anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ya kızlar bugün benden 3 tüp kan ve idrar aldılar tahlil yapcaklarmış ama ne tahlili anlamadım sonuçları almayada gitmedim doktora telefon edip sordum normal dedi ne ki bu şimdi

hormon, hcg, birde eliza bakmışlardı bende
idrarda enfeksiyon varmı diye bakıyorlar

ya kızlar bugün benden 3 tüp kan ve idrar aldılar tahlil yapcaklarmış ama ne tahlili anlamadım sonuçları almayada gitmedim doktora telefon edip sordum normal dedi ne ki bu şimdi
rutin kontrellle canim bunlar birsey oldugundan degil seker falan ölculuyor iste

bacım ... muhtemelen hemogram.. hormon testi, bir de hepatit içindir....
ben kan vermeye gittim bugün tahlilin biri eksikmiş eniştemin yaptıklarını kabul ettiler.. torch morch bişi yazıyordu sadece 1 tüp aldılar.. bekleyen bayanların ellerine baktım kiminde 3 kiminde 6-7 tüp vardı.. zaten onlara bakmaktan baygınlaştım herhalde

bir de usg için beklerken önümdeki kadının ilk bebişi tüp bebişmiş.. doğurduktan 6ay sonra gebe kalmış.. yozgatlı sanırım ordaki doktoru aldır demiş dikişlerle sakıncalı demiş ..
burdaki doktor ben aldır diyemem sana dedi... kontrol altında olacaksın sürekli dedi
onu geçim de
tüpten sonra gebe kalmış mucize yani :)

allahın işi işte akıl ermez o isterse herşey olur bizimde bi tanıdık vardı kaç sene çocuğu olmadı ne yaptıysa en son evlat edindi o çocuğa kendi çocuğu gibi baktı kzı çocuğuydu ondan sonra Allah ona birde erkek çocuğu verdi doğurdu büyüttü kocaman oldu şimdi çocukları

benimde evim bi zamanlar çok dardı aynı dertleri bende yaşadım senelerce o duyguyu çok iyi bilirim canım geniş ev insanı çok rahatlatıyo psikolojik olarak
biz ev konusunda abimle bi aralar küstük malesef erkek çocukları herşeyn kendilerinin olmasını istiyo evlendik ya sanki baba evinden de tamamen çıktık gibi hissediyolar malesef
benim babamın evi müstakil kızım bende yardım ediyim bi kat sen yap bi kat abin yapsın dedi
abim kabullenemedi neymiş elin oğlunun ne işi varmış bizim evde sonra ben yapmadım tabiki ev falan çok üzmüştü bizi halada kırgınım bazı sölediklerine

hepinize çok teşekkür edirm kızlar yazdım rahatladım valla ohh kuş gibiyim şimdi
insan morali bozukken sağlıklı düşünemiyo
hepinizi seviyorumm

canım bu evi hep satmalarından yana kardeşim
annemle babama baskı yapıyor satında parasını paylaştırın diye
bende hayır satılmasın sonuçta gelir getiriyor dedim
neyse işte iki ucu bklu değnek misali
taşınsam bir dert taşınmasam ayrı

senin abin de benim büyük dayım gibi desene..
yıllarca annemi dışlamaya çalıştı.. dayım istanbulda oturuyor 89da bulgaristandan göç ettiler.. ilk başta anlaştılar biz memleketten mal göndericez o da istanbulda ev dikecek..
5 katlı katta tek daireli bir binası oldu.. inan hala ne annem ne de ben 1 kez gitmiş değiliz oraya..
sonra da hep laf sokuşturmalar falan anneme " sen aileden çıktın artık kıza bişi verilmez bizde falan tavırlarında"
tabi onlar zengin oldu ev sahibi oldular biz 1+1 dairede ben 15 yaşıma gelene kadar oturduk..
dedem hasta düştü o haliyle bile büyük dayıma hep yardımlarda bulundu (maddi)
ama bakan nedense hep annem oldu.. 1+1 evde ben annem kardeşim ve dedem oturduk 3-4 yıl boyunca.. babamda izinden izine ayda 2 günlüğüne gelebilirdi zavallım..
sonradan 2+1daire alabildiler de biz de rahat ettik dedem de..
ama oğullarından gram fayda yok.. biri zaten bekar kendi halinde.. diğeri de yengemin anası babasıyla oturuyor onlara verdi katın birini..
bir aralar büyük dayım 2 aylığına falan alıyordu dedemi kendi evine ama.. perişan halde geri geliyordu.. pansumanları 3 günde falan yapılması gerekirken onlar hiç yapmamış 2 aydır bir de evde eczacı var yani böyle şeylerden az çok anlaması gerekir.. neyse..
dedeme de hala annem bakar.. (bakacak tabi evladı.. ama dayımın o lafları geliyor hep aklıma)
ben ne edecem bu çenemi :) bir düşüyor zor topluyorum

kardeşinde bi hoşmuş yani millet ev sahibi olmak için yırnırır eksta ev var sat diye uğraş hem de ihtiyaç yokken
bence o ev sana yaramaz canım kardeşin sana huzur vermez orda satılmasını istiyomuş madem seni hep engel olarak görcek yani benim nacizane fikrim bu

birazda ben yazıyım bari bugün benim terapi günüm oldu
abimle aynı semtte oturuyoruz evine iki sene evvel yeğenlerin sünnetine gittim oda benim eve 5 ay önce kayınpeder ölünce başsağlığına geldi öyle gidim abimle bi dertleşeyim konuşayım yok bizde en çok politika falan konuşuruzo da beş dakka
şimdi benim kocam yok ya bi kere aramaz beni kardeşim napıyosun evde bi ihtiyacın varmı falan hiç umru değilimdir yani
eskiden çok takardım kafana biz nasıl kardeşiz diye artık tınn yani herkes kendine baklsın durumundayım
ağır depresyondan hastanede yattım 10 gün el gibi bi kere geldi ve hiç sormadı erce noluyo bi derdin mi var kızım yookk
yani ben abimle gayet resmiyim heralde annem babam ölünce hiç görüşmeyiz biz
haaa malları bölüşmek için arar kesin sonra tamamen biter ilişkimiz

ben varolduğum sürece sattırmam orayı canım (oturmasamda)
babamın ne zorluklarla orayı alıp ödediğini ben biliyorum tam evlendiğim zamanlara denk geldi sıkıntıları ben yaşadım beyfendinin bir kuruşu yok o evde
hiç bir hak isteyemez aslında ama işte benim yufka yüreğim kırmadan orta yolu bulmaya çalışıyorum
üstelik ben oturursam kira vericem yani ha kiracı ha ben bir farkı yok

yok canım biz öyle değiliz görüşürüz onun derdi annemle babamla
sana verirler bana vermezler diyo baksana
ama ben senin gibi değilim ki onlara karşı bir dediklerini ikiletmem
şimdiye kadar kaşılarına çıkıpta çemkirmemişimdir
her fırsatta onları üzüyo sonrada bana yapmazsınız ona yaparsınız diyo olmazki

çok tanıdık bir durum .. annemle dayım artık selamlaşmıyorlar diye.. küçük dayım da babam bana bişi yapmadı hep size verdi yedirdi diye.. annem artık onunla da konuşmuyor.. herkes yuvasında mutlu olsun diyip geçiştiriyoruz.. bende konuşmadım büyük dayımla.. bizim evde sigara içilmezdi hiç bir zaman astımım olduğu için, annem babam da içmezler zaten.. dayım gelince balkonda içmesi gerektiğini çok iyi biliyordu.. ona rağmen salonda yaktı sigarayı.. 3-4 kez rica ettim içmesin salonda diye.. ona rağmen adam peşpeşe 2 tane içti sanki bana inat bende dayanamadım ikincisinin yarısına varmadan 1 su bardak aldım küllüğe döktüm sonra da terbiyesiz ben oldum.. kız arkadaşlarımla hafta sonu gündüz dolaşmaya çıkıyorum diye afederşin adımı şeye çıkarmaya çalıştı .. bende o günden sonra hiiiiç selam bile vermez oldum.. diğer dayımı severim.. kendi çocukları gibi ilgilendi hep bizimle allah için.. ama o da odun kafalı

erkekler kız kardeşlerine neden böyleler.. nasıl bi zihniyetleri var anlamam.. sonuçta aynı ananın karnından doğdunn..
ben düşünüyorumda hayatta kardeşime bu şekilde davranamam.. (gerçi ikimizde kızıs)
o da daha küçük ama aramız çok iyi.. sanmıyorum yetişkin biri olduğunda aklının fazla değişeceğini.. şimdi henüz 15 yaşında..

sonumuz hayrola
dök bacım içini.. ben burda anca rahatlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…