ya kızlar bugün benden 3 tüp kan ve idrar aldılar tahlil yapcaklarmış ama ne tahlili anlamadım sonuçları almayada gitmedim doktora telefon edip sordum normal dedi ne ki bu şimdi
rutin kontrellle canim bunlar birsey oldugundan degil seker falan ölculuyor isteya kızlar bugün benden 3 tüp kan ve idrar aldılar tahlil yapcaklarmış ama ne tahlili anlamadım sonuçları almayada gitmedim doktora telefon edip sordum normal dedi ne ki bu şimdi
hormon, hcg, birde eliza bakmışlardı bende
idrarda enfeksiyon varmı diye bakıyorlar
ya kızlar bugün benden 3 tüp kan ve idrar aldılar tahlil yapcaklarmış ama ne tahlili anlamadım sonuçları almayada gitmedim doktora telefon edip sordum normal dedi ne ki bu şimdi
:)
hep yapılıo o merak etme, rubella, toksoplazma, o bu şu
bacım ... muhtemelen hemogram.. hormon testi, bir de hepatit içindir....
ben kan vermeye gittim bugün tahlilin biri eksikmiş eniştemin yaptıklarını kabul ettiler.. torch morch bişi yazıyordu sadece 1 tüp aldılar.. bekleyen bayanların ellerine baktım kiminde 3 kiminde 6-7 tüp vardı.. zaten onlara bakmaktan baygınlaştım herhalde
bir de usg için beklerken önümdeki kadının ilk bebişi tüp bebişmiş.. doğurduktan 6ay sonra gebe kalmış.. yozgatlı sanırım ordaki doktoru aldır demiş dikişlerle sakıncalı demiş ..
burdaki doktor ben aldır diyemem sana dedi... kontrol altında olacaksın sürekli dedi
onu geçim de
tüpten sonra gebe kalmış mucize yani :)
ben cikiyorum kizlar kendinize iyi bakin hoscakalinnnn
kocam ok diyoda kardeşim biraz kıl bu konuda
ben orda oturmak istiyorum diye su kaçırıyoo kulağımıza
birde annemler bana otur demezler istesem ama sana derler diyoo
arada kaldım acaba bozulur mu aramız
gerçi annemler iki kez kredi çekip üst kata daire yaptılar ona
asla kondurmuyor ama ben yaptım diyor
ne bileyim kalbim ikilendi şimdi
belli et kocana mutluluğunu
onore mi onere mi ne ondan et adamceyizi
benimde evim bi zamanlar çok dardı aynı dertleri bende yaşadım senelerce o duyguyu çok iyi bilirim canım geniş ev insanı çok rahatlatıyo psikolojik olarak
biz ev konusunda abimle bi aralar küstük malesef erkek çocukları herşeyn kendilerinin olmasını istiyo evlendik ya sanki baba evinden de tamamen çıktık gibi hissediyolar malesef
benim babamın evi müstakil kızım bende yardım ediyim bi kat sen yap bi kat abin yapsın dedi
abim kabullenemedi neymiş elin oğlunun ne işi varmış bizim evde sonra ben yapmadım tabiki ev falan çok üzmüştü bizi halada kırgınım bazı sölediklerine
benimde evim bi zamanlar çok dardı aynı dertleri bende yaşadım senelerce o duyguyu çok iyi bilirim canım geniş ev insanı çok rahatlatıyo psikolojik olarak
biz ev konusunda abimle bi aralar küstük malesef erkek çocukları herşeyn kendilerinin olmasını istiyo evlendik ya sanki baba evinden de tamamen çıktık gibi hissediyolar malesef
benim babamın evi müstakil kızım bende yardım ediyim bi kat sen yap bi kat abin yapsın dedi
abim kabullenemedi neymiş elin oğlunun ne işi varmış bizim evde sonra ben yapmadım tabiki ev falan çok üzmüştü bizi halada kırgınım bazı sölediklerine
canım bu evi hep satmalarından yana kardeşim
annemle babama baskı yapıyor satında parasını paylaştırın diye
bende hayır satılmasın sonuçta gelir getiriyor dedim
neyse işte iki ucu bklu değnek misali
taşınsam bir dert taşınmasam ayrı
kardeşinde bi hoşmuş yani millet ev sahibi olmak için yırnırır eksta ev var sat diye uğraş hem de ihtiyaç yokken
bence o ev sana yaramaz canım kardeşin sana huzur vermez orda satılmasını istiyomuş madem seni hep engel olarak görcek yani benim nacizane fikrim bu
birazda ben yazıyım bari bugün benim terapi günüm oldu
abimle aynı semtte oturuyoruz evine iki sene evvel yeğenlerin sünnetine gittim oda benim eve 5 ay önce kayınpeder ölünce başsağlığına geldi öyle gidim abimle bi dertleşeyim konuşayım yok bizde en çok politika falan konuşuruzo da beş dakka
şimdi benim kocam yok ya bi kere aramaz beni kardeşim napıyosun evde bi ihtiyacın varmı falan hiç umru değilimdir yani
eskiden çok takardım kafana biz nasıl kardeşiz diye artık tınn yani herkes kendine baklsın durumundayım
ağır depresyondan hastanede yattım 10 gün el gibi bi kere geldi ve hiç sormadı erce noluyo bi derdin mi var kızım yookk
yani ben abimle gayet resmiyim heralde annem babam ölünce hiç görüşmeyiz biz
haaa malları bölüşmek için arar kesin sonra tamamen biter ilişkimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?