anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

bu erkek kardeşleri hiçç anlamıyorum
sana ailen destek olmuş ev yapılmış hatta bi kat daha çıkılmış üstüne
eeee boş olan evde de bırak ablan rahat rahat otursun dimi yok ama illaki problem çıkarcaklar ya sebep arıyolar işte
benim çevremde tecrübeyle sabittir ki araya maddi konular girince mutlaka problem çıkıyo
umarım sizin aranız bozulmaz geniş evde rahat rahat oturursunuz inşallah

regl geliyo çokk gerginim yine offff
ama aklımda tuhaftır bebek fikri hiç yokk daha bi rahatım

yatırım amaçlı alcaksan kira getiren bir yerden al canım kelepir
benim aldığım yer dokuzeylül üniversitesinin karşısı 3+1 85000 TL
bornova da 1+1 alamam bu fiyata

offf bende istiyorum browni

sen git çokoprensini ye browny benimdir :)
ay o reklamda hatun bayıla bayıla yiyor ya onu.. ben denemeden önce yok canım okadar da değildir tadı..
hakikaten okadarmış..
çıtırdayan çikolatası yok mu.. oof of :)

sevom bizde sadece ben hayranıyım :) eşim metro takılır..
snickersi de severim.. ama dolaptan çıkmış olacak öyle yımşak yımşak yenmiyor..

benim pek aram yoktur tatlıyla ama intense dayanamıyorum

selam kızlar giremiyorum kaç gündür. okudum ama geçmişi :)
işler çok yoğun bu günler hiç bakamıyorum. anca fırsat buldum.
hasta oldum bi de üşüttüm galiba burnum aka aka dolaşıyorum
bu ay bebek olayını düşünmemeye çalışıyorum. zaten klomen falan da vermedi bu ay doktor glucophage na devam ediyorum. doktor mide bulantısı yapabilir demişti ama çok şükür şimdilik bi şikayetim olmadı

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

geçmiş olsun cnm..

oy kuzum dikkat ediver kendine..
bu yeni verdiği ilacı sakın aksatma ha..
bakalım inşallah güzel sonuç olırsın.. aslında bu insulin direncini ayarlayan bir ilaçmış.. bir de adet düzenliyormuş hem de kilo verdiriyormuş..
inşallah geçen ayki gibi etkisi olmaz da..

teşekkürler kızlar.
koprina evet ilaç zayıflatıyomuş en çok o yönünü sevdim :) henüz bi etkisi olmadı daha yeni çünkü. bu ay çok sürmeyecek adet olmam haziran 7 gibi olurum çünkü progestan da kullanıcam son on gün

aynı doktora mı gittin peki.. hani aynı doktor ise.. kızsaydın biraz önceki ilaç için

aynı doktora mı gittin peki.. hani aynı doktor ise.. kızsaydın biraz önceki ilaç için

kızdım kızdım söylendim biraz dedim adet dönemim uzadı boş yere söylediğiniz zamanda da olmadım adet dedim. geç yumurtlamıştın zaten onun için geç verdim ilacı dedi. eğer bi döllenme olsaymış o ilaç tutunmasını sağlarmış falan. gerekçesi varmış yani kadının :) ikna etti beni

mutlaka yardımcı bir maddesi vardır ama prospektüsünde de yazıyor ki eğer gebelik tespit edilirse ilaç derhal bırakılması gerekiyor.. bana doktorum da korun dediydi.. olaki bişiy olursa ilacı kes demişti..
ama neyse geçti artık senden.. bakalım yeni ilacın faydası olacak mı.. :) bende çok meraklandım..
adet olunca bırakman mı lazımmış,

yok canım bırakmıcakmışım buna artık her gün 2 tane devam edecekmişim hamile kalana kadar. istersen bununla beraber klomen tedavisi de yapalm dedi ama bence bu ay ara verelim bu ilaç biraz tedavi etsin seni dedi. bende öle olsun dedim :)

cnm sendemi ankaradydın ben mi yanlış hatırlıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…