kız ne ettin yedin mi yoksa kamyonu
o zaman ben olsam senin yerine kardeşimi kenara çeker hem fikrini sorarım hemde halimi anlatırım.ona göre bir karar veririm..kardeşinin sana hak vereceğinin düşünüyorum ki eşin birde kira verelim diyorsa bence sen o evde kiracı oluyorsun.nasıl olsa o ev kiraya verilmeyecekmi başkası oturacağına siz oturacaksınız..
Ev konusu bizdede var..bir kaç haftadır bakıyoruz..ama aklımıza yatn bir yer olmadı henüz..beğendiklerimizde çok pahalı.eşim vazgeçmeye başladı ev meselesinden.ille araba alalım diyor.ben seni işede getirip götürürüm diyor.sende işten ayrılırsan belki zorlanırım ödemede diyo...bilmiyorum bende ille ev istiyorum.internetten bakıyorum bari sıfır olmasa bile ikinci el olsun biraz ucuz olsun diye
yiyemedim ama kamyon gidene kadar ona baktım... :) akşama belki kaçamak yaparım..
browny intense hastasıyım :)
yiyemedim ama kamyon gidene kadar ona baktım... :) akşama belki kaçamak yaparım..
browny intense hastasıyım :)
offf bende istiyorum browni
sen git çokoprensini yebrowny benimdir :)
ay o reklamda hatun bayıla bayıla yiyor ya onu.. ben denemeden önce yok canım okadar da değildir tadı..
hakikaten okadarmış..
çıtırdayan çikolatası yok mu.. oof of :)
sevom bizde sadece ben hayranıyım :) eşim metro takılır..
snickersi de severim.. ama dolaptan çıkmış olacak öyle yımşak yımşak yenmiyor..
regl geliyo çokk gerginim yine offff
ama aklımda tuhaftır bebek fikri hiç yokk daha bi rahatım
selam kızlar giremiyorum kaç gündür. okudum ama geçmişi :)
işler çok yoğun bu günler hiç bakamıyorum. anca fırsat buldum.
hasta oldum bi de üşüttüm galiba burnum aka aka dolaşıyorum
bu ay bebek olayını düşünmemeye çalışıyorum. zaten klomen falan da vermedi bu ay doktor glucophage na devam ediyorum. doktor mide bulantısı yapabilir demişti ama çok şükür şimdilik bi şikayetim olmadı
selam kızlar giremiyorum kaç gündür. Okudum ama geçmişi :)
işler çok yoğun bu günler hiç bakamıyorum. Anca fırsat buldum.
Hasta oldum bi de üşüttüm galiba burnum aka aka dolaşıyorum
bu ay bebek olayını düşünmemeye çalışıyorum. Zaten klomen falan da vermedi bu ay doktor glucophage na devam ediyorum. Doktor mide bulantısı yapabilir demişti ama çok şükür şimdilik bi şikayetim olmadı
selam kızlar giremiyorum kaç gündür. okudum ama geçmişi :)
işler çok yoğun bu günler hiç bakamıyorum. anca fırsat buldum.
hasta oldum bi de üşüttüm galiba burnum aka aka dolaşıyorum
bu ay bebek olayını düşünmemeye çalışıyorum. zaten klomen falan da vermedi bu ay doktor glucophage na devam ediyorum. doktor mide bulantısı yapabilir demişti ama çok şükür şimdilik bi şikayetim olmadı
teşekkürler kızlar.
koprina evet ilaç zayıflatıyomuş en çok o yönünü sevdim :) henüz bi etkisi olmadı daha yeni çünkü. bu ay çok sürmeyecek adet olmam haziran 7 gibi olurum çünkü progestan da kullanıcam son on gün
aynı doktora mı gittin peki.. hani aynı doktor ise.. kızsaydın biraz önceki ilaç için
kızdım kızdım söylendim biraz dedim adet dönemim uzadı boş yere söylediğiniz zamanda da olmadım adet dedim. geç yumurtlamıştın zaten onun için geç verdim ilacı dedi. eğer bi döllenme olsaymış o ilaç tutunmasını sağlarmış falan. gerekçesi varmış yani kadının :) ikna etti beni
mutlaka yardımcı bir maddesi vardır ama prospektüsünde de yazıyor ki eğer gebelik tespit edilirse ilaç derhal bırakılması gerekiyor.. bana doktorum da korun dediydi.. olaki bişiy olursa ilacı kes demişti..
ama neyse geçti artık senden.. bakalım yeni ilacın faydası olacak mı.. :) bende çok meraklandım..
adet olunca bırakman mı lazımmış,
yok canım bırakmıcakmışım buna artık her gün 2 tane devam edecekmişim hamile kalana kadar. istersen bununla beraber klomen tedavisi de yapalm dedi ama bence bu ay ara verelim bu ilaç biraz tedavi etsin seni dedi. bende öle olsun dedim :)
cnm sendemi ankaradydın ben mi yanlış hatırlıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?