evet yaa,
şöle bi vapur sefası yaparsın, ortaköye insersin
olmadı rumeliye gidersin püfür püfür
bebek de 3-5 tur atarsın İstiklal'e çıkar gençliği anarsın
üsküdara gider yaşlandık galiba dersin
başka yer vesselam
Onları inkar etmiyorum kesinlikle. Hatta İst.da öğrencilik yapmak en büyük hayalimdi ama kısmet olmadı. Belli bir dönem İst.da kalmak, altını üstüne getirmek bol bol gezmek lazım, tatmak lazım...
Ama yaşam çok zor. İstanbul'da bu saydıklarının tadına varabilmek için gelirinin yüksek olması gerek. Kira fiyatları dehşett! Hayat orda daha hızlı akıyo:) Çokk kalabalıkk..Güzelliklerinin yanında ürkütücü de...
kesınıkle hayat burda daha zor
trılaylom
ama ben ıstanbuldan gitmeyı dusunuyorrum hanı gıdersem yapabılırmıyım dıye?
- cevap hayır yapamam insanın dogdugu sehırden hatta semtten uzak kalması zor çok zor
hiç kalmadım kalamam da Allah yuvamdan ayırmasın ınsallah.
Yine yeniden sessizlik.sanırım herkes midesinin derdine düştüEe malum öğle yemeği saati :)
slmmmm dün doguma girdimmmmmbi oraya el atmamıştım karşı komsum dogum yaptı bende yanındaydım dünya dadlusu çikin bi oglu olduuu
slmmmm dün doguma girdimmmmmbi oraya el atmamıştım karşı komsum dogum yaptı bende yanındaydım dünya dadlusu çikin bi oglu olduuu
aqyyyy ne güzel haber kız bu böyle :) hani şu geçen gün seni hastaneden almaya gelen komşun mu.. hamile demiştin..
allah analı babalı sağlıklı büyütsün.. onlara hayırlı bir evlat olsun....
darısı hepimizin başınaa
ya o kız iştee görüp eve dönerim dedim ama halini görünce kıyamadımmm yalvardı resmen bırakma beni diyee allahım herkese hayırlı dogum nasip etsinnnnn
allah sağlık sıhhatle büyümek nasip etsin
canom nasıl oldu doğumu normal mi sezaryan mı ?kaç kilo doğdu
allah sağlık sıhhatle büyümek nasip etsin
canom nasıl oldu doğumu normal mi sezaryan mı ?kaç kilo doğdu
amin canımmm normal oldu ama suni sancı verdiler o yüzden zor oldu ben sadece sakinleştirmek için girdim dogurtmadımama eşini içeri aldılar adam ıkın nefes al falan demiş kız kendini elletmeyince çıkardılar adamı dışarı 3 kilo 200 gram dogdu ama çıkan bebek hiç o kadarcık görünmüyodu kaşık kadarrr
şimdi bir arkadaşımla konuştum.
Dün gece beni görmüş rüyasında üzerimde beyaz bir elbise evleniyormuşum. Ama eşimlemi başkasıylamı belli değil. Ilginç bir rüyaydı diyor arkadaş..nasılım diye sormak için aramış :) hayırdır inşallah kocayımı boşuycam ne
şimdi bir arkadaşımla konuştum.
Dün gece beni görmüş rüyasında üzerimde beyaz bir elbise evleniyormuşum. Ama eşimlemi başkasıylamı belli değil. Ilginç bir rüyaydı diyor arkadaş..nasılım diye sormak için aramış :) hayırdır inşallah kocayımı boşuycam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?