anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

hiç olurmu kardeşim daha küçük galiba anne baba çocuklarını ayırmaz benim bildiğim eminim senin ailende öyledir birimize ne verirse öbürkünede verirler
biz kızlar her konuda anne babamızın yanındayız erkeklerde ince düşünce hiç yok
bende anne babamı h,iç üzmedim kaçtığımı saymazsak ama o da cahillikten oldu şimdiki aklım olsa yaparmıydım hiç ah anacım nasıl da içi yanmıştır insan evlat sahibi olunca daha iyi anliyo

amma biriktirmişim bende
baya canımı sıkıyormuşta farkında değilmişim anlatınca rahatladım

küçük dediğin 30 yaşında iki çocuklu adam yani

devam ediyim bari açıldım
yeğenlerim sünnetinde ben bi tane altın takmıştım
ertesi gün anneme aratıp erce sen kaç tane altın taktın sayıyoruzda altınları hesapta bi yanlışlık var dediler
insan bunu sorar mı ya belki param yok hiç takamadım ama demi biz çok farklıyız abimle hiç bi konuda anlaşamayız
bende şimdi doğurursam acaba ne takcaklar diye gerçekten çok merak ediyorum istediğimden falan değilde onların fikriyle düşünmeye çalışıyorum bazen olmuyo

kızlar kaçtım ben yarın görüşürüz inşallah öptüm sizi

bizde öptük bacım :)
aklına geleni yaz, içini dök..
inan bura bana terapi gibi geliyor.. birazcık ta bağımlılık yaptı :)
bu da benim doğal prozac ilacım olsun ama dimi :)
benimde içim çok dolu ama say say bitmiyor..
küçüklüğümden başla anne-baba aile meseleleri..
arkadaşların çekememezlikleri sırtından bıçaklamalar..
evlenince de kaynana elti falan ne ararsan var :)
hepimizde az ya da çok aynı dertler var.. mikimmel aile görmedim ben daha hayatımda

biz daha yeni sayılırız eşimle 4 yıllık evli olmamıza rağmen daha yeni olacak çocuğumuz allahın izniyle.. anca bir aile olmuş olucaz .. ondan sonra da sıkıntılar devam eder zaten..
keşke uzaklaşabilseydik buralardan

ay aklıma birden dedemin bizim düğünden sonraki hali geldi..
bizim düğünlerde kadehle geçeriz masalardan teşekküre.. yanda da süslü karton kutusuyla biri gezer içine takılar zarfla atılır.. isteyen üstüne ismini yazar.. altın olayı pek yoktur.. TR den gelenler taktılar sadece.. neysem
düğün bitti.. sonraki gün dedem bize geldi dedi "benim zarfım çıktı dimi.. saydınız mı içini"
allah razı olsun o haldeki adam için güzel miktardı..
ama insan şaşırıyor böyle bir cümle duyunca

bende çıkıyorum benim kızın karnı acıkmış yemek yicez öperim koprina

görüşürüz ablam..
öp cerencimi benden.. sımsıkı sarıl kuzuna.. şu anda sadece anne kız birbirinize desteksiniz..
aranızdaki ilişki hiçbirzaman bozulmasın.. rabbim böyle güzel akıllı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin hepimize

dertler deryaaaaa olmuşşşşşşş bende bir sandaalll Devrilip batmışım boğulmuşum ben

evet koca topikte bir ben varım o zaman bana günaydın
nasılım.. b.k gibi
bugün bayrammış
bayram olsa ben eşim ve çocuğumla evde olurdum
o zaamaaaaan... kendilerine bayram olanların bayramını kutlarım

günaydın sevsena
ben de varım ben de ulusal bayramların ve cumartesilerin değişmeyen elemanı karışında
BIDIIIKKKK

:84::84::84:gel birlikte ağlayalımm kaderimize

bööööööööööö

koca da her patron gibi bugünü tatil etmemiş
yanında çalışan çocuk sormuş çalışıyor muyuz diye o da maaşlarımız devlet babadan gelmiyo demiş
bu adamı tanıyamıyorum hakikaten patronluk farklı bi psikoloji

bana göre birileri tatil yaparken her fırsatta, diğerlerinin hep çalışması haksızlık
o yüzden her tatil gününde çalışıyormuş gibi yapıyorum
ama hiç bir şey yapmıyorum
çünkü bütün motivasyonum gidiyor boşu boşuna getirmiş oluyorlar bizi buraya
bir de toptancıyız yani bugün nakliyeciler bile sevkiyat yapmıyor
malzeme aldığımız firmalar sevkiyat yapmıyor
neyi bekliyoruz burda üç beş tane işçi şantiye için sabah gelip mal alacak fırça, rulo, alçı
perakendeciler depo olarak kullanıyorlar o varmı bu varmı stok soracak o yani

bak mistide geldi oda çalışıyo( günaydın misti ) işte yalnız değilsin devlet memuru olmadığımız sürece çalışıcaz sanırım bende rahatsız olduğum için gidemedim yoksa bizede mesai var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…