anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

kız allah korusun :) beyaz iyi bir şeyin işaretidir diye biliyorum..
Arkadaşın rüyası hayrolsun...

hayır olsun inşallah
sende aklına böyle kötü şeyler getirme lütfen beyaz iyidir

yok kızlar ben dalga geçiyorum ne boşaması..bencede beyaz iyidir..ama arkadaş öle bir anlattıki ben kötü bir rüya diye düşünmüştüm..sanırım arkadaş farklı yorumladı

yok cnm daha neler

Yaa niye kimse konuşmuyo ..

oh ben artık konuşmaya hazırım :)
dün sarmalarıma doyamadım bugün yedim afiyetle..

şimcik karşı binanın önünde oturuyorlar.. parkta kocaman kaplumbağa bulmuşlar :)
acıdım hayvana ellemeyen çocuk kalmadı vallahi

afiyet olsun yarasın bebişe...

Öğlen saatleri. Trafikteyim. Kırmızı ışıkta dururken yandaki kalabalığı fark ediyorum. Bir polis otosu ve kalabalığın ortasında bir genç elini kolunu sallayarak konuşuyor. Kulak kesilip durumu kavramaya çalışıyorum. Çocuk yayalara kırmızı yanarken karşıdan karşıya geçmiş, tabii bunu gören polis ceza yazıyor. Çocuk, 'Herkes geçiyordu ben de geçtim' gibilerinden kendini savunuyor. Polis umursamaz bir tavırla ekip arabasına giderken yaşlı bir teyze çocuğa bağırıyor
-'Kaç oğlum kaç! Götünde plakan mı var?!'

Erkek: Tanrım, Kadınları niye bu kadar güzel yarattın?
-Tanrı cevaplamış:'Aşık olasınız 'diye...
-Erkekeki niye bazen aptal oluyorlar?
-Tanrı:Onlar da size aşık olabilsinler diye....

Son düzenleme:
kızlar ben hala karar veremedim şu ev meselesine canım sıkılıyor. taşınmak istiyorum rahat etmek istiyorum artık... annemlerin eve taşınırsam problem yaşar mıyım acep bir de nasıl yaparız diye düşünüyorum
tadilat yapmamız gerek mutfak dolabı, banyo ve parkeler en başta değişmesi gerekenler..bunlarda maddi olarak bizi sarsacak şu an için 10000 tl lazım sanırım

canım benim.. bence hazır başka bir daireye taşının orada da nasıl olsa kira ödeyeceksiniz.. ayrıca bir de tadilat masrafınız varmış..
şimdi sizinkilerin dairesine taşınırsanız.. hem kardeşin huzursuzluk yapabilir..
hemde eşinin ailesi alınabilirler bu duruma..
kira ödeyeceksen mutlaka temiz işi bitmiş bir daireye taşın derim..
eğer eşinin maaşı da sizi kira ile birlikte idare edebilecek durumdaysa işten de ayrılabilirsin.. kafan da daha rahat olur.. kızına da vakit ayırabilirsin.. hem 2.bebişin de daha rahat gelir belki..

işte problem orda annemlerin evi büyük ve güzel sadece mutfak dolabını yenileyip geçebilirim
ama başka evlerde en kötü daireler 650 den başlıyor istediğim gibi bir daire kiralamaya imkanım yok
üstelik biz bir ev aldık kredi ile onu ödüyoruz o ev başka semtte uzak yani onu da satamıyorumm kredili olduğu için

eşin ne diyor peki taşınmaktan yanamı yoksa başka bir fikri varmı?

aslında sadece pişman olurmuyum diye korkuyorum yani herşey olacağına varır
ama ben her zaman planlı programlı olduğum için şu an olacakları öngöremiyorum
ondan bu kadar kasılıyorum

o zaman hiç bekleme derim ben..hem k.validenden kurtulacaksın hem kira vermeyeceksin..hemde biraz değişiklik olur senin içinde.

annemlere kira vericem canım onlar almamaya çalışırlar ama eşim kabul etmez
şimdi oturduğumuz evi kiraya verip annemlerin kirasını vermeyi düşünüyor eşim

aslında sadece pişman olurmuyum diye korkuyorum yani herşey olacağına varır
ama ben her zaman planlı programlı olduğum için şu an olacakları öngöremiyorum
ondan bu kadar kasılıyorum

ne konuda pişman olmaktan korkuyorsun bilmiyorum ama senin istediğinde zaten ev değiştirmek değil mi? Bence eşinle ve annenle bir konuş bakalım onların fikri ne yönde.kardeşin falan var mıydı cnm senin? Onlardan mı çekiniyorsun yoksa?

mistim.. sevomun derdi kardeşi zaten..
oyunbozanlık yapıyormuş..
ondan işte acaba pişman olurmuyum diye tedirgin...

aiiiiiiiiiiiii
dankek kamyonu geldi.. (ülker işte)
öyle şahane bir reklam resmi yapıştırmışlar kamyona.. kamyonu yiycem nerdeyse..
kekin üstüne çikolata akışıyor havada.. ohh :) :)
ama tatlı yiyemiyorum..

kardeşim evlenirken annemler kredi çektiler alt kattaki daireyi tadilat yaptılar sonra küçük burası dedi
bu kez üste üçüncü katı çıktı yine annemler kredi çekti yardım ettiler.hala da ödüyorlar.. bizimkiler bana ev konusunda bir şey yapamadıkları için üzülüyorlar evim küçük rahat edemiyorum diye
şimdi kiracı çıkıcak sen geç otur diyorlar.
kardeşime gelince aramız iyi ama eve geçersem bozulur mu diye düşünmeden edemiyorum sattırmak istemişti çünkü bu evi sonra bir kere de ben istesem bana vermezler ama sana verirler oturman için diye dert yandı

o zaman ben olsam senin yerine kardeşimi kenara çeker hem fikrini sorarım hemde halimi anlatırım.ona göre bir karar veririm..kardeşinin sana hak vereceğinin düşünüyorum ki eşin birde kira verelim diyorsa bence sen o evde kiracı oluyorsun.nasıl olsa o ev kiraya verilmeyecekmi başkası oturacağına siz oturacaksınız..

Ev konusu bizdede var..bir kaç haftadır bakıyoruz..ama aklımıza yatn bir yer olmadı henüz..beğendiklerimizde çok pahalı.eşim vazgeçmeye başladı ev meselesinden.ille araba alalım diyor.ben seni işede getirip götürürüm diyor.sende işten ayrılırsan belki zorlanırım ödemede diyo...bilmiyorum bende ille ev istiyorum.internetten bakıyorum bari sıfır olmasa bile ikinci el olsun biraz ucuz olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…