatese başladım çok hareketli bir spormuş gerçekten..2 gündür yapıyorum.pilates topu aldım internetten egzersiz videolarınıda açıyorum onlara göre yapıyorum.

Gelip annene surat yapmak da ne haddineymiş cnmmWalla ben hep sölüyorum iyi gelin olmıycaksın böylelerine. Ama sırf eşler üzülmesin diye susuyosun.

boşver

tam bende bunu ekleyecektim az önceki yorumuma..
iyiki mistimin eşi herşeyin farkında

benim öküzüm gibi değil..
ben annesi için bişi dersem haklı olduğumu bile bile .. "lütfen hassasım bu konuda der"
bir de diyor ki "ben senin ailen için birşey diyormuyum"
diyemezsin dedim.. çünkü görgülü medeniyetli insanlar dedim.. senin sülalen gibi değiller dedim.. ota boka karışmazlar dedim.. ondan sonra anası hakkında ettiğim laf için bişi demez oldu.. hehe diyip geçiştiriyor budalam

üstelik çok da eğlenceli
ben de yapıyorum bazen topla

farketmiyorum saati ve yorulduğumu ama ertesi gün abowwww yanlar karın falan çiğ olmuş oluyo

üstelik çok da eğlenceli
ben de yapıyorum bazen topla

farketmiyorum saati ve yorulduğumu ama ertesi gün abowwww yanlar karın falan çiğ olmuş oluyo

bende yoga ya gitmek istiorum
memorial de var, evimin dibi ücretsiz
ay ben bu tembellikle ne yapçam yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…