anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

en güzeli canım
ama az çenesi dursun onunda!!

bu arada benim ofis arkadaşım bugün yok sanırım kalbini duymaya gittiler:44:

ne çabuk ya...daha yeni öğrenmedimi hamile olduğunu...

bu arada dün akşam eşimin bir arkadaşı aradı..arabada gidiyoruz tabi bende yanındayım.ne var ne yok diye sordu eşimde herşey bildiğin gibi dedi.arkadaşıda senin baba olmaya niyetin yok sanırım.bir an önce baba olmalısın çok güzel bir duygu dedi.eşimde eminim öyledir hayırlısı olsun falan dedi geçiştirdi ama eşim baya bir bozuldu.bende bozuldum sanki adama babalık nasıl bir duygu diye sorduk

eminimki bogaziniz dugumlenmistir,ablamda bana ben sana dogurayim bir tane demisti,bogazim dugum dugum olmustu,dondum kaldim telofanda,gerci sonra cok ozur diledi ama cok gucume gitmisti,bazen insanlar bilmeden kirici olabiliyolar

Uyuz adam nolcek

Sizin istemediğinizi düşünerek söylemiş bence..Üzerinde durmayın. Böyle bilmeleri daha iyi.

ay sorma dün bizim de bi vukuat oldu
eşimin eski ev arkadaşı aradı..eşi 6 kez düşük yapmıştı şimdi tekrar hamileymiş..
bunda da tehlike var demiş doktor..onu anlatıyo
sonra salak gerizekalı eşime sizde yok mu demiş eşim yok diyince bu salak gerizekalı hepsi doğsaydı 7 çocuk olacaktı siz sıfır demiş gülmüş..
eşim asla kendinden beklemeyeceğim bişey söyledi
bizce marifet hamile kalmakta değil doğurmakta, düşükleri ulu orta anlatmamamın sebebi o dedi..!

kapattı telefonu kuş gibi oldum ağzının payını verince diyo
meğer sürekli arayıp yok hamile yok sizde var mı diye sorup duruyormuş

eminimki bogaziniz dugumlenmistir,ablamda bana ben sana dogurayim bir tane demisti,bogazim dugum dugum olmustu,dondum kaldim telofanda,gerci sonra cok ozur diledi ama cok gucume gitmisti,bazen insanlar bilmeden kirici olabiliyolar

yuh beeee
abla mısın be sen

(kusura bakma potim benim bile gücüme gitti)

Sizin istemediğinizi düşünerek söylemiş bence..Üzerinde durmayın. Böyle bilmeleri daha iyi.

aslında çokda önemsemiyorum artık..bana ne oldu bilmiyorum ama pek bir saldım..çalışmaları bile cnm isteyince yapıyorum.cnm istemeden yapmıyorum..sıkıldım ya onun etkisi çok büyük.

dengesiz manyak

Tam öküzmüş bu!

ula zeten 2000 tl paramız vardı kötü gün parası
onu da amelıyata harcıcaz hayırlısı olsun
şifa olsun da gerisi boş para gerı gelır dıyelım napalım

senın esın nasıl oldu cnm

benim eşimde çok şükür birşey yokmuş.başka bir hastanede bir yığın test yaptırdı tekrardan dooğler çektirdi ama çok şükür hiçbişey yokmuş.ilk gittiğimiz özel hastaneydi büyük bir ihtimal para için yaptılar..

akıllım eşinin arkadaşıda çok dengesizmiş ya..ben sevmiyorum erkeklerin böyle konuları konuşmalarını.

akıllım eşinin arkadaşıda çok dengesizmiş ya..ben sevmiyorum erkeklerin böyle konuları konuşmalarını.

ben de nefret ederim ki eşim hiçbişeyini anlatmaz karşıdaki sormadıkça
istiyoruz bile demez
hayırlısı der geçer ama bu bi açıyo çen çen çen...
herşeyi anlatıyo

kesin tavır koydum
"bir daha asla aramıcaksın o ararsa da başta açmıcaksın
2. arayışında işim vardı da iki kez aradığın için önemli bişey vardır diye açtım buyur diceksin
ha yok öylesine aradım diyosa daha sonra arayım ben diyip kapatacaksın" dedim

iyi demişim dimi

iyi bir arkadaşıysa aslında öyle yapmasın..bazı erkekler nerde ne konuşacağını bilmez ya oda öledir belki aman deyip geçiştireceksin.
onun eşi neden o kadar çok düşük yaptı acaba.bir sorun falan varmıymış

elle muayenede doktor hıssetmedıyse yoktur cnm geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…