anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

bilmiyorum mistim ben de merak ettim ama
eşim sormaz adam söylemediyse
belliki söylememiş

ayy ne uyuz insanlar varmış bea herkese bir tane düşüyo sanırsam benim eşimin köyünde arkadaşım var evlendi 4 ay hamile kalamadı eltisi var bunun bi tane uyuz karıııı arkadaşımı gördükçe bi becerip hamile kalamadın dogurup kucagınamı verelim diye milletin yanında azarlıyomuş şimdi son 3 ayına girdi kız daha ne hayırlı olsun ne bişi demiş yolacaksın böylelerinii

selam kızlar doktordan geliyorum şimdi keseyide kalp atışlarınıda gördük çok şükür darısı hepinizin başına

günaydin canim,hayirdir hastamiydin yoksa
biraz rahatsızlandım canım az bişi su sızıntısı vardı geçti şükürrrr
selam kızlar doktordan geliyorum şimdi keseyide kalp atışlarınıda gördük çok şükür darısı hepinizin başına

maşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhh tüüü tüüü tüüüükızayımmı şimdi sanaa boşu boşuna psikolojini bozdun olmicak diyeeee bakk zamanı varmışş allah kucagına almayı nasip etsin inşallahhhhh

kitaba hoca lazım bana bi koca lazım oda bu hafta lazım ammaaaaaaaaa benim adam tatilini yarıda kesemedi köye gitti benide yanlız bıraktıııinsan derki karımın tehlikesi var yanlız bırakmayayım yanında kalayım bişey olur falan ama nerdeeeeeee köydeyiz adam tatilden bişi anlamadım dedi beni eve bıraktı tatile gittii benimle tatil olmuyomuşofff offf efkarlıyımmmmmm

cok gecmis olsun canim,dikkat et ,dinlen bol bol

hadi gözün aydin canim

çok sağolun kızlar ama napim insana hiç olmıcakmış gibi geliyo allah isteyen herkese yaşatsın bunu inşallah

bu koca milleti odun yaa kızma canım ama bende kocama kızgın olduğumdan hırsımı çıkarıyorum düşüncesizler

bu koca milleti odun yaa kızma canım ama bende kocama kızgın olduğumdan hırsımı çıkarıyorum düşüncesizler

yok canım ne kızayım haklısın koca kafa ne olcak çok kızıyorumm çokkk ama kavga edersem bana yarardan çok zararı olacak o yüzden bişi diyemiyorum

yok canım ne kızayım haklısın koca kafa ne olcak çok kızıyorumm çokkk ama kavga edersem bana yarardan çok zararı olacak o yüzden bişi diyemiyorum

valla ben kızıyorum kzııncada kavga ediyorum benimkide beni böyle hem hamile hem hasta bırakıp taa sivasa maça gidecekti ama A llah büyük bilet bulamadı ohh iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…