allah kolaylık versin kendine dikkat et sakın diim aman yavaş yavaş yerleşirsin canım yorma kendini
aslında kendimi hiçte 33 gibim hissetmiyorum da bebek işin içine girince acele edesim geliyo
geçen gün bizi kızımla okuldan arkadaşları görmüş yanındaki ablan mı demişler cerene çook kızmış anne sinir oluyorum artık diyolaf aramızda çok hoşuma gidiyo
hayirlisi olsun guzelimbu arada ben dun adet oldumhayırlı ugurlu olaaaaaaaaaaa
tamam cnaim simdicen Allan sifa versinARTIK 3 AY SONRA KUZUM
AMELIYATTAN SONRA
canlarım
ben bu cuma ızne ayrılıyorum
pazartesı esım amelıyat olucak
yanınıza pek gelemeyebılırım merak etmeyesınız operim
kiz dikakt kendinee bizim ev iside olursa valla zor olacak ya bakalimmm bana kalsa bir igne dahi göturmemaa böyle yaş maş diye canını sıkma.. 40-50 yaşında ne hamileler okuyoruz gazetelerde.. ki benim görümcem 32 yaşında 3. için paçaları sıvadı.. direk doktorla başladı, ilk ayda yumurtlama olmamış sanırım klomen kullanıyor şimdi, inş bu ay olur onunda, onun yeri bir ayrı benim için..
bana gelince herşeyi toparladık saat 1 gibi nakliye gelecek.. kaynanam duracak başlarında.. iş bitince orda haber verecek eve geç diye..
alt sokaktan üst sokağa taşınıyorumama dükkana 1 bina mesafede yeni daire.. ne zormuş bu ev taşımak yarabbim..
kiz dikakt kendinee bizim ev iside olursa valla zor olacak ya bakalimmm bana kalsa bir igne dahi göturmem
benim yardimcimda yokkkkkyavaş yavaş yaparsın ablam..
bizim bu yaz taşınacağımız belliydi zaten en çok ta hamile kalırsam nasıl iş yaparım diye korkuyordum da.. görümcem sağolsun bende iş yaptım ama kendimi yormadım okadar o da müsade etmedi zaten..
bebek olmasaydı kendimiz taşıyacaktık eşyaları :)
kısmet işte :)
bu arada sen testi tekrarladın mı?
ya da doktora gidecekmisin
benim yardimcimda yokkkkk
bugun yine alicam aksam yine yaparim bir test daha insAllah
10 haziranda gidicem canim ancak o zamana verdiler
SORMA YAAA istedigimiz zamn gidemiyoruz ki dr. a hastaneye buranin derdide buyuk bu skeilde iste valla ben erken gunu istedim kadin daha uzaga atacaktiablam önemli olan 2 gün ara ile yapılan kan testleri arasındaki yükseliş..
yükselmesi yetmiyo 2 katına çıkması lazım ablam
Bıdıkkk
Napoonnn
Erce abla klomeni tek ay kullanmış biri olarak sana tavsiem yumurtlamanda sorun yoksa asla kullanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?