bendende günaydın ozaman kızlar ama ben evdeyim
günaydın kızlar..
tatil günü çalışmanın vermiş olduğu sinir bozukluğu bendede var...bende protesto için kot giyipde geldim.soran olursa bugün resmi tatil değilmi diycemdünde zaten çok geç çıktım işten.eve gidince sızıp kalmışım.eşim baya bir laflandı akşam akşam.
günaydın kızlar..
tatil günü çalışmanın vermiş olduğu sinir bozukluğu bendede var...bende protesto için kot giyipde geldim.soran olursa bugün resmi tatil değilmi diycemdünde zaten çok geç çıktım işten.eve gidince sızıp kalmışım.eşim baya bir laflandı akşam akşam.
hoşgeldin canım sende geldin kadro tamamlandı
ben de ctesileri ve tüm tatil günleri spor ayakkabılar hatta bazen arabayla geliyorsam eşofmanla geliyorum
müşteri geldiğinde hiç bana ellemiyo patron hemen diğer masalara yönlendiriyo
haklıyız ama değilmi? sonuçta tüm türkiyede bugün tatil ve ben tatil günü çalışmamın karşılığını bile alamıyorum.dün akşam 8i geçiyordu çıktığımda fazla mesaimde yok.ee ben enayi gbi çalışayaım patronun kesesini doldurayım...
eşimde dün baya bir kızdı gene başa döndük hiçbirşey farketmedi hayatında farkındamısın dedi.sadece cumartesi iznin var elinde dedi.
bensiz olurmu hiç..
haklıyız ama değilmi? sonuçta tüm türkiyede bugün tatil ve ben tatil günü çalışmamın karşılığını bile alamıyorum.dün akşam 8i geçiyordu çıktığımda fazla mesaimde yok.ee ben enayi gbi çalışayaım patronun kesesini doldurayım...
eşimde dün baya bir kızdı gene başa döndük hiçbirşey farketmedi hayatında farkındamısın dedi.sadece cumartesi iznin var elinde dedi.
merhaba babyform
naptın en son 75 çıkmıştı hcg sonra da bişi yazmadın:44:
o işi ben de anlamadım valla bıdıkcım,7 Nisanda son adet tarihimdi geçen haftaki kan değerimde HCG 75 di bu haftakinde 811 çıktı ancak ultrasonda alttan üstten aradı taradı bişey göremedi :2:nerde bu çocuk anlamadım zaten hiçbi belirtide yok ne bulantı ne başka bişiii((((((
o işi ben de anlamadım valla bıdıkcım,7 Nisanda son adet tarihimdi geçen haftaki kan değerimde HCG 75 di bu haftakinde 811 çıktı ancak ultrasonda alttan üstten aradı taradı bişey göremedi :2:nerde bu çocuk anlamadım zaten hiçbi belirtide yok ne bulantı ne başka bişiii((((((
doktorum bişii demedi hcgnin artış hızı iyiymiş ama haftaya tekrar gel bakalım dedi dışgebelik falan olmasın korkuyorum bendeDoktora ne zaman gittin 6 haftalıksın şu an ozaman
hcg 1500 den sonra karından ultrasonda görünür ama vajinalde görmesi gerekirdi
geç döllenmedir belki
bir daha ne zaman gidicen :26:
doktorum bişii demedi hcgnin artış hızı iyiymiş ama haftaya tekrar gel bakalım dedi dışgebelik falan olmasın korkuyorum bende
bu arada ofis arkadaşım doktora gitti demiştim
bugün geldi..kalbi duymuşlar hatta kalpleri :)
ikizmiş..Allahım çok büyüksün..
zaten arkidişin ennesi ikiz eşiymiş
günaydın kızlar,bu arada ofis arkadaşım doktora gitti demiştim
allah korusun geç döllenmedir inşallah
bu arada ofis arkadaşım doktora gitti demiştim
hayırlısı sevsenacım zor işlermiş yaaa bunlar beklemek kötü oluyo netlik kazanmadığı için stres yapıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?