anlaşıldı bugün yine sessiz bir gün olacak..
evet çünkü işler boyumu aştı
motor takmam lazım başedebilmem için
günaydın güzellerrr
anlaşıldı bugün yine sessiz bir gün olacak..
Günaydın güzel anne adaylarıııı:79:
İşlerinizde kolaylıklar diler, öperim.
merhaba cnm hoşgeldin.. kendi adıma bende bir değişiklik yok cnm..erken değilmi senin kırmızılar için? bu ay çok bereketsiz geçti zaten..hiç haber alamadık ya..valla ay sonuna geldik yine bi haber alamadık kimseden..Benım dün lekeler gelmeye başladı..bugün yarın gelir kırmızılar da ...
İşler yoğun yoğun hep yoğun...ramazan bayramından sonra rahatlarız herhalde..Bir de yüksek tezim var teslim etmem gereken..hepsi üstüste yine..
Sizde ne var ne yok?
ne oldu cicim niye sıkıldın..kimler sıktı canını..bu sabah yine her sabahki gibi sıkıldım ankaradan
moralim bozuk cereyan kesik hele bir de sen yoksun ya çok yazık
kasıklarım ağrıyoo bu kez de sol taraftaki yumurtamı çatlatamadım sanırım
kistleşmesin diye dua ediyorum
kasıklarım ağrıyoo bu kez de sol taraftaki yumurtamı çatlatamadım sanırım
kistleşmesin diye dua ediyorum
merhaba cnm hoşgeldin.. kendi adıma bende bir değişiklik yok cnm..erken değilmi senin kırmızılar için? bu ay çok bereketsiz geçti zaten..hiç haber alamadık ya..
aslında erken mistim 26. günüm deyim ay sonu olmam lazım..ama dün leke geldi.bugün bekliorum kendilerini..inş sen güldürürsün yüzümüzü cnm..
selamün aleyküm bacılar nasılsınız
ben sabah 6 dan beri uyanıkım güzel rüyalar gördüm hayrolsun inşallah
mutlu mutlu uyandım inşallah devamıda gelir dün çok kötü bi gün geçirdim
ohhhohhh ne güzel..rüyalar bütün günü etkiliyo..hayır olsun diyelim hayra çıksın cnm.
amin ercem nolur dua edinhafta sonu mevlüte gitmiştim ya bi kadınla tanıştım tek yumurtalığı çalışıyomuş 6 sene uygulanmayan tedavi kalmamış tüp bebek bile yapmışlar bebekleri olmamış sonra tedavileri bırakmışlar bebeklerinin olmayacağını kabullenmişler veeee kadın hamile kalmış doktorlaı şoook olmuş
sonra bir buçuk sene sonra bi daha hamile kalmış hemde 3 ay hiç anlamamış hamile kalamazmışya tıbben doktorları imkansız demiş ya bi tane var şükür deyip dururken ikinci mucizesi gelmiş
Rabbim nasip edince herşey boş
Mevlütte yanımda 7 aylık hamile bi gelin vardı kuranı kerim okunmaya başlayınca bebek nasıl hareketlendi görmeniz lazımdı dışardan belli oluyodu allahım çok tatlı görünüyodu
Rabbim hapimize hayırlısıyla o günleri yaşatsın inşallah
selamün aleyküm bacılar nasılsınız
ben sabah 6 dan beri uyanıkım güzel rüyalar gördüm hayrolsun inşallah
mutlu mutlu uyandım inşallah devamıda gelir dün çok kötü bi gün geçirdim
amin ercem nolur dua edin
bu sabah yine her sabahki gibi sıkıldım istanbul'dan der,
şarkıyı istanbullulara bırakmanızı rici ederim akıllı hanım
günaydın :)
etmez miyim güzelim tüm kalbbimle ediyorum hemde
kendimden çok sizlere dua ediyorum çok şükür ben anneliği tattım kısmetse ikinci olur artık çok ta üstüne düşmüyorum
rabbim sizlere hiç anneliği tatmayanlara yaşatsın inşallah rabbim kimsenin kucaağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?