ay çok fena sinirlendim gene akşam akşam.bu işyerinde bütün işlermi aksi gider anlamıyorumki..yarın gelmem lazımmış patron öle diyo..dellendirmeye başladılar beni az kaldı..bende doktora gidiyorum ben gelmem zor dedim en azından 2 saatliğine gel diyo..sanki ben geldiğimde o burada olacak.çok fena sinirliyim ya
Bu kadar geriliyosan bırak gitsin misti ya..Sana iş mi yok?
İş olmasa da ders çalışırsın.
ay çok fena sinirlendim gene akşam akşam.bu işyerinde bütün işlermi aksi gider anlamıyorumki..yarın gelmem lazımmış patron öle diyo..dellendirmeye başladılar beni az kaldı..bende doktora gidiyorum ben gelmem zor dedim en azından 2 saatliğine gel diyo..sanki ben geldiğimde o burada olacak.çok fena sinirliyim ya
valla gidişat ev hanımlığına doğru gidiyo zaten.eşime akşam söyleyeceğim gene kıyamet kopacak.
bi cumartesin vardı kâr kalan artık o da mı olmayacak yoksa
bence yarın gelirsen diğer cumartesilere de bilet vermiş olursun!
ne diyim cnm doktora gidicem diyorum kaçta diyo.. bende randevu almıyorum boş olduğunda haberleşiyoruz hemen gidiyorum dedim.akşamda çok sıkıştırısa tedavig girüyorum bebek için diycem o utanmazda detayını sorarsa bende detay veririm ona.
akşama ne mama var????
bizim klasik cuma günü menümüz menemen+çay sofrası
haftasonuna yaklaştıkça yemek yapabilitem de azalıyo
ben de ne yapıcam bilmiyorum.. kahvaltırık tarzı geçiştiririz..
doğalgazım daha yatmadı.. hafta başı mayış alacakmış kocişim.. zaten kombinin kartı daha gelmedi.. su ısıtıcım var allahtan.. ama yimekleri ne edicem bilmem ...
görümcelerden birine çullanırız en fazla
ne diyim cnm doktora gidicem diyorum kaçta diyo.. bende randevu almıyorum boş olduğunda haberleşiyoruz hemen gidiyorum dedim.akşamda çok sıkıştırısa tedavig girüyorum bebek için diycem o utanmazda detayını sorarsa bende detay veririm ona.
çullan canım sefan olsun
az kalmış zaten mayışa
he valla.. mayış geldiği gibi gidecek.. aman gelsin de.. gitti yerlerden bir an önce kurtulalım.. allahın izniyle böyle devam edersek eylül ekime borclarımız kapanır inşallaaaah..
ben gider kızlar
yavın gövüşüvüz
ben burdayım :) herzaman görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?