anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Onları inkar etmiyorum kesinlikle. Hatta İst.da öğrencilik yapmak en büyük hayalimdi ama kısmet olmadı. Belli bir dönem İst.da kalmak, altını üstüne getirmek bol bol gezmek lazım, tatmak lazım...
Ama yaşam çok zor. İstanbul'da bu saydıklarının tadına varabilmek için gelirinin yüksek olması gerek. Kira fiyatları dehşett! Hayat orda daha hızlı akıyo:) Çokk kalabalıkk..Güzelliklerinin yanında ürkütücü de...

kesınıkle hayat burda daha zor
trılaylom
ama ben ıstanbuldan gitmeyı dusunuyorrum hanı gıdersem yapabılırmıyım dıye?
- cevap hayır yapamam insanın dogdugu sehırden hatta semtten uzak kalması zor çok zor
hiç kalmadım kalamam da Allah yuvamdan ayırmasın ınsallah.

amin canım allah ayırmasın

Günaydın millet...
istanbulu çekiştiriyorsunuz :)
bende kendi doğduğum yeri hiç birşeye değişmem ordan ayrılamam diyordum ama.. ayrılmayı bırak ülke değiştirdim :)
istanbulda 5 ay kaldım.. gezmek tozmak için güzel bir şehir ama yaşamak için asla katlanamam diye düşünüyorum.. ayol oranın 7-24 yoğun trafiği var.. ankara da kupkuru ama ulaşım açısından çok rahat buluyorum..
ama yine de memleketim bir başka.. o yeşillikleri.. o temiz havası.. sivri sineklerini bile özledim yaw..
ay ben anamı özledim yaaa..

Yine yeniden sessizlik.sanırım herkes midesinin derdine düştü Ee malum öğle yemeği saati :)

slmmmm dün doguma girdimmmmmbi oraya el atmamıştım karşı komsum dogum yaptı bende yanındaydım dünya dadlusu çikin bi oglu olduuu

Yine yeniden sessizlik.sanırım herkes midesinin derdine düştü Ee malum öğle yemeği saati :)

ben kahvaltımı geç yaptım o yüzden o derde düşmedim ama sabahtan beri başım dönüyor.. ayaklarım titriyor.. neyin nesidir anlamadım hala..
bir de başım dönüyor ya evdeyken tansiyonum düştü diyorum kendi kendime .. üstüne de gittim limonlu su yaptım kendime kafa gitti iyice .. limon yüksek tansiyona iyi geliyor..
sonra da aklıma gelince tuzlu ayran içim dedim..
sanırım kafam ondan dengeyi bulamadı hala.. kendimi yere çakasım var..

slmmmm dün doguma girdimmmmmbi oraya el atmamıştım karşı komsum dogum yaptı bende yanındaydım dünya dadlusu çikin bi oglu olduuu

aqyyyy ne güzel haber kız bu böyle :) hani şu geçen gün seni hastaneden almaya gelen komşun mu.. hamile demiştin..
allah analı babalı sağlıklı büyütsün.. onlara hayırlı bir evlat olsun....
darısı hepimizin başınaa

ya o kız iştee görüp eve dönerim dedim ama halini görünce kıyamadımmm yalvardı resmen bırakma beni diyee allahım herkese hayırlı dogum nasip etsinnnnn

ya o kız iştee görüp eve dönerim dedim ama halini görünce kıyamadımmm yalvardı resmen bırakma beni diyee allahım herkese hayırlı dogum nasip etsinnnnn

allah sağlık sıhhatle büyümek nasip etsin
canom nasıl oldu doğumu normal mi sezaryan mı ?kaç kilo doğdu

amin canımmm normal oldu ama suni sancı verdiler o yüzden zor oldu ben sadece sakinleştirmek için girdim dogurtmadım ama eşini içeri aldılar adam ıkın nefes al falan demiş kız kendini elletmeyince çıkardılar adamı dışarı 3 kilo 200 gram dogdu ama çıkan bebek hiç o kadarcık görünmüyodu kaşık kadarrr

şimdi eşim aramış açtım telefonu aşkım müjde müjde dedi
Ne... Ne oldu dedim bende :26:
Hamileyim hamileyim dedi

Manyak bu adam ya... Bende şaşırdım tabi bir anda beklemiyorum ya ha iyi o zaman diyorum Yav anne baba olma ayarına gelemedik sanırım hala..

Son düzenleme:

kız normal mi sezeryan mı diye sorunca aklıma geldi de..
ben bu sabah eşimi işe uğurlayınca geri yattım.. acaip bir rüya gördüm..
öncelikle hayırlara vesile olsun diyorum
hamileliğimin son günlerindeyim.. ve o an gelmiş.. bayılmışım hatırladığım kadarıyla..
gözlerimi açtığımda karnımın dikişlerini yapıyordular.. ilaçladılar falan o bölgeyi.. sonradan kuçağıma çok güzel bir kız bebek verdiler.. bu niye sarışın değil diyorum benim olduğuna emin misin diyorum hemşireye.. o da gülümsedi hiç kimse konuşmuyor .... bebek te öyle masum baktı ki gözlerimin içine anlatamam.. sonradan da göğüsüme yapıştı .. şopur şopur emmeye başladı..
tabi o anda alarmım çaldı.. gözlerimi zor açtım.. ellerim karnımdaydı..

Küçük oluyorlar yaaaa kıyamam.. deneyimsiz birinin hemen kucaklaması giydirmesi zor oluyoo
yine de iyiymiş kilosu benim kızda o kadar doğdu

kayınım geldi az önce...
gece kaynanamın migreni tutmuş, sabah ta eniştem hastaneye götürmüş.. kayınım da almaya gitmiş işten çıkıp..

migren çok kötü bişiy de.. kaynanamınki farklı... kocasının eski eşine para kaptırıyor diye akşam etmediği beddua kalmadı..
yaw adam nafaka ödüyor kendi çocuklarına sana ne oluyor..
akşam telefonda da adama diyor kaynanam.. o kadına bizim paramızı yedirtme.. beddua saydı bir ton.. adam da herhalde diyor ki beddua etme sana geri döner..
dönmez dönmez diyor allah bildiği gibi yapsın onları diyor..
neyse bugünlük kaynanadan yırttım... herhalde yanıma gelmez.. ama b.ktan kendisini üzüyor kafasında kurup kurup migreni azdırıyor..

şimdi bir arkadaşımla konuştum.
Dün gece beni görmüş rüyasında üzerimde beyaz bir elbise evleniyormuşum. Ama eşimlemi başkasıylamı belli değil. Ilginç bir rüyaydı diyor arkadaş..nasılım diye sormak için aramış :) hayırdır inşallah kocayımı boşuycam ne

kız allah korusun :) beyaz iyi bir şeyin işaretidir diye biliyorum..
arkadaşın rüyası hayrolsun...

hayır olsun inşallah
sende aklına böyle kötü şeyler getirme lütfen beyaz iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…