anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

Bu konu tam da benim için açılmış gibi. 5,5 yıllık evli, 4 kere tüp denemeiş, 1 kere aşılama, bütün umutları tükenmişken bir mucize olup bu mayısta anneler gününden sadece 1 gün sonra doğal yolla hamiş olmuşumu öğrenen benim. için... Allah herkesin başına versin. amiiiiiiiiinnnnnnnn.

medicim geçmiş olsun... inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur eşin
bebişler çifter çifter gelir

Günaydın kızlar , medi çok geçmiş olsun Allah şifa versin eşine

gecmis olsun canim,

gecmis olsun canim benim Allah kolaykik versin

geçmiş olsun canım allah şifalar versin

çok geçmiş olsun canım..iyi olmasına sevindim eşinin..

inşallah canım rabbim gönlüne göre versin bebişin bekletmesin seni inşallah rabbim hayırlısını versin

Medicim çok geçmiş olsun...Bir an önce bebiş dolsun göbüşün inş...

mediiiii geçmiş olsun .Karnışın bebek dolsun inşallah...

Slm baby,
Geçmiş olsun. En kısa zamanda güzel haberlerin olsun inş.
Biz de seni öptükk..

hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum arkadaslar Ekik olmayın canlarım

dosthanecım hayırlı olsun asılamaya baslıyormussun
Allah utandırmasın cnım ışlerin hep yolunda gitsin gönülden duam

amin canım benim ya.hepimizin inşallah.Medi pek ümidim yok ama ne yapayım.yolunda bulunmak lazım diye düşünüyorum.zorluyorum anlayacağın bakalım nereye kadar.Seninde Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün.bizde gülelim Cenabı Allahın izniyle çok ama çok istiyorum bunu inan .

eşin variskosel ameliyatı oldu değilmi canım ya.Benimkindede var sanırım ama ameliyata gerek yok dedi doktor.Bilmiyorum ya.offffffffff

kızlarrrr
nerdesinizz
kimseciler kalmamış yaa
böyle devam etmez umarım
benim dün adet olmam gerekiyordu. henüz olmadım. ama sanki heran olacakmış gibi geliyo. hayırlısı bakalım. bu ay stres yapmadım bu durumu

gerçekten kimsecikler yok,nerde herkes?benim de dün adet olmam gerekiyordu,gelen giden yok,ama ümidim de çok yok bakalım hayırlısı..

misti, bıdık ,kopri , crafty nerde ya ?
çok başıboş kaldı onlar hiç boş bırakmazlardı iyiden iyiye merak ediyorum.

Son düzenleme:
misti, bıdık ,kopri , crafty nerde ya ?
çok başıboş kaldı onlar hiç boş bırakmazlardı iyiden iyiye merak ediyorum.

Bıdık en son işler çok yoğun demişti. Misti kayıp hiçç haber yok. Kopri taşınacaktı onunla uğraşıyodur. Crafty de arada uğruyo ama topiği boş görünce o da gidiyo sanırım. Sevsena iş yerinde problem oluyo uzun süre giremiyorum demişti...

Benim bildiklerim böyle...Ama geçici midir kalıcı mıdır bilemiyorum göreceğiz bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…