umuda yolculuk devam ediyor gönlümüzdekinin göbisimize konmasi dilegimizle hep berabe topigimiz acilmis zaten canimKızlar niye hala yeni topik açmıyoruz? 30Mayıs oldu artık zamanı geçiyo bilee
Mistik kuş ctesi naptı acaba
doktor-kurs arasında kalmıştı:44:
günaydın kuzular..
Iyi haftalar diliyorum..
Ben saat 13 ten sonra olmıycam.. Nakliye aracı gelecek..
Acaip yorgunum..
günaydın koprim
kolay gelsin valla
düşünüyorum da hiç gözüm kesmiyo:26:
selamün aleyküm bacılar nasılsınız
benim için haftasonu çok güzel geçti çok şükür çünki eşim geldi
bidaha seçime gelcek daha regl olmadım ama akşama sabaha gelir kendileri acaba bu ay klomeni içsem mi ne dersiniz yarın regl olursam on ikinci gün eşim gelmiş oluyo eve tam zamanı yani yoksa kışa kadar ertelesem mi klomeni ne dersiniz :44::44::44:
bu arada ben dun adet oldumhayırlı ugurlu olaaaaaaaaaaa
ve a.s.
hoşgeldin ablam..
şimcik.. bence... mantıken düşününce.. istersen çalışmalarına sen başla.. yani klomenini falan.. gebe kalırsan ilk aylar nasılsa kolay geçer son aylarda eşinin yanında olması senin için daha iyi olur diye düşünüyorum..
bir de şu var.. eğer kışa hamile kalayım diyorsan da yaza falan gelirse doğumun yani temmuz- ağustosa gelirse eşinde şantiyede falan olursa senin için zor olur..
hadi hayırlısı
buna şükür kuzum..
bir sonraki yumurtaya nasip olur inşallah :)
hoşbuldum canım :71
hamilelik için artık bi planım yok anladım ki biz istesek rabbim vermeyince olmuyo sadece klomeni denemek istiyorum malum yaşta artık gidiyo
sen toparlayabildin mi evini ne zaman taşınıyosun
ARTIK 3 AY SONRA KUZUM
AMELIYATTAN SONRA
canlarım
ben bu cuma ızne ayrılıyorum
pazartesı esım amelıyat olucak
yanınıza pek gelemeyebılırım merak etmeyesınız operim
Günaydın fıstıklar...
C.tesi yeni bir doktora gideceğim demiştim.Gittim çok ilgili ve konuşkan biri çıktı..Ben sormadan (gerçi artık herşeyi biliyorum) anlattı..testler muayene herşey normal dedi. ama günümüzde %25 hamile kalma sanşı var dedi..%20hiç sebepsiz hamile kalamaz,%20 bayan kaynaklı,%20 erkek kaynaklı,%20 de her ikisiden kaynaklı olduğunun söyledi.
Hiç olmayada bilir sabırlı olmalısın dedi.Biraz olumsuz konuştu aslında..Ama böyle yapması daha iyi oldu beklentilerim artardı yoksa.ben zaten 3 ay klomen kullanmıştım.1 kere daha deneyelim hem yumurtlama sürecini görmüş olurum dedi.Olmazsa 4 kere iğne tedavisi deniyoruz,o da olmazsa aşılamaya geçiyoruz onu da 4 kere deniyoruz yine olmazsa tüp bebek dedi.Ama sen istediğin aşamaya geçebilirsin biz bu şekilde tavsiye ediyoruz dedi.
C.tesi tekrar kontrole gidicem. inş bu ay hedefe ulaşrım ama olmazsa iğneyi 1 defa deneyip hemen aşılamaya geçmeyi düşünüyorum.
medicim çok sevindim canım şükür ki çaresi olan bi dert allah hememcecik sağlığına kavuşmasını nasip etsiin
ondan sonrada gelsin bebeler
aa böyle yaş maş diye canını sıkma.. 40-50 yaşında ne hamileler okuyoruz gazetelerde.. ki benim görümcem 32 yaşında 3. için paçaları sıvadı.. direk doktorla başladı, ilk ayda yumurtlama olmamış sanırım klomen kullanıyor şimdi, inş bu ay olur onunda, onun yeri bir ayrı benim için..
bana gelince herşeyi toparladık saat 1 gibi nakliye gelecek.. kaynanam duracak başlarında.. iş bitince orda haber verecek eve geç diye..
alt sokaktan üst sokağa taşınıyorumama dükkana 1 bina mesafede yeni daire.. ne zormuş bu ev taşımak yarabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?