anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ooh maşallah kuzuma :)
fazla göstermiyor kendisini demek :) karnın ne durumda.. :) resim bekleriz senden de

saol teyzesi karnım aldı başını gidiyor ama sivri değil boy var ya o yüzden hala hamile olduğumu anlayamayanlar var tabela asıcam üstüme dikkat hamile var die

canım sarma çekti
üstelik içi bol kalın olanları daha çok sverim..
kaynananın beğenmediği dolmalara talibim

göndereyim kuzum ayıp ettin :)
ya işte :) bizde kaynanayla uğraşıyoruz.. zaten her lafı batıyor.. bu aralarda gebelikten midir nedir iyice takıntılı oldum...
sinirlenince de karnıma sancı giriyor.. kafamı dağıtmaya çalıştıkça cinleniyorum..
bacım tüm sarmalar dolmalar senin olsun.. sarımsaklı yoğurdum da var :)

aman yok sarımsak kalsın istemem
dolmayı alayım yanına da sade yoğurt

Eki Görüntüle 198584

al bu da benim dana
anasını gösteremedim danasını gösterem
yüz üstü yatıyo sağ tarafta kafası çok anlaşılmıo ama olsun :)

tam seçemedim ama çok güzel..
ayy çok özeniyorum ya.. benimde olsun demi artık..

bu arada amcamın gelinide hamileymiş..bizim aile seri üretime geçti yine..bu arada tabi babaannem her hamile haberinde beni soruyomuş tek kız torunu benim heves ediyo sanırım kadın.

nal gibi adım kalmış bacım yaw onu düzelttim :)
al buyur bak Eki Görüntüle 198586

oy kuzum benim :) maşallah tü tütü...
adını da kaçırmışım ozaman :)
pek bir heyecanlandım çok hoş bişiy bu ya :)
anasını göremedik ama :) kuzusu pek tatlı.. maşallah maşallah.. 41 kere maşallah..
allah sağlık sıhhat versin.. size de hayırlı bir evlat oluversin

canımmm
Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin isteyene çok aratmasın inşallah

salak olması bir hayli germekte beni
salaklığı ile konuşması yok yok konuşmaya çalışması diyelim, çalışıo çünkü konuşamıo hepten cinlendirmekte
öle bişi yani :)

öff boşver takma
benim hergün başımda var bir tane hem dediği anlaşılmıyoo hemde kızıyo niye anlamıyonuz diye
(sevgili patronum)

salak olması bir hayli germekte beni
salaklığı ile konuşması hepten cinlendirmekte
öle bişi yani :)

bacım beni 7 aylığına alın :) muhasebeyi çok seviyorum... sekreterlik yapmamak şartıyla :) iki işi aynı anda yapmak zor oluyor da..
tek düzen hesap planını nerdeyse ezbere biliyorum :) (dermişim - ama biliyorum işte)
tek bir üniversite diplomam yok.. o da bir gün olacak diye ümit ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…