yok canım biz öyle değiliz görüşürüz onun derdi annemle babamla
sana verirler bana vermezler diyo baksana
ama ben senin gibi değilim ki onlara karşı bir dediklerini ikiletmem
şimdiye kadar kaşılarına çıkıpta çemkirmemişimdir
her fırsatta onları üzüyo sonrada bana yapmazsınız ona yaparsınız diyo olmazki
çok tanıdık bir durum .. annemle dayım artık selamlaşmıyorlar diye.. küçük dayım da babam bana bişi yapmadı hep size verdi yedirdi diye.. annem artık onunla da konuşmuyor.. herkes yuvasında mutlu olsun diyip geçiştiriyoruz.. bende konuşmadım büyük dayımla.. bizim evde sigara içilmezdi hiç bir zaman astımım olduğu için, annem babam da içmezler zaten.. dayım gelince balkonda içmesi gerektiğini çok iyi biliyordu.. ona rağmen salonda yaktı sigarayı.. 3-4 kez rica ettim içmesin salonda diye.. ona rağmen adam peşpeşe 2 tane içti sanki bana inat bende dayanamadım ikincisinin yarısına varmadan 1 su bardak aldım küllüğe döktüm sonra da terbiyesiz ben oldum.. kız arkadaşlarımla hafta sonu gündüz dolaşmaya çıkıyorum diye afederşin adımı şeye çıkarmaya çalıştı .. bende o günden sonra hiiiiç selam bile vermez oldum.. diğer dayımı severim.. kendi çocukları gibi ilgilendi hep bizimle allah için.. ama o da odun kafalı
erkekler kız kardeşlerine neden böyleler.. nasıl bi zihniyetleri var anlamam.. sonuçta aynı ananın karnından doğdunn..
ben düşünüyorumda hayatta kardeşime bu şekilde davranamam.. (gerçi ikimizde kızıs)
o da daha küçük ama aramız çok iyi.. sanmıyorum yetişkin biri olduğunda aklının fazla değişeceğini.. şimdi henüz 15 yaşında..
sonumuz hayrola
dök bacım içini.. ben burda anca rahatlıyorum..
hiç olurmu kardeşim daha küçük galiba anne baba çocuklarını ayırmaz benim bildiğim eminim senin ailende öyledir birimize ne verirse öbürkünede verirler
biz kızlar her konuda anne babamızın yanındayız erkeklerde ince düşünce hiç yok
bende anne babamı h,iç üzmedim kaçtığımı saymazsak ama o da cahillikten oldu şimdiki aklım olsa yaparmıydım hiç ah anacım nasıl da içi yanmıştır insan evlat sahibi olunca daha iyi anliyo
kızlar kaçtım ben yarın görüşürüz inşallahöptüm sizi
küçük dediğin 30 yaşında iki çocuklu adam yani
devam ediyim bari açıldım
yeğenlerim sünnetinde ben bi tane altın takmıştım
ertesi gün anneme aratıp erce sen kaç tane altın taktın sayıyoruzda altınları hesapta bi yanlışlık var dediler
insan bunu sorar mı ya belki param yok hiç takamadım ama demi biz çok farklıyız abimle hiç bi konuda anlaşamayız
bende şimdi doğurursam acaba ne takcaklar diye gerçekten çok merak ediyorum istediğimden falan değilde onların fikriyle düşünmeye çalışıyorum bazen olmuyo
bende çıkıyorum benim kızın karnı acıkmış yemek yicez öperim koprina
evet koca topikte bir ben varım o zaman bana günaydın
nasılım.. b.k gibi
bugün bayrammış
bayram olsa ben eşim ve çocuğumla evde olurdum
o zaamaaaaan... kendilerine bayram olanların bayramını kutlarım
:84::84::84:gel birlikte ağlayalımm kaderimize
bööööööööööö
koca da her patron gibi bugünü tatil etmemiş
yanında çalışan çocuk sormuş çalışıyor muyuz diye o da maaşlarımız devlet babadan gelmiyo demiş
bu adamı tanıyamıyorumhakikaten patronluk farklı bi psikoloji
bendende günaydın ozaman kızlar ama ben evdeyim
günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?