anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Naber kopricanım
perde aldımı kayınvalide

benim kayınvalide de bizde abowww iyiki uzakta valla çekemezmişim

en iyi kayınvalide ölü kayınvalide :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.. (yada sessiz topik diyim)

akşam tahmin ettiğim gibi kaynanam perde almış salonuma.. biraz rengi istediğim gibi değil de.. ne yapalım yenisini alana kadar idare edicez artık :)
Taç perde almış.. deseni de güzel.. korktuğum kadar olmadı..
fiyatını sordum.. boşversene dedi :)
kırk yılda kaynanam bir işe yaradı...

Şebom
hoşgeldin aramıza tekrar balım..
çok üzülmüştük senin için.. inşallah Rabbim bundan gayri yüzünü güldürür.. yuvana dönmene çok sevindim.. inşallah acabalarınız olmaz.. hep mutlu olursunuz..
hakkınızda hayırlısı birtanem...

almış almış :)
şifre: Okundu :)

ehehheheeh :)

kv yi öperim burdan sağolsun anacuğun..
Evdeyim ben şuan
bizimki de 4 gündür bizde
bu sabah 8 de kalkmış benim kalkmamı beklemiş
la bi işin ucundan tut dimi yada uyandır belliki uyanamamış gelin
ne bilim bi çay koy...yok oturmuş beklemiş!

şeboo gelmene çok sevindim canım merak ediyordum seni
inşallah rabbim bir daha yaşatmaz böyle kötü şeyleri
allah eşinin kalbine merhamet versin senin yüzünü de hep güldürsün inşallah

vallahi mi kız :)
biz gireemedin ki işten güçten topiğe.. kv geldiğini bilmiyordum.. nekadar kalacakmış bari?
bir damlacık dairede nasıl idare ediyorsunuz kız siz..

ben bugün bunalım geçiriyorum..
düğün vardı karşı binada.. müzisyenler dükkanın kapısının önüne kuruldu.. kapıyı kapalı tutmak zorundaydım ses felaketti başım hala zonkluyor..
sonracıma kaynanam geldi 4 torunuyla.. düğüne işte.. kaynana boğazını tıkmaya gitti çocukları bana bıraktı.. o sırada dolu yağmaz mı.. enstrumanları falan hep benim dükkana koydu adamlar ıslanmasın diye.. kendileri de kapının orda beklediler yağmur dinene kadar..
2 küçük yeğenş arka tarafa gönderdim.. büyük 2sini gönderemedim oturdular adamları inceliyorlar.. 11-12 yaşları..
müzisyenler de 20-22 en fazla..
kızlar da sırıtmaz mı onlara .. abow cinnet geçirdim.. düzgün durun diyorum kızlara .. gözlerini karartıyor bana büyük olan.. ben bişey yapmıyorum sana öyle geliyor diyor.. 3 kez uyardım tersledi.. umursamadım..
neyse yağmur dindi adamlar aldı malzemesini gittiler..
sonra kaynanam geldi bir arkadaşıyla oturuyoruz işte şen şakrak..
kızlar sıkılmaya başladı.. kaynanam da verdi kendi cep telefonunu alın da dinleyin oynayın içerde diye..
içeri girdiler başladılar kavga etmeye yok ben oraya oturcam yok sen oturma yok bilmemne.. bitanesi de küçğklerden sinirle çıktı beni oturtmuyorlar diye..
müşteri de vardı o anda onu gönderdim..
cinlendim iyice girdim odaya dedim sizin birbirinizle alıp veremediğiniz ne var.. güle oynaya ortak yapabileceğiniz bişey yapın didişmeyin böyle ayıp dedim gelen giden oluyor sizi dinliyor dedim..
o en büyük olanı başladı burnunun altında bişiler mırıldanmaya bana da patlamam için az lazımdı.
bak ayağını denk al dedim hepinizi evinize gönderirim rahat edersiniz ozaman dedim kapattım kapıyı..
paldır güldür açtı kapıyı bağırarak ben 1 dakika daha duramam burda.. diyor
bak düzgün davran dedim yakışmıyor sana böyle, terbiyesizlik yapma dedim..
sen önce kendi terbiyene bak gerizekalı dedi bana..
dükkanın kapısını öyle bir çarptı çıktı ki camlar kırılacak diye korktum..
o anda içimden geldi ki alayım saçını başını yolayım.. ya sabır çektim oturdum yerime..
kaynanam peşine gitti de yetişemedi geri döndü.. ilk başka haksızsın demeye çalıştı da susturdum..
doğru dedim anne ben haksızım.. salaklık bende .. kendim gibi akıllı olgun sanıyorum herkezi dedim..
bende anne baba korkusu büyük saygısı vardı dedim.. sen haklısın dedim ben herkesi kendim gibi sandım hata ettim dedim..
anasını babasını saymayan çocuk çevresini saymasını beklemiyorsun herhalde dedim..
durdu durdu.. kızım üzülme ben hallederim dedi.. biliyorsun ergen midir nedir öyle bişiy..
konuşurum annesiyle dedi..
ne konuşacan dedim anne.. otursun çocuklarına terbiye versin biraz bu ne boyle dedim.
daha o sazcılara baktıklarını söyleyemedim bile başka kadın vardı yanımızda diye.. onu da diyecem.. az dizginlesinler o çocuğu.. bu hareketlerle pek gelecek vaad etmiyor benim gözümde

ööf can sıkıntısı..
günlük defter gibi geliyor burası bana.. KK da olmasa kafayı yerim tamamen sıyırırdım herhalde..

öğlen en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.. onun sevincini bile yaşayamadım.. berbat bir gündü ya.. eşim gelse de sarılsam ona şöyle bir..
güya temizliğe yardıma gelecekti görümceler.. daha çıtları çıkmadı bile.. aman.. kimseye ihtiyacım yok..
kendi işimi kendim görürüm..
okadar bunalmışım ki herkezin nazını çilesini çekmekten..
kaynanam gitmeden önce o büyük yeğenin anası.. görümcem yani arıyor kaynanamı.. tam da kaynanam gidiyordu.. geliyorum geliyorum dedi telefondan.. demek ki hesap sormak için mi aradı allah bilir uydurmayım şimdi..
şimdiki çocuklar mı böyle ipi salık.. yoksa aileden mi kaynaklanıyor anlayamıyorum..
neyse sıkmayım kimseyi.. sadece içimi dökmek için yazdım zaten..

hosgeldin canimmmmmm

şeboo gelmene çok sevindim canım merak ediyordum seni
inşallah rabbim bir daha yaşatmaz böyle kötü şeyleri
allah eşinin kalbine merhamet versin senin yüzünü de hep güldürsün inşallah

herkese teşekkürler çok özlemişim sizleri sefiyorum hemde çoookk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…