anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

evet canim bu ay cok umitlenmistim olmadi valla artik dogal yolla korunma moduna gecicez artik

canını sıkma ablan.. allaha şükür sarılabileceğin çocukların var.. allah onlara sağlık uzun ömürler versin.. sana da eşinede.. hayırlısı böyleymiş bu ay demek ki

bıdıkcan gelmedi hala :26: gelse bile en azından bir günaydın yazardı herhalde..
merak ettim... :26::26::26:

kızlar unuttum bu arada
cumanız hayrolsun
Rabbim güzel dualarımızı kabul eder inşallah..
isteyen herkese göbişine sağlıklı bebiş diliyorum...

selam kızlar hayırlı cumalar kendime nazar değirdim dün ne kadar iyiydim bugün yine yamuldum

herkeslere selam olsun..nasılsınız bacılarım.hani ademerve vardı (eskiler bilir) 3-4 gün önce doğum yapmış ve kızı olmuş...

anam ben hastaneye gittim geldim.. sayfa hala duruyor...
bıdıkcan da yok yine dikkatimi çekti..
kan ve idrar sonuçlarımı gösterdim..
folik asit yazdı okadan..
ve acaaaip uykum var...

selamu aleyküm
hayırlı cumalar dicem ama cuma bitti:26:

merkez ofisimizde eğitim vardı o yüzden ordaydım sabah..
bu saatten sonra da gölbaşına taşıdılar hepimizi napcaksak 2 saat

selamu aleyküm
hayırlı cumalar dicem ama cuma bitti:26:

merkez ofisimizde eğitim vardı o yüzden ordaydım sabah..
bu saatten sonra da gölbaşına taşıdılar hepimizi napcaksak 2 saat

merak ettik kız seni :) dün söylemedin eğitim olacağını..

ya benim adım bundan sonra pişmiş tavuk olsun ama yok yok başıma gelenler pişmiş tavugun başına gelmemiştirrrr zehirlendim sanırsam kus kus öldüm hastaneye kadar tek başıma gittim aciilin kapısından girdim ve şakkk yerdeyim tansiyon düşmüş 8/6 elim ayagım titriyor kusmaktan ölmüşüm bogazım yanıyo karnım agrıyor hemen serum taktılar tahliller falan derken ben ölüyorum bebegim öldümü diye düşünürken minik oglumun tekmesi dünyamı değiştirdii allaha sükür hiç bişeyi yokmuş ama çok kötü oldum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…