anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

aman çek ipini gitsin
deneme süresinde değil mi illaki sana sorarlar
gitsin mi kalsın mı diye..

çok mu kötüyüm:26:

konuşmasa bence
neyse işim çok bugün
ben haddini bildiririm ona
masraf listeleri geç gitmiş de benim onayım gecikmiş de
salak kadın 100 tanesini geçen hafta verdim ya
ne die bekletiosun 7 tane için onu
gece bunları girecekmiş
akılsız başın cezasını uykusuzluk çeker nie beklettin ki dedim

ay bırak bu üniv mezunu da ne oluo
mail yazcana meil yazan çoçuk yazan biri
nefret ederim mailleşmelerdeki imla hatalarından

hem geçen hafta verdin .. hemde daha başlamamış mı.. yuh bea...
bana bir iş verirdiler örn. pazartesi sağlık bakanlığının sitesine 100 ürünün bilgisi cuma günü bitmiş olacak.. ben salı akşama teslim etmiş oluyordum ki diğer işlerim de aksamasın diye..

dahi anlamındaki de yi bitişik yazanı gördüm de yukardakileri yok hiç bi üniversite mezununda görmedim

ay bacım :) çalıştığım son firmada tek lise mezunu bendim ve tek personel.. başımda 4 patron 2 bay 2 bayan.. onlardan ikisi evli..
hazırladıkları evrakların çoğunun kontrolü benden geçerdi... hatalarını bulduğumda kızıyordular bana..
aceleden oldu işte üstünden düzeltiver diyordular..
ben bu bulgaristan eğitimimle bukadar dikkat edebiliyorsam bazı şeylere.. sende üniversite mezunuysan beni ezmeye çalışıyorsan bunlara dikkat ediver ama dimi :)
ne insanlar var peehh..

bizim uyuz patronda duruyo duruyo tam mesai bitimine yakın biryerlere gidiyor. birde giderken geri gelicem diyo tabi mecbur bekliyorsun öyle deyince.
şimdi gene gitti..bekle dur bakalım gelsin diye..deli ediyo beni bu adam.

bizim uyuz patronda duruyo duruyo tam mesai bitimine yakın biryerlere gidiyor. birde giderken geri gelicem diyo tabi mecbur bekliyorsun öyle deyince.
şimdi gene gitti..bekle dur bakalım gelsin diye..deli ediyo beni bu adam.

bu senin patron da uyuz etti haa..
ne istiyor bu adam..
uşakları mı bekliyor sanki şirkette.. herkezin evi barkı var.. nekadar düşüncesiz bir adam bu ya..

sen bu şekilde daha nekadar dayanabileceksin ki kuzum.. sana da yazık ama.. eşinle atışıyorsunuz sonra..

bilmiyorum ama çok saygısızlar onu biliyorum..herkes bekar tabi evde bekleyen eden yok..birde rahatlar öyle vaktinde eve gidelim demezler..bir hareketlerini bekliyorum cnm anında gidiciyim.

bilmiyorum ama çok saygısızlar onu biliyorum..herkes bekar tabi evde bekleyen eden yok..birde rahatlar öyle vaktinde eve gidelim demezler..bir hareketlerini bekliyorum cnm anında gidiciyim.

bence de en iyisi senin için oradan uzaklaşman.. güzel maaşı olabilir ama yazık be kuzum sana da..
hiç acıma.. en ufak bir terslikte bak dediğim gibi istifa yazısı ile git yanına.. 2 nusha imzalatıp birini geri alacaksın..

bende çocuk oluncaya kadar burdayım allah nasip ederde doğum iznine çıktım mı buranın yüzüne bile bakmam... adam küfürbaz saygısız köpek muamelesi yapıyoo herkese
hakkımı bırakmam burda benim kızımın hakkı o para ona bir şeyler alırım hiç olmazsa

sende iyice bunalmışsın be kuzum.. sabır dile rabbimden.. inşallah hepinizin göbişi bebişler dolar da işten ayrılma sebebiniz o olsun :)
haziran sizin ayınız olsun :)

anam herkez gitti.. :) neyse kapanışı ben mi yapayım :)
gece kuşlarımız da gelir gerçi de..
neysecime..
yarın görüşürük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…