anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ay çok fena sinirlendim gene akşam akşam.bu işyerinde bütün işlermi aksi gider anlamıyorumki..yarın gelmem lazımmış patron öle diyo..dellendirmeye başladılar beni az kaldı..bende doktora gidiyorum ben gelmem zor dedim en azından 2 saatliğine gel diyo..sanki ben geldiğimde o burada olacak.çok fena sinirliyim ya

Bu kadar geriliyosan bırak gitsin misti ya..Sana iş mi yok?
İş olmasa da ders çalışırsın.

deseydin ya biz sizinle böyle anlaşmadık diye..
kal diye yalvaran adama bak sen ya..
boşver kuzum gitme..
oyunbozanlık yapıyor adam işte.. 1-2 olay daha çıkartırsa bence direk istifa yazını ver... lafta istifayı adam eveleyip geveledi işte..

akşama ne mama var????

bizim klasik cuma günü menümüz menemen+çay sofrası
haftasonuna yaklaştıkça yemek yapabilitem de azalıyo

bi cumartesin vardı kâr kalan artık o da mı olmayacak yoksa
bence yarın gelirsen diğer cumartesilere de bilet vermiş olursun!

ne diyim cnm doktora gidicem diyorum kaçta diyo.. bende randevu almıyorum boş olduğunda haberleşiyoruz hemen gidiyorum dedim. akşamda çok sıkıştırısa tedavig girüyorum bebek için diycem o utanmazda detayını sorarsa bende detay veririm ona.

detay sormaz sanırım o kadar da değildir

akşama ne mama var????

bizim klasik cuma günü menümüz menemen+çay sofrası
haftasonuna yaklaştıkça yemek yapabilitem de azalıyo

ben de ne yapıcam bilmiyorum.. kahvaltırık tarzı geçiştiririz..
doğalgazım daha yatmadı.. hafta başı mayış alacakmış kocişim.. zaten kombinin kartı daha gelmedi.. su ısıtıcım var allahtan.. ama yimekleri ne edicem bilmem ...
görümcelerden birine çullanırız en fazla

çullan canım sefan olsun
az kalmış zaten mayışa

döverim ben o patronu haaa..
bunlar patron olunca tövbe haşa allah mı sanıyor kendini.. tövbe estağfirullah
anlatmışımdır..
geçen kış çalışırken bir ara çok kötü kar yağmıştı.. bizim burdan otobüsler kalkamadı.. zaten yokuş aşağı bir yol var.. tam kızaklık..
bayan patronlardan biri kendi aracıyla gelmiş sabahın 7sinde bizim mesai 9da başlıyor bu havaya rağmen 9a 10 kala ofisteydim.. bir ton laf soktu .. sen herzaman bu saatte mi geliyorsun diye..
farkındaysanız trafik durumu pek içaçıcı değil, saat daha 8,50 dedim.. odama geçtim..

çullan canım sefan olsun
az kalmış zaten mayışa

he valla.. mayış geldiği gibi gidecek.. aman gelsin de.. gitti yerlerden bir an önce kurtulalım.. allahın izniyle böyle devam edersek eylül ekime borclarımız kapanır inşallaaaah..

Kızlar selam olsun hepinize...

Nasılsınız var mı güzel haberler..

Ben bildiğiniz gibi iş yoğunluğunda yoğrulup gidiyorum..BAT haftasına geldik yine..27 si beklenmeyen günüm..Bu ay hiç umudum yok her ay beklerdm bu ay hiç ihtimal vermiyorum...

Mistralcim senin de yaklaşmış olmalı günün?Nasıl gidiyo?

selamm kızlar
fena grip olmuşum ilaç içmeye korkuyorum sadece sıcak ıhlamur falan içtim :2::2::2:
gündüz eğlencedeydim bizim kurstaki hatunlarla elim yüzüm şiş dolaştım aralarında burnum yara oldu silmekten valla :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…