anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

evet hatırladım konuyu bende okumuştum presin düğünü yüzünden topikte tartışma olmuş o sebepten galiba
elmanın ismi kırmızı oluyodu demekki onlarada ceza varmış

ay ewet bacı yaa detaylı olsun diye konuya gettim sen önce davrandın
prens evlendi butun topik konuşurken bir arkadaş konuya saçma falan demiş bizimkilerde kovalamış kızcagızı ondan konu kapatılmış bizim kızlarda sınır dışı

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
yarın bizim kursun güzel bi organizasyonu var akşamdan c,icilerimi hazırlayayım banyomu yapıyım makyaj yapmayı hiç sevmiyorum ama mecburen yapcaz bişeyler
bizim kursta 50 yaşındaki hatunlar pür makyaj lar valla çok kokşlar bende ezik kalmıyım aralarında

güle güle kızzz güzel süslen çatlasın ordaki altın kızlarrrr

Kulaklıgı taktım muhteşem bir nostaljı yaşıyorum şuan muhteşem muTlu edıyo bu şarkılar benı yaa :):):98:

Son düzenleme:
ben duymadım bu sefer :18::18:
gölcük depreminden sonra çok korkuyorum depremi hissedince allah felaketlerden korusun vatanımızı inşallah kimsenin canı yanmamıştır :18:

ayyy anacım nasıl sallandık varyaaaaaa evden kaçtım resmennnn yeni girdim eve:18::18::18::18::18::18::18:

günaydın kızlarr
kimse yok daha ben erkenciyim galiba :)

gece depremi hissetmedim ben annem aradı o hissetmiş uyuyamadm ama sonra.

canom

sen evde yalnızdın dimi?
korktn mu çok

günaydın kızlar..
deprem fena sallamış biz burda hissetmedik ama..geçmiş olsun herkese..

Günaydın..
Annemler de epeyce hissetmişler. İnsanlar sokaklara dökülmüş yine. Hava da yağmurlu.. Tekrarlamaz inş.

cano kocan ne zaman gıtse kötü bişi oluyo
evde yalnız kalma kuzum biri olsun yanında
valıdenler yakınmı
onlarda takıl bence
denize dusen yılana sarılır malesef

Bozüyük cnm...Kütahya'ya çok yakın...

doğru şimdi hatırladım konuşmuştuk daha önce..
onlarında şiddetli hissetmesi çok normal.ben üniversiteyi kütahyada okudum çok severim oraları.akşam duyunca çok üzüldüm bütün arkadaşlarım orada benim.umarım devam etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…