anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

selam kızlarr

beklemede
çok sevindim canm hayrlı olsun

canom

ah o kocalar ahh... :)

akillibidik
totemi bozmuşsn canım. hayırlısı olsun...

benmde bugn 4. gün doktora gittim başka bi ilaç verdi bu sefer
glucophage ismi.
kilo vermeme de yardım edermiş yumurtlamamı da düzenlermiş. pek bi marifetliymiş:124::124:

valla ben kızıyorum kzııncada kavga ediyorum benimkide beni böyle hem hamile hem hasta bırakıp taa sivasa maça gidecekti ama A llah büyük bilet bulamadı ohh iyi oldu

senin kocayla benim kocayı birbirine çarpmak lazım keske bizimde köy yolu kapansa ama adam yürüyerek gider

saol canım bu arada bende 1 haftada 2 kilo vermisim

senin kocayla benim kocayı birbirine çarpmak lazım keske bizimde köy yolu kapansa ama adam yürüyerek gider

aman şekerim bunları değiştirmek mümkün değil hep kendi bildikleri doğru ben anladım sinirlendikçe kendime kötülük yapıyorum adamın umrunda değil

aman şekerim bunları değiştirmek mümkün değil hep kendi bildikleri doğru ben anladım sinirlendikçe kendime kötülük yapıyorum adamın umrunda değil

heyyyttt kendine artık iyi davrannnn yigenim var artık oradaaa doktor 1 hafta iş yapmak yasak artık işleri yemekleri baba yapsın dedi bizimki ertesi günü kaçtıı eee ben netcem diyom yat diyo giderken serum baglataydı barıı yemek yapmazdım

kızlar selamlar,beklemede tebrik ederim tekrardan lah tamamına erdirsin canım..
canom geçmiş olsun ne oldu canım okuyamadım geçmişi yaramaz bişey yok ya?

kızlar selamlar,beklemede tebrik ederim tekrardan lah tamamına erdirsin canım..
canom geçmiş olsun ne oldu canım okuyamadım geçmişi yaramaz bişey yok ya?

sağol canım kötü bişi yok allahıma şükür sen nasılsın bakim ne zamandır senle konuşmadık iyimisinnn

sağol canım kötü bişi yok allahıma şükür sen nasılsın bakim ne zamandır senle konuşmadık iyimisinnn

maşallah diyelim yine deben iyiyim canım biliyosun yasaktı bebiş bize,kürtajdan sonra 3.reglimi oldum ve bitti artık korunmayı düşünmüyorum,ama içimdeki korku hala geçmedi,beni iyi anlarsın heralde,ya tekrar aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum ama bir yandan da bir an önce olsun istiyorum..ama daha önce de 7.ayda olmuştu korunmayı bıraktıktan sonra hemen de olur mu bilemiyorum,kısmet artık,senin galiba öyle olmuştu değil mi?

ayy ayyy ayyyy kaynanayla kayınpedere attıgım muhteşem golü anlatayım sizeeeeeee bunlar beni 14. haftamda çok üzdülerrr bende netsemde sinir etsem diye ugrasırken köyde konu açıldı survivor daki çıplak insanlar başladılar ayy utanmıyolarmı böle gezmeye tv ye çıkmaya falan bende hemen aaa niyeki ben genç kızken babamın yanına gittiğimde çokk böyle gezdim dedim gözler üzerimdee böleee sonra kayınpeder bana eee onlar bekarken olmuş geçmiş kocan izin vermez artık dedi bende yooooo balayında ben böyle gezdim denizede girdim diyiverdim ama içimden gülüyorum sonra kayınpeder bana benim hanım yapsa boşarım dedi bende söyle ogluna boşasın beni ben böyleyim değişmem denizede girerim mayoda giyerim kimse engelleyemez anaaaaaaaa 2 saat sonra kocişimi yakalamış cano böyle böyle dedi dogrumu hahayyyy suratlarındaki ifadeyi ömrümce unutmicamm koprinam gibi uzattım meseleyi ama napimm çok zevkliydii

ay yenı babydoller almak ısterdım ah bıpıyango vursa ahhh
ooooo mediiiii inşallah vursunda alıver bizden geçti artık

benimde 2 düşügümün arasında 2 ay vardı ama herkeste aynı olmuyor inşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın kucagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…