iyi bir arkadaşıysa aslında öyle yapmasın..bazı erkekler nerde ne konuşacağını bilmez ya oda öledir belki aman deyip geçiştireceksin.
Onun eşi neden o kadar çok düşük yaptı acaba.bir sorun falan varmıymış
elle muayenede doktor hıssetmedıyse yoktur cnm geçmiş olsun
elle muayenede bulamadı ama güya dooplerde görmüştü ilk doktorumuz.
geçen ay ben kendi doktorumada sordum değerler gayet iyi dedi.o hastane yapıyo öle dedi.
günaydınnnnnnnnnnn
selam kızlar doktordan geliyorum şimdi keseyide kalp atışlarınıda gördük çok şükür darısı hepinizin başına
biraz rahatsızlandım canım az bişi su sızıntısı vardı geçti şükürrrrgünaydin canim,hayirdir hastamiydin yoksa
selam kızlar doktordan geliyorum şimdi keseyide kalp atışlarınıda gördük çok şükür darısı hepinizin başına
biraz rahatsızlandım canım az bişi su sızıntısı vardı geçti şükürrrr
maşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhh tüüü tüüü tüüüükızayımmı şimdi sanaa boşu boşuna psikolojini bozdun olmicak diyeeee bakk zamanı varmışş allah kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhh
hadi gözün aydin canim
biraz rahatsızlandım canım az bişi su sızıntısı vardı geçti şükürrrr
maşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhh tüüü tüüü tüüüükızayımmı şimdi sanaa boşu boşuna psikolojini bozdun olmicak diyeeee bakk zamanı varmışş allah kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhh
cok gecmis olsun canim,dikkat et ,dinlen bol bol
kitaba hoca lazım bana bi koca lazım oda bu hafta lazım ammaaaaaaaaa benim adam tatilini yarıda kesemedi köye gitti benide yanlız bıraktıııinsan derki karımın tehlikesi var yanlız bırakmayayım yanında kalayım bişey olur falan ama nerdeeeeeee köydeyiz adam tatilden bişi anlamadım dedi beni eve bıraktı tatile gittii benimle tatil olmuyomuş offf offf efkarlıyımmmmmm
bu koca milleti odun yaa kızma canım ama bende kocama kızgın olduğumdan hırsımı çıkarıyorum düşüncesizler
yok canım ne kızayım haklısın koca kafa ne olcak çok kızıyorumm çokkk ama kavga edersem bana yarardan çok zararı olacak o yüzden bişi diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?