anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Walla batmıycak gibi değil ki! Sen yine iisin bile...
Bana da batıyo walla benimki...
Annemin dayısının kızı var. İlk eşi öldü. Ama hayattayken hiç ii bir evliliği olmamış.Sonra paralı pullu birini buldu, artık rahatıma bakıcam dedi evlendi...Bunu k.valideye anlatınca "hiç sevmem öle ikinciye evlenen kadınları" diyo. Sanki ahlaksızlık yapıyo ya!Kendisi evlenmemiş, evlenenleri de sevmezmiş. Sen eşini çok sevmişsindir evlenmeyebilirsin. Zaten 4 oğlu onu hayatta evlendirmez de...Başkalarından sana ne..İkinciye evlendi diye kötü kadın mı oldu yani...Erkek evlenince oluyo da kadın evlenince niye olmuyomuş..

Benim k.valide "erkek dövebilir" de der! Kadın çok ileri gitmicek, giderse erkek dövebilirmiş! Oğluna yer yapıyo , bana da uyarı aklı sıra! Boyun eğen, söz dinleyen, erkeğine karşı gelmeyen kadın olmak lazımmış. Ben de inadına özellikle onun yanında eşime karşı kendimi ezdirmiycemi belli ederim. Hadi bi fiske denesin de göreyim derim. O şakadan vursa, ben de vururum. Gözleri faltaşı gibi olur.Bişey de diyemez:))

zırlayacak yer arıyordum bende zaten.. kötü haber aldım
dedemin kız kardeşinin eşi (büyük halamın eşi işte)
vefat etmiş.. çok severdim rahmetliyi... 1 nisanda vefat etmiş şimdi haberim oldu
daha bize kuzenimle altı delik pabuç alacaktı.. dikene basıp bağıracaktık..
çok kötü oldum ya....

akşam çok bunalttı beni kaynanam kira ile ilgili... aman kocana bişey deme karşı çıkma yok şöyle yok böyle..
yaw dedim benim kendimi korumaya hakkım var.. eşim olsun başkası olsun kimse beni ezemez..
aboo kocan duymasın bu dediklerini.. duysun dedim.. onun ki can da benimki ne dedim.. eskiden di erkeğin hayt huyt etmeleri dedim.. benim anneme yaşadıklarımın %1 anlatsam 1dakika tumaz beni burda dedim..
aman kızım ağzın yel alsın öyle konuşulur mu diyor bana.. sen dedim kızların kocalarıyla azıcık bişey için tartışsa çocukları al gel demeye biliyosun ama dedim.. sustu kaldı..
2 haftadır bende anasını belledim kaynanamın ha :)
ezilmeye son.. sessizliğe son..
kaynanam o daireyi tutmamızı istemedi.. ara katta başka binada daire vardı ama adam 500dolar depozito istiyor bir de emlakçıda.. ona da para verilecek.. biz istemedik orayı..
eşim de inadına bu daireyi tuttu bende bu daireyi istedim..
akşam da boya için diyor.. ne gerek var müteahhit tertemiz boyamış çıkmış (ama bizden önce 6ay oturan olmuş.) duvarlar leş gibi.. odalara başkası nefes vermiş ben oturabilirmiyim hiç orda..
aspiratör için de bugün diyorum ben istemiyorum ya.. adam birgün belki evine taşınmak isticek.. başkasının kullandığı aspiratörü kendi kullanır mı acaba? ben olsam ben kullanmam.. pazar günü zaten ev sahibi kontrat için gelecek.. eşime de söylicem almasın ev sahibi aspiratör diye.. duşakabin yapsın daha iyi..

arkadaşlar merhaba bişi sormak istiyorum bu yazıların altında hamilelik dönemini gösteren şeyler var ya onu nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum

arkadaşlar merhaba bişi sormak istiyorum bu yazıların altında hamilelik dönemini gösteren şeyler var ya onu nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum

cnm lilypie.com dan yapabilirsin...
adet için mi gebelik için mi ney istiyorsan ona göre düzenliyorsun.. ondan sonra Image URL'sini alıp KKprofilinde çizelgeye yapıştırıyorsun linki...

ankaradaki bacılarım..
koltuk yüzünü uygun ve güzel yapan bildiğiniz yer var mı..
şey benimkiler.. süngere geçiriyorsun ya fermuarlı.. öyle işte.. gerçi süngeri de değişecem.. 20 yıllık nerdeyse koltuklar.. onlara işemeyen çocuk kalmamıştır yıkansa da içime sinmedi hiç bir zaman

valla hiç bilmiyorum cnm..hiç işim düşmedi..komple yeniletmekle uğraşacağına çok uygun koltuklar al bir takım yada iki çekyat daha iyi değilmi...çok tutar onların yüzünü süngerini yeniletmekte.

benim koca da vursam naparsın demişti
ben de sana vururum demiştim
biliyorum aslında dayaklıksın da o yüzden vuramıyorum diyo

canım ya benim öyle kaba mobilya değil bunlar :) kullanışlı olduğu için atmak istemiyorum..
3lü koltuk çekyat oluyor.. ama altında 2-3 karış yer var boşluk :) altından tahta profilli çekyatı işte.. resim aradım da bulamadım.. pazartesi evi yerleştirince çekerim fotosunu.. hem sizden bazı şeyler için fikir alıcam..
yani benim o koltuklar kuş gibi hafifler.. üstündeki oturma ve yaslanma süngerini kaldırabiliyorsun geri kalanı tahta odun :) bir türlü tarif edemedim

sonunda örnek resim buldum benim koltukların tipinden :)
o alt tarafta çift ayak var çekiyorsun.. sonracıma popo ve sırt süngeri yatak haline getiriyorsun..
benimkilerin ahşap rengi bal gibi böyle eskitme yapıcaktım da.. vazcaydım..
2 tene normal 3lü koltuğum var yeşil kendi deseni.. o diğer koltukları da kum beji üstüne yeşil yapraklı falan bişiy bulursam yaptırırım..
görümcemin de buna benzer koltuk takımı.. 400-450ye yüzlerini değişmişti.. 3lü 2li 2tane tekli...

Bıdıkım :) ben daha önce anlattıydım uzun uzun.. sana kısaca anlatayım..
ben üniversitede "sınıfta kalınca" annem muhasebesine baktığı bir firmaya işe koydu beni.. türkçem de oradakilere göre daha güzel olduğu için.. fabrika ve ana mağaza ankaradaydı
ben ordan siparişleri verirken hep o sarışın yekışıklı çocukla görüşürdüm.. gel git oldu 2-3 kez.. aşık olduk falan.. benim ordaki mağaza patronumun eşi de ankaradaki mağazada yemek işine bakıyordu o da beni tanır sever çok, anlatmış beni eşime.. eşim tamamen kaptırmış kendisini :)
bende zaten mavi göz hastasıyım.. o delikanlı da nasibim oldu işte :) anneme paylaşmıştım..
bulgaristanda erkek mi kalmadı sana dedi
kaynana geldi kaçtım

Son düzenleme:
neyse gitti kaynana :)
nerde kaldıydım.. hee.. anam dedi ki erkek mi kalmadı burda sana..
içi ısınmadı türkiye işine.. benim de kafa deli ozaman :) 2ay tanıdık biri işte :) huyunu suyunu bilemezsin ..
ilişkimizi nasıl başlattık bende anlamadım :) ama şöyle bir cümle kurmuştu
"benimle bu ilişkinin sonunda evlenmek üzere beraber olmaya varmısın"
hönkkk hiiiç düşünmeden ivit dedim :) ne sorduğunu bile algılayamamıştım ama iyi bişeydi kulağıma öyle geldi yani... sonra zaten birbirimize çok pis bağlandık :) eşim bana para gönderdi .. pasaportumun tarihi 1ay önce bitmişti.. yenisii çıkarttım... kaçtım geldim işte :)
şimdi de başımı kaynanam yüzünden duvarlara vuruyorum.. ama eşim beni uyarmıştı annem geçimsizdir diye.. merak etme demiştim.. benimle geçinemeyen insan daha çıkmadı karşıma dedim.. :) :)

Topiğimize nolmuş böle
Herkes çok yoğun galiba bugün benimde evde çok işim vardı akşama kadar ancak bitirdim
sabah benim eltiyle tartıştık biraz
kavaltıya çağırdı beni sonra ortanca oğlu kapının camını kırdı bizim salak ta aldı çocuğu eline terlik bi dövdükü yazık daha 6 yaşında bi de problemli yaa kıyamıyo insan

hiç sorma abla 2-3 gündür aysonu diye midir nedir bilemedik.. bir sessizlik çöktü topiğe..

eltin de tam dayaklık ta.. bugün bende öyle bir şey yaşadım görümcemde..
10tane çocuk bir yere gelince ne olur sen tahmin et.. büyük kızının doğumgünü kutlamasını yaptık.. küçük kızı herşeye burun kıvırıyor.. görümcemler de dün LCW gitmişler görümcem.. görümcesi ve eltisinin aynı yaşlarda (4) küçük kızıyla kızları var.. aynı renkte aynı şortları almışlar..
bugün de o senin bu benim kavgası vardı.. ama görümceminki çok yırtık ortalığı karıştırdı.. yere yattı çırpınıyor.. görümcem de başkasına saygısızlık yapınca çocukları çok kızar poposuna bir tane geçirdi.. oy anam oy.. sanki çocuğu kestiler gibi ağlamaya başlamaz mı.. aboww..
allah onlara da sabır versin.. bize de akıllı uslu kuzucuklar versin.. böyle çocuğu yetiştirmek te zor oluyor ...

kaynanam çarşıya inecekti kayınımla..
aradı soruyor salonun balkona çıkan kapısı pencereyle aynı duvarda mı ayrı mı diye..
yoksa perde mi alacak bana
inşallah kırk yılda bir işe yarar...
ama zevklerimiz çok zıt.. ben krem rengi alacaktım.. inşallah gidip beyaz almaz..
neyse canım.... parası bizden çıkacak ona eminim de... hadı hayırlısı.. belki bu sefer işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…