ortamı kızıştırayım yine :)
sonra kaynanalarınız meleke gelir size :)
öğlen geldi kaynanacım.. oturmuş sürekli karşı binada birinin balkonunu takip ediyor.. yok kapısı açık yok şöyle yok böyle.. orda dengesizin biri varmış 30-35 yaşlarında , içki içiyomuş ta.. bazen çıkıp balkonda oturuyor.. ama kaynanam diyene kadar hiç fark etmemiştim.. ki adam oturuyor dükkanla alakası olmayan ters bir yöne bakıyor..
aman dikkat et kızım.. ailesi bunla başedemiyor.. çok kötü biri falan..
sağol anne dedim , de ben sen diyene kadar fark etmemiştim, sende dakka başı oraya bakıp adamı kuşkulandırma.. (kadının gözleri hep orda)
ki zaten dükkanın camında reklam levhaları var ne ben görünüyorum ne adam beni görür...
2-3 gündür adama takmış durumda kaynanam..
aman işte yalnızsın da bilmemne de..
anne abartma dedim... ben kimseye bişey demedikten sonra birşey yapmadıktan sonra bana kim ne etsin..
kadına gün geçtikçe kıllanıyorum ya.. her hareketi batıyor yarabbim.. sen bana biraz daha sabır ver..
Benim k.valide "erkek dövebilir" de der! Kadın çok ileri gitmicek, giderse erkek dövebilirmiş! Oğluna yer yapıyo , bana da uyarı aklı sıra! Boyun eğen, söz dinleyen, erkeğine karşı gelmeyen kadın olmak lazımmış. Ben de inadına özellikle onun yanında eşime karşı kendimi ezdirmiycemi belli ederim. Hadi bi fiske denesin de göreyim derim. O şakadan vursa, ben de vururum. Gözleri faltaşı gibi olur.Bişey de diyemez:))
arkadaşlar merhaba bişi sormak istiyorum bu yazıların altında hamilelik dönemini gösteren şeyler var ya onu nasıl yapıyorsunuz bende yapmak istiyorum
ankaradaki bacılarım..
koltuk yüzünü uygun ve güzel yapan bildiğiniz yer var mı..
şey benimkiler.. süngere geçiriyorsun ya fermuarlı.. öyle işte.. gerçi süngeri de değişecem.. 20 yıllık nerdeyse koltuklar.. onlara işemeyen çocuk kalmamıştıryıkansa da içime sinmedi hiç bir zaman
Benim k.valide "erkek dövebilir" de der! Kadın çok ileri gitmicek, giderse erkek dövebilirmiş! Oğluna yer yapıyo , bana da uyarı aklı sıra! Boyun eğen, söz dinleyen, erkeğine karşı gelmeyen kadın olmak lazımmış. Ben de inadına özellikle onun yanında eşime karşı kendimi ezdirmiycemi belli ederim. Hadi bi fiske denesin de göreyim derim. O şakadan vursa, ben de vururum. Gözleri faltaşı gibi olur.Bişey de diyemez:))
valla hiç bilmiyorum cnm..hiç işim düşmedi..komple yeniletmekle uğraşacağına çok uygun koltuklar al bir takım yada iki çekyat daha iyi değilmi...çok tutar onların yüzünü süngerini yeniletmekte.
Topiğimize nolmuş böle
Herkes çok yoğun galiba bugün benimde evde çok işim vardı akşama kadar ancak bitirdim
sabah benim eltiyle tartıştık biraz
kavaltıya çağırdı beni sonra ortanca oğlu kapının camını kırdı bizim salak ta aldı çocuğu eline terlik bi dövdükü yazık daha 6 yaşında bi de problemli yaa kıyamıyo insan
yine ben geldim nasılsınız kızlar görüşmeyeli..
ayyy sebom gelmişşş çok özledim kız senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?