anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

akşama ne yimeğiniz var kuzularım..
bende hiç bişicik yok.. kahvaltılık tarzı geçiştirecem sanırım..
eşime de bir kuymak yaparım.. 1bucuk 2 aydır yapmadım hiç... yesin orda o da

bende bezelye pilav var..
yanınada salata yetiştirebilirsem yaparım yeter...off karnımda acıktı.

bende bezelye pilav var..
yanınada salata yetiştirebilirsem yaparım yeter...off karnımda acıktı.

aralık analarındaki topikte de biri bezelye yapacakmış
dün bezelyeci geçti almadım biraz da pahalı geldi.. hem de eşim fazla sevmiyor diye.. ama ben bayılıyorum.. bezelyeli pilav çok güzel oluyor..

patlıcanım var da.. tek göz ocakla ne edim onu bilmem..
akşam eve gittim çorba yaptım.. eşim 1 gün lahana sarmasından yedi dün yemedi ıvır zıvırı tutmuş..
1 tencere çorbayı içtik ikimiz ben 2 tabak o 4 :) maşallah kocama..

kız siz esenyurttamı ev yapıyosunuz benim çocukluğum orda geçti ama esenyurtun içinde değil parsellerde şuan annemler orda oturuyo hala..

senin kaynana piyangodanmi ciktisacini basini yollardim

ne zaman senin beklenenin

pazar gününden itibaren gelir diye bekliyorum bütün belirtiler tamam

alıntı yaptım yazdım çıkmamış tekrar yazayım
senin sayende artık 4 tane çokoprens yemiyorumm odaların birinden çıkıcakmışsın gibime geliyooo
yeşil mercimek yaparkende aklıma crafty geliyo artık bana herşey sizi hatırlatıyo

kızlarr folik asit sizede kilo yaptımı bana göbek yaptı belimin etrafı genişledi bir aydır içmiyorum incelmeye başladım çok şükür
o kadar içtim 7 aydır yeter artık içmicem ne zaman günüm geçer o zaman folik asite devamm
bebek de yok boşuna göbek sahibi oldum

evet kizlar ben dun namaza basladim kahverengi lele geldi o kadar eger hamile isem yerlesme kanamasi olabilir cuma test alicam adet söktürsün diye ada cayi ictim, balli cörek otu yedim tik yok
eger hamile isem
civilce gelmedi yüzüme
bacaklarim agrimadi
karnim sismedi
bakalim cuma günü dügüm cözülek

kimisinde istah aciyor canim bnde kullandim fakat ayni degisiklik yok gerci bir aydir kullaniyorum bendeee

hadi inşallah hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…