tebrıkler cnm Allah tamamına erdirsin
valla ben kızıyorum kzııncada kavga ediyorum benimkide beni böyle hem hamile hem hasta bırakıp taa sivasa maça gidecekti ama A llah büyük bilet bulamadı ohh iyi oldu
selam kızlarr
beklemede
çok sevindim canm hayrlı olsun
canom
ah o kocalar ahh... :)
akillibidik
totemi bozmuşsn canım. hayırlısı olsun...
benmde bugn 4. gün doktora gittim başka bi ilaç verdi bu sefer
glucophage ismi.
kilo vermeme de yardım edermiş yumurtlamamı da düzenlermiş. pek bi marifetliymiş:124::124:
saol canım bu arada bende 1 haftada 2 kilo vermisim
senin kocayla benim kocayı birbirine çarpmak lazımkeske bizimde köy yolu kapansa ama adam yürüyerek gider
yaa
sende mi kullandın o ilaçtan?
ben ilk defa duyuyorum bu ilacı :)
ne kadar kullandın?
yok canım ben ilaç kullanmadım 1 haftadır mide bulantısından pek bişey yiyemedim ondan kilo verdim sen kilo verdiriyomuş dedin ya ondan dedim
aman şekerim bunları değiştirmek mümkün değil hep kendi bildikleri doğru ben anladım sinirlendikçe kendime kötülük yapıyorum adamın umrunda değil
kızlar selamlar,beklemede tebrik ederim tekrardan lah tamamına erdirsin canım..
canom geçmiş olsun ne oldu canım okuyamadım geçmişi yaramaz bişey yok ya?
kızlar selamlar,beklemede tebrik ederim tekrardan lah tamamına erdirsin canım..
canom geçmiş olsun ne oldu canım okuyamadım geçmişi yaramaz bişey yok ya?
sağol canım kötü bişi yok allahıma şükür sen nasılsın bakim ne zamandır senle konuşmadık iyimisinnn
ay yenı babydoller almak ısterdım ah bıpıyango vursa ahhh
babydoll medi senii,ben de yakında başlıyorum babydollu gecelere
ooooo mediiiii inşallah vursunda alıver bizden geçti artıkay yenı babydoller almak ısterdım ah bıpıyango vursa ahhh
maşallah diyelim yine deben iyiyim canım biliyosun yasaktı bebiş bize,kürtajdan sonra 3.reglimi oldum ve bitti artık korunmayı düşünmüyorum,ama içimdeki korku hala geçmedi,beni iyi anlarsın heralde,ya tekrar aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum ama bir yandan da bir an önce olsun istiyorum..ama daha önce de 7.ayda olmuştu korunmayı bıraktıktan sonra hemen de olur mu bilemiyorum,kısmet artık,senin galiba öyle olmuştu değil mi?
sen başla iremim sana yakısır fantastık fantastıık :)
ben unu eledım babydolu astım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?