anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

ben çıkıyorum kızlar kursa gidiyorum hepinizi öperim dicem bi kopri bide medi var diğer kızlar nerde

cadıya bak sen :) niye sinir oluyomuş :)
aklıma geldi de, yandaki bakkalda adamın karısı hamile "yanlışlıkla" olmuş ve 36 falan yaşı.. yaş açısından hiç ama hiç sıkma canını..

evi kendim yavaş yavaş yerleştireyim istiyorum.. çünkü geliyorlar örn 2 görümce kafalarına göre diziyorlar mutfağı.. e ben öyle kullanmak istemiyorum mesela dolapları... laf geçiremiyorum.. kaynanamda boşver dizsinler diyor onlar daha iyi bilir..
ayol mutfak dizmek için bilgi mi lazım.. neyse bu sefer de bildikleri gibi yapsınlar da hoşuma gitmezse vakit buldukça kafama göre dizerim artık ne edim..

Erce abla klomeni tek ay kullanmış biri olarak sana tavsiem yumurtlamanda sorun yoksa asla kullanma

bu arada ben dun adet oldumhayırlı ugurlu olaaaaaaaaaaa
hayirlisi olsun guzelim

ARTIK 3 AY SONRA KUZUM
AMELIYATTAN SONRA
canlarım
ben bu cuma ızne ayrılıyorum
pazartesı esım amelıyat olucak
yanınıza pek gelemeyebılırım merak etmeyesınız operim
tamam cnaim simdicen Allan sifa versin
kiz dikakt kendinee bizim ev iside olursa valla zor olacak ya bakalimmm bana kalsa bir igne dahi göturmem

kiz dikakt kendinee bizim ev iside olursa valla zor olacak ya bakalimmm bana kalsa bir igne dahi göturmem

yavaş yavaş yaparsın ablam..
bizim bu yaz taşınacağımız belliydi zaten en çok ta hamile kalırsam nasıl iş yaparım diye korkuyordum da.. görümcem sağolsun bende iş yaptım ama kendimi yormadım okadar o da müsade etmedi zaten..
bebek olmasaydı kendimiz taşıyacaktık eşyaları :)
kısmet işte :)

bu arada sen testi tekrarladın mı?
ya da doktora gidecekmisin

Son düzenleme:
Nerde o şakır şakır sayfalar ilerleten topikk nerde şimdiki in cin top oynayan topikk..
Hey gidi günler heyy

benim yardimcimda yokkkkk
bugun yine alicam aksam yine yaparim bir test daha insAllah
10 haziranda gidicem canim ancak o zamana verdiler

Son düzenleme:
ablam önemli olan 2 gün ara ile yapılan kan testleri arasındaki yükseliş..
yükselmesi yetmiyo 2 katına çıkması lazım ablam
SORMA YAAA istedigimiz zamn gidemiyoruz ki dr. a hastaneye buranin derdide buyuk bu skeilde iste valla ben erken gunu istedim kadin daha uzaga atacakti

Erce abla klomeni tek ay kullanmış biri olarak sana tavsiem yumurtlamanda sorun yoksa asla kullanma

yumurtalarda sorun yok çok şükür yani doktor bişey demedi heralde süreci kısaltmak için vermişti
iki ay önce gittiğimde nur topu gibi yumurtalarımı görmüştüm sorun yok demişti
neyse ya bekliyim biraz daha içmiyim bari klomeni

evet kizlarrrrr testimin sonucu buyrunnnn

evet az önce testi yineledim ve gecen persembeden dahada koyu cok sukur

benim gelmesi gereken adetim 20 mayisti 10 gun gecti

Gunaydın arkidişlersssssss

ızne cıkıcam ya
bıtana salak kız verdıler öğretıyım Dıye göbegımden işetiyo benı

dua Edın de ızdırabım cabuk bitsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…