anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

haa sülemeyi unutmuşum, dün o kadar atıp tuttuğum patronum bize yazlık ciciler alalım diye para verdi

aranızda köstebek mi var

biz de çalışacağız
işimiz çok..erzak-giyecek yardımı da aldık :)
o gazla 19 mayısı bırak 30 ağustosta da çalışırız

banada verceklerse senın yanında yardımcın oalbılırım bıdık:):) heralde ıkı defa kalsam esıın amelıyat parası cıkar
photoshoptan çakarım
autocad bılgımd e var
bilgisayarım superdır

Ne farkınız kalır o zaman diğerlerinden?? Herkes yapıyor diye bi günahı işleyince affedilmiyoruz ki, herkes yapıyor diye torpile başvurmak hakkımız olsun.

Kim ne diye horladı sizi ve bunun arkadaşının torpil arayışına girmesiyle alakası ne anlamadım doğrusu. Olayları birbirine karıştırmamak gerek.

İlahi adalet diye bi kavram var ve er geç herkese hakkı olanı veriyor...

VAYYYYYY
kaç lira verdi
bende gelem mi oraya
photoshop vs zaten öretion sen :) örenirim kapasitem var

meendis mimar grubuna 350
işçilere 250
hakkımı adidastan yana kullandım hotiç kaldı diyodum ilaç gibi geldi valla

photoshop burada kullanılan bişi değil bacım
autocad bilmen lazım onu da anca minnie doğunca onun nil yeşili hatrına öğretirim

autocad biliyom ıste dıyom sana benı kaale alsana kızım
elektronık - otomasyon teknıkerıyım aynı zamanda
bissürü mesleeemvar şükür

biz de çalışacağız
işimiz çok..erzak-giyecek yardımı da aldık :)
o gazla 19 mayısı bırak 30 ağustosta da çalışırız
bizde çalışıyoruz..işimiz çokmuş patron bey öle dedi..gerçi bizim işimiz hiç bitmiyorda..

ben hem yarın hem de cuma izinliyimmm :)

oh oh ne güzel ya..bende sizin oraya geleyim bari.sen bıdığın oraya git.

Bizim burda da herkes perşembe tatil diye cumayı da bağlıyo.
Benim izinler düğüne gitmese ben de bağlardım ne ii olurdu.

Ne farkınız kalır o zaman diğerlerinden?? Herkes yapıyor diye bi günahı işleyince affedilmiyoruz ki, herkes yapıyor diye torpile başvurmak hakkımız olsun.

ben bi başkası tarafından bozulan adaleti bir başkasıyla düzeltmeye uğraşıyorum..
kız hakkı olmayan yere girmeye çalışmıyorki, hakkı olduğu halde giremediği yere girmeye uğraşıyor
bu ikisi çokkk farklı şeyler

Kim ne diye horladı sizi ve bunun arkadaşının torpil arayışına girmesiyle alakası ne anlamadım doğrusu. Olayları birbirine karıştırmamak gerek.

bunu anlayabilmen için ağzının yanması lazım
bedel ödemeden anlayamazsın (pek bi siyasetçi ağzı oldu)

örenirim yaa ne var akıllı hatunum ben :)

bizde çalışıyoruz..işimiz çokmuş patron bey öle dedi..gerçi bizim işimiz hiç bitmiyorda..

oh oh ne güzel ya..bende sizin oraya geleyim bari.sen bıdığın oraya git.

gel bacım yaww ayıp ettin :)

şööle marmaris-bodrum taraflarından biri yok mu ben de onunla değiştireyim yerimi :)
marmaris akyaka yada bodrum torba tercihimdir..

Peki..Ama inş kendi elinle düzeltmeye çalışırken terazinin ibresi kaymaz...
Çok dolusun belli ki...Ama emin ol herkes bi şekilde bedel ödüyo, herkesin ağzı yandı bu ülkede...Sadece kişilerin olayları algılayışı, gösterdiği tepkiler farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…